terug
Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc
Bezorging 2-3 werkdagen
259,80 € 187,99 €

Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc

Nummer 1 van de meest verkochte Gordels en shorts
3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
259,80 € 187,99 €
62,66 € incl. BTW kosteloos in 3X

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc Slendertone Set om buik en billen te trainen. Gordels en shorts pack 8319+2364

Eigenschappen Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc

 
Slendertone ABS7 is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. 

De Slendertone ABS gordel Unisex is een spierversterkende gordel die speciaal geschikt is voor het trainen van de buikspieren. 

Dankzij dit concept kan één handbediend apparaatje, die bij dit product geleverd wordt aan verschillende kledingstukken worden vastgemaakt, die verschillende gebieden van het lichaam verstevigen, waardoor u geld bespaart op uw volgende aankoop van Slendertone kledingstukken. 

Slendertone ABS gordel maakt gebruik van de unieke klinisch bewezen EMS-technologie, waarbij alle spieren van de onderbuik worden getraind, niet alleen de spieren onder de riem. Er wordt een signaal gestuurd naar de buikspieren, en naarmate de signaalsterkte toeneemt, trekken de spieren samen.

Gebruik uw Slendertone ABS gordel 5 keer per week voor 30 minuten en u ziet het resultaat binnen 4 weken.

Klinisch onderzoek onder gebruikers van de Slendertone ABS gordel heeft het volgende uitgewezen:

· 100% van de gebruikers verklaren dat hun buik steviger is na gebruik van de Slendertone ABS gordel gedurende 4 weken, 5 dagen per week.

· De buikspieren van de gebruikers werden met 49% versterkt. 
 

Productinformatie

· 10 programmas, waarvan:

Programma's 1-6: vergelijkbaar met het ABS.

Programma 7: krachtiger dan het programma 7 van het ABS.

Programma 8 (Endurance): nieuw programma.

Programa's 9-10 (Buikspieren): nieuwe programma's waarbij u uw gordel kunt gebruiken terwijl u een ander vorm van training aan het doen bent.

· Intensiteitsniveaus: van 0 tot 150.

· Altijd en overal te gebruiken

· Slechts 30 minuten per dag is al voldoende om snel zichtbare resultaten te bereiken.

· Het apparaat voldoet aan de medische veiligheidseisen en heeft een warming-up- en ontspanningsstand.

· Oplaadbaar.

· Inclusief handbediening.


Inhoud

· Gordel.

· Handbediening.

· Verbinding apparaat.

· Zelfklevende pads.

· Batterijlader.

· Instructieliteratuur.
 
 
SLENDERTONE BOTTOM, accessoire 

Kenmerken

· De BOTTOM, zonder handbediening, lift, verstevigd en verstrakt de billen komfortabel en effectief en u zou reeds in enkele weken resultaten moeten zien. 

· Deze nieuw ontwikkelde broek van lycra maakt het gemakkelijk en prettig om uw zitvlak te verstevigen terwijl u thuis bent.

· SLENDERTONE BOTTOM maakt gebruik van de unieke klinisch bewezen EMS-technologie waarbij alle spieren worden getraind, niet alleen de spieren onder de pads.

· Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de billen en bovenbenen. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken. 


Gebruik van BOTTOM

Indien u de BOTTOM vier keer per week gebruikt kunt u binnen vier weken het volgende resultaat verwachten:
· Maakt uw zitvlak steviger.
· Verbetering van uw figuur in 4 weken.
· U ziet er beter uit in jeans.

Voor de beste resultaten raden wij u aan uw SLENDERTONE BOTTOM te gebruiken in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging.

SLENDERTONE BOTTOM is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt.


Productinformatie

·Resultaatgerichte BOTTOM (korte broek)
·Ergonomisch design
·Geschikt voor maten 34-42 (61-97 cm)


Inhoud

·SLENDERTONE BOTTOM kledingstuk
·Pakje met 4 zelfklevende pads
·SLENDERTONE Batterijlader
·Instructiehandleiding
·Aanvullende handleiding 'Snel aan de slag'
·SLENDERTONE-tasje
 

Productvergelijking Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc

Bezorgen Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc

  5 Sterren
  100 %
  (2)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  2 Klantbeoordelingen
  Slendertone Pack

  Still trying it out but it seems to work well.

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Mijn superrelaxed sportuurtje

  Heel tevreden over de slendertone. 's avonds duik ik in bed met mijn tablet, netflix én de slendertone. Geweldige uitvinding. Ik zie echt al resultaat

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Bottom Acc
  55
  5 Sterren5 Sterren
  2 Klantbeoordelingen