terug
Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen
Bezorging 2-3 werkdagen
239,00 € 189,99 €

Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen

3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
239,00 € 189,99 €
63,33 € incl. BTW kosteloos in 3X

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen Slendertone Binnen vier weken stevigere buikspieren met de ABS unisex gordel met handbediening. Slendertone Arms voor vrouwen, zonder handbediening, is speciaal geschikt voor vrouwen die in vorm willen blijven. Gordels en shorts pack 8319 + 586

Eigenschappen Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen

 
Slendertone ABS7 Unisex
is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. 

De Slendertone ABS gordel Unisex is een spierversterkende gordel die speciaal geschikt is voor het trainen van de buikspieren. 

Dankzij dit concept kan één handbediend apparaatje, die bij dit product geleverd wordt aan verschillende kledingstukken worden vastgemaakt, die verschillende gebieden van het lichaam verstevigen, waardoor u geld bespaart op uw volgende aankoop van Slendertone kledingstukken. 

Slendertone ABS gordel maakt gebruik van de unieke klinisch bewezen EMS-technologie, waarbij alle spieren van de onderbuik worden getraind, niet alleen de spieren onder de riem. Er wordt een signaal gestuurd naar de buikspieren, en naarmate de signaalsterkte toeneemt, trekken de spieren samen.

Gebruik uw  Slendertone ABS gordel 5 keer per week voor 30 minuten en u ziet het resultaat binnen 4 weken.

Klinisch onderzoek onder gebruikers van de Slendertone ABS gordel heeft het volgende uitgewezen:

· 100% van de gebruikers verklaren dat hun buik steviger is na gebruik van de Slendertone ABS gordel gedurende 4 weken, 5 dagen per week.

· De buikspieren van de gebruikers werden met 49% versterkt. 
 

Productinformatie

· 10 programmas, waarvan:

Programma's 1-6: vergelijkbaar met het ABS.

Programma 7: krachtiger dan het programma 7 van het ABS.

Programma 8 (Endurance): nieuw programma.

Programa's 9-10 (Buikspieren): nieuwe programma's waarbij u uw gordel kunt gebruiken terwijl u een ander vorm van training aan het doen bent.

· Intensiteitsniveaus: van 0 tot 150.

· Altijd en overal te gebruiken

· Slechts 30 minuten per dag is al voldoende om snel zichtbare resultaten te bereiken.

· Het apparaat voldoet aan de medische veiligheidseisen en heeft een warming-up- en ontspanningsstand.

· Oplaadbaar.

· Inclusief handbediening.


Inhoud

· Gordel.

· Handbediening.

· Verbinding apparaat.

· Zelfklevende pads.

· Batterijlader.

· Instructieliteratuur.
 
 
Slendertone Arms voor vrouwen, zonder handbediening, is een systeem wat gebruik maakt van een klinisch bewezen technologie van banden voor de armen die beide armen tegelijk versterkt. Dit product is essentieel voor al die vrouwen die fit willen blijven en hun armspieren willen ontwikkelen. 

In een recente studie hebben 89% van de gebruikers van de Slendertone Arms voor vrouwen vermeld strakkere armen te hebben en 72% van de gebruikers beweerde de spieren van hun armen sterker ontwikkeld te hebben. 

Het systeem heeft 3 programma's van 10, 15 of 20 minuten die zich aan uw ritme aanpassenGebruik Slendertone Arms terwijl u ontspant thuis 5 keer per week gedurende 20 minuten en krijg resultaten in slechts 6 weken. Voor optimale prestaties, volg het Slendertone trainingsplan van 30 dagen samen met een gezonde voeding en genoeg beweging.

De pads moeten regelmatig worden vervangen.


Inclusief

· Manchetten.

· 4 zelfklevende pads & Banden.
 
· Instructiehandleiding.
 

Productvergelijking Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen

Bezorgen Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen

  5 Sterren
  100 %
  (1)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen
  Goed toestel

  Ik heb dit toestel gekocht voor de armaccessoire . Zichtbaar resultaat na twee weken.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone ABS7 Unisex + Arms Accessory Vrouwen
  55
  5 Sterren5 Sterren
  1 Klantbeoordelingen