Overstim.s

Overstim.s, een merk gespecialiseerd in sportvoeding, biedt een uitgebreid assortiment energiesupplementen om de sporter te helpen bij het bereiken van zijn maximale prestaties.

Alles zien
Overstim.s

Top producten Overstim.s

Overstim.s categorieën

Waarom Overstim.s kopen?

Sinds haar oprichting heeft Overstim.s de duidelijke doelstelling gehad van het aanbieden van energieke, innovatieve en gemakkelijk te verteren supplementen om te voldoen aan alle behoeften van de sporters.

In de loop der jaren is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in sportvoeding en dankzij de kwaliteit van haar producten en het gespecialiseerde assortiment dat het bedrijf aanbiedt, is het vandaag gekend als een leider in de markt van de sportsupplementen.

Overstim.s heeft een aantal waarden die ervoor zorgen dat haar assortiment producten de eerste keuze is voor duizenden atleten:

· Innovatie: al vanaf de oprichting blijft Overstim.s zich onderscheiden door de innovatie in haar producten. Het assortiment van het merk groeit elk jaar met steeds nauwkeurigere oplossingen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van de atleten. Om dit te verwezenlijken werkt Overstim.s altijd samen met technici uit verschillende gebieden (atleten, artsen, ingenieurs, testapparatuur, enz.) die hun ervaringen bijdragen aan de ontwikkeling van hun producten.

· Kwaliteit: Overstim.s zet zich in voor een efficiënte, gezonde en ethische voeding. Daarom vervaardigt de R&D-afdeling de producten aan de hand van zeer strenge specificaties, om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan de dopingvereisten. Bovendien zijn alle producten gecertificeerd door ECOCERT (een onafhankelijke certificatie-instelling onder toezicht van het openbaar bestuur) en beschikt men over een uitgebreid assortiment producten zonder gluten die voldoen aan de huidige Europese wetgeving.

· Uitgebreid assortiment: Overstim.s biedt het breedste assortiment van de markt aan. Men beschikt over producten voor vóór de work-out, tijdens de work-out en na de work-out. Men heeft ook gespecialiseerde assortimenten: bio, zonder gluten en geïsoleerde producten.

· Opbrengst en smaak: het productengamma van Overstim.s combineert energie-efficiëntie, variatie en goede smaak, drie kernwaarden in het concept van sportvoeding.

Overstim

Geschiedenis van Overstim.s

Overstim.s, een 100% Frans merk dat opgericht werd in 1982 in Val d'Oise en momenteel gevestigd is in Morbihan, werd opgericht dankzij de behoefte om een effectieve oplossing te vinden voor de uitdaging om op een passende wijze te ontbijten vóór het sporten. Sindsdien is hun belangrijkste doelstelling het aanbieden van energiesupplementen die een maximale dosis energie opleveren zonder dat ze een zwaar gevoel geven.

Nadat men zich een lange tijd geconcentreerd heeft op de ontwikkeling en uitgebreide tests met verschillende atleten, is men erin geslaagd om, wat één van de belangrijkste voedingsmiddelen in de sportvoeding zou zijn, te creëren, dat we vandaag kennen als Overstim.s.

Deze creatie zorgde voor een aanzienlijke verbetering van de verschillende aspecten in de trainingen van atleten zoals het snel verbeteren van het tempo, een correcte cadans voor een langere tijd handhaven of de benen beter aanvoelen tijdens een loopwedstrijd.

Daarom bedient Overstim.s al meer dan 35 jaar lang de atleten. Men biedt hen sportvoeding aan van een hoog niveau en uitstekende kwaliteit, waardoor het merk een leider is in de sportvoedingsmarkt.

Overstim