643.722 tevreden klanten

Optimum Nutrition Heeft een ontgiftende werking en helpt cellulaire ontsteking voorkomen en ook de ophoping van vetten in de aderwanden en in de lever. Vetmobilisatie 1066112

Optimum Nutrition CLA - 90 softgels

Nummer 3 van de meest verkochte Gewichtscontrole Vetmobilisatie
Toppers
28,90 €
18,99 €

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Optimum Nutrition CLA - 90 softgels


Optimum CLA is het supplement dat plaatselijk overtollig vet snel en effectief verwijdert.

CLA is een vetzuur dat essentieel is voor het juiste functioneren van ons organisme. Onderzoek heeft aangetoond dat het helpt bij de vermindering van het percentagevetmassa dat opgeslagen is in het vetweefsel. Het bevordert talloze andere gezondheidsvoordelen.

Met Optimum CLA zal je gezondheid en welzijn vernieuwd worden:
 • Lipoproteïne vetweefsel wordt afgeremd. Dit voorkomt dat vetzuren zich omzetten in triglyceriden en zich ophopen in vetweefsel
 • Vetzuren worden door de spier geleid om gebruikt te worden als het belangrijkste energetische substraat
 • Als laatste worden ze verbrand om het organisme van de noodzakelijke energie te voorzien. De kwaliteit van de spiervezels wordt beschermd

Optimum CLA heeft een ontgiftende werking en helpt cellulaire ontsteking voorkomen en ook de ophoping van vetten in de aderwanden en in de lever. Het versterkt het gehele immuunsysteem en zenuwstelsel.


Gebruik

Als een voedingssupplement, neem 1-2 softgels bij het ontbijt, de lunch en het avondeten of zoals voorgeschreven door een arts of bevoegd nutritionist..


Inhoud

Optimum Nutrition L-Carnitine 500mg - 60 Softgels


Ingrediënten

Gelatine, Glycerine , Water, Natuurlijke karamelkleur, Titanium Dioxide.


Voedingswaarde informatie

 Per portie
Energie 20 kcal
Vet 2 g
CLA Samengesteld Linolzuur 1.500 mg

Bezorgen Optimum Nutrition CLA - 90 softgels

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Optimum Nutrition CLA - 90 softgels

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Optimum Nutrition CLA - 90 softgels

  Beoordelingen van klanten over Optimum Nutrition CLA - 90 softgels

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Optimum Nutrition CLA - 90 softgels

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.