Pip

Om stress te bestrijden in het dagelijkse leven en een diepe staat van ontspanning te bereiken, werkt Pip met de meest geavanceerde technologie om innovatieve producten te ontwikkelen die het welzijn en de gezondheid van de personen verbeteren.

Alles zien
Pip

Waarom Pip kopen?

· Het werkt met elektrodermale activiteit: met Pip kunt u de reactie van het lichaam zien op stress via Elektrodermale Activiteit (EDA). In stressvolle situaties reageert het lichaam met een reeks fysiologische veranderingen zoals de activiteit van de zweetklieren op het huidoppervlak. Pip gebruikt deze elektrodermale activiteit om de stress- en ontspanningsmomenten nauwkeurig te bepalen.

· Het combineert de wetenschap en de emotie: Pip biedt verschillende technieken om met stress te werken en toont de veranderingen die zich voordoen op de verschillende niveaus. Eén van hen is de biofeedback, een doeltreffende techniek die niet alleen helpt om stress te herkennen en te controleren maar ook om een stressloos leven te leiden.

· Het heeft meerdere toepassingen: De apps die compatibel zijn met Pip bieden toegang tot de snelste en eenvoudigste manieren om te ontspannen, d.w.z. ze zorgen voor een personal trainer om stress te bestrijden. Deze applicaties ontvangen real-time informatie over de veranderingen in de stressniveaus en bepalen of de gebruikte techniek om stress te bestrijden doeltreffend is of niet en indien dit niet zo is, wordt deze aangepast.

· Het past de meest geavanceerde techniek en de beste ontwikkeling toe: Pip werd ontworpen met de meest geavanceerde technologie en in nauwe samenwerking met stressdeskundigen. En dit is de reden waarom het product momenteel wereldwijd gebruikt wordt door therapeuten, psychologen en sporttrainers.

Pip