terug
Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g
Bezorging 2-3 werkdagen
104,90 € 94,41 €

Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g

2 x kosteloos betalen in termijnen
Aanbieding - 10%
Bezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
104,90 € 94,41 €
47,20 € incl. BTW kosteloos in 2X

Gratis bezorging vanaf € 50

Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g Overstim.s Voor een stimulerende werking en een directe bron van energie bij intensieve inspanningen. Cafeïne gels 36x 3078

Aanbevolen: combineer met...

Overstim.s Vloeibare Coup de Fouet - 36 x 35g

Overstim.s Vloeibare Coup de Fouet - 36 x 35g

93,60 €84,24 €

Eigenschappen Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g


 • Stimulerend en zeer krachtig
 • Instant energieconcentraat
 • 100% natuurlijke cafeïne
 • 75 mg cafeïne per tube

Cafein'Gel bevat natuurlijke cafeïne uit guarana en koffie, voor een stimulerende werking en een directe bron van energie bij intensieve inspanningen.

Cafein'gel kan op ieder moment tijdens de wedstrijd worden gebruikt, wanneer u zo snel mogelijk nieuwe krachten wilt opdoen (zoals bij een moeilijk obstakel of het beklimmen van een steile helling) om zo te zorgen voor een optimale werkzaamheid.

Cafein'gel is ook het ideale middel bij activiteiten waarbij oplettendheid en concentratie zijn vereist (zoals inspanningen 's avonds of 's nachts).


Gebruik

Cafein'gel kan op ieder moment tijdens de wedstrijd worden gebruikt, wanneer u zo snel mogelijk nieuwe krachten wilt opdoen (zoals bij een moeilijk obstakel, het beklimmen van een steile helling of wanneer de eindstreep in zicht is) om zo te zorgen voor een optimale werkzaamheid.


Inhoud en smaak

36 x Overstim.s Cafein'gel - 29g / Citroen


Ingrediënten

Glucosesiroop, water, droog guarana-extract, geconcentreerd citrœnsap, aroma's, natriumchloride, vitamines C, B6 en B1 (thiamine).


Voedingswaarde informatie

 Per 100 g *Per tube van 29 g *
Energie waarden 296 kcal / 1258 kJ tot 307 kcal / 1301 kJ 86 kcal / 365 kJ tot 89 kcal / 377kJ
Vet < 1 g tot 3 g < 1 g
waarvan verzadigde verzuren < 1 g tot 1,8 g < 1 g
Koolhydraten 70 g tot 74 g 20g tot 21 g
waarvan suikers 41 g tot 44 g 11.9 g tot 12.8 g
Eiwitten < 1 g < 1 g
Zout 0.07 g 0.02 g
Natrium 17 mg tot 29 mg 4.9 mg tot 8.4 mg
Vitaminen B1 (thiamine) 0,6 mg (55%**) 0,2 mg (18%**)
Vitaminen B6 0,6 mg (43%**) tot 0,7 mg (43%**) 0,2 mg (14%**)
Vitaminen C 30 mg (37%**) 8,7 mg (11%**)
Cafeïne 260 mg 75 mg

* = afhankelijk van de smaak
** VNR = voedingswaardereferenties


Belangrijkste eigenschappen

Productvergelijking Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g

Bezorgen Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Overstim.s Cafein'gel - 36 x 29g

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening