Pads en gels Sport-Elec

De elektroden zijn elektrische geleiders die gebruikt worden om de elektrische impuls van de elektrostimulator naar de spier, die men wil trainen, te geleiden. Wanneer de elektrostimulator het signaal uitzendt, passeert dit signaal door de elektroden om zo de spier op de veiligste en zo efficiënt mogelijke manier te bereiken. De gels worden gebruikt om de geleidbaarheid van de elektrode te verbeteren en de levensduur ervan te verlengen. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • De zelfklevende SPORT-ELEC elektroden laten uw sessies efficiënter verlopen.
  8 zelfklevende SPORT-ELEC elektroden

  Levering 2 - 3 werkdagen

  8 zelfklevende SPORT-ELEC elektroden

 • Sport Elec 100 x 50 mm Elektroden
  Sport Elec 100 x 50 mm Elektroden

  Levering 2 - 3 werkdagen

  Sport Elec 100 x 50 mm Elektroden

 • Met de zelfklevende Sport-Elec elektroden (12 stuks) gaat uw elektrostimulator langer mee.
  12 zelfklevende Sport-Elec elektroden

  Levering 2 - 3 werkdagen

  12 zelfklevende Sport-Elec elektroden

 • Verbetert de elektrostimulatie, is bovendien uiterst geschikt voor handmatige massage en bevordert het herstel na inspanning van sport en fitness.
  Sport-Elec 75 ml Gel

  Levering 2 - 3 werkdagen

  Sport-Elec 75 ml Gel

 • Patches met hydrofiele en hypoallergene gel.
  4 elektroden Sport - Elec 110 X 71 mm

  Levering 2 - 3 werkdagen

  4 elektroden Sport - Elec 110 X 71 mm


Koopgids voor elektroden en gels


ELEKTRODEN

Wanneer je vervangingselektroden koopt, moet je rekening houden met het merk, het model en de soort verbinding om er zeker van te zijn dat de gekozen elektrode compatibel is met de elektrostimulator.

Wanneer moeten de elektroden vervangen worden?

De levensduur van een elektrode wordt bepaald door het gebruik, het gebruik van extra gel en zelfs door het huidtype van de gebruiker. Wanneer de elektroden duidelijke tekenen van slijtage beginnen te vertonen, doet men er goed aan om ze eraf te nemen en ze te vervangen door andere. Het duidelijkste teken van slijtage is het voorkomen van een licht onaangenaam gevoel tijdens het gebruik van de elektrostimulator, precies daar waar de elektrode zich bevindt. Ongeacht dit gevoel, doet men er goed aan om de elektrode te vervangen wanneer de elektrode vuil is of wanneer de gel van de elektrode niet in goede staat blijkt te zijn.

GELS

De elektrostimulatiegel werkt als een geleider van de impuls en verbetert het contact tussen de huid en de elektrode, wat het comfort, de geleidbaarheid en doeltreffendheid van de stimulatie verbetert. Er wordt aangeraden om elektrostimulatiegel te gebruiken op droge huid of lichaamsgebieden met veel haar. De gel wordt ook gebruikt om de levensduur van de elektroden te verlengen wanneer deze zich niet langer vasthechten op de huid en daardoor minder efficiënt zijn. Deze gels passen zich aan elk type accessoire aan en men moet enkel een kleine hoeveelheid aanbrengen op die zone waar men de elektrode zal bevestigen.

terug

Links over die u kunnen intereseren Pads en gels