terug
Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g
Bezorging 2-3 werkdagen
38,90 €

Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g

  Bezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
  38,90 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g Optimum Nutrition Bevat twee soorten Caseïne; micellaire caseïne en calcium caseinaat. Caseïne OPT039

  Aanbevolen: combineer met...

  Optimum Nutrition BCAA 1000

  Optimum Nutrition BCAA 1000

  38,90 €34,30 €
  Optimum Nutrition Creatine

  Optimum Nutrition Creatine

  24,50 €21,90 €
  Optimum Nutrition Opti-Men

  Optimum Nutrition Opti-Men

  40,90 €26,99 €
  Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout - 330g

  Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout - 3...

  29,90 €23,90 €

  Eigenschappen Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g


  Het enige moment waarop langzamer gaan iets goeds kan bereiken bij het sporten heeft betrekking op de mate van digestie van proteïne. Het is belangrijk dat proteïne-opname snel gaat vlak voor of vlak na de training, maar een vertraagde afgifte levert een dag en een nacht voordeel op. Het belangrijkste ingrediënt van dit product is caseïne. Optimum Nutrition 100% Caseïne bevat twee soorten Caseïne; micellaire caseïne en calcium caseinaat. Micellaire caseïne breekt een stuk sneller af en is uitstekend om de spieren voor langere periodes te voeden.

  100% Casein Gold Standard heeft een prettige, dikke textuur waardoor je je direct vol voelt. Het werkt het beste vlak voor het naar bed gaan en helpt de spiergroei tijdens de meest anabolische periode van de dag, namelijk als je slaapt! Je voelt je voldaan als je naar bed gaat en het voedt je lichaam tijdens de nacht, waardoor je je de volgende dag hersteld en klaar voor de volgende intensieve training voelt.


  Gebruik

  Neem bijvoorbeeld een shake in de ochtend, net voor het slapen gaan, in plaats van een tussendoortje en/of elk ander tijdstip wanneer vertraagde eiwitopname wordt gewenst.


  Inhoud en smaak

  Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g / Cookies-Cream


  Ingrediënten

  Eiwit Mix (Micellar Caseïne, Calcium Caseinaat), Cocoa (Bewerkt met Alkali), Natuurlijke & Kunstmatige Smaakstoffen, Zout, Lecithine, Gom Mix (Cellulose Gom, Xanthan Gom, Carrageenan), Sucralose, Aminogeen

  Allergie informatie: Bevat Melk, Tarwe en Soja (Lecithine) bestanddelen.


  Voedingswaarde informatie

   Per 100 gPer 33 g
  Totaal Calorieën 1465kJ / 350kcal 484kJ / 115kcal
  Eiwit 72.7 gr 24 gr
  Totaal Koolhydraten 10.6 gr 3.5 gr
  · waarvan auikers 4.7 gr 1.5 gr
  Vet 2 gr 0.7 gr
  · waarvan Verzadigd Vet 0.9 gr 0.3 gr
  · waarvan Transvet 0 gr 0 gr
  Dieetvezels 3 gr 1 gr
  Sodium 734 mg 242 mg

  Bezorgen Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  Betaalmogelijkheden Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening