terug
NordicTrack X9i Incline Trainer Loopband
Bezorging 3-5 werkdagen
2.499,00 €

NordicTrack X9i Incline Trainer Loopband

3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 3-5 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
2.499,00 €
833,00 € incl. BTW kosteloos in 3X
NordicTrack Inclinatie: -6 t/m +40% 1-Touch™ Incline en Decline Control. 0-20 Km/uur. 44 Programma's. Loopbanden NETL29714

Eigenschappen NordicTrack X9i Incline Trainer Loopband


Omschrijving

- 3.0 WKK DurX ™ commerciële Pro Motor
Ren veiliger, langer en rustiger met de DurX ™ commerciële Pro, vakkundig gebouwd met meer dan 25 jaar ervaring in de productie van loopbanden.
Net als de airbags in een auto, gebruikt de commerciële Pro preventieve engineering om gebruik van de loopband veiliger te maken.
Met veilige bedrading, goede isolatie en een streng UL certificatieproces.
De commerciële Pro is zeer dynamisch en evenwichtig, en uitvoerig getest voor uitmundende prestaties in trillingen en lawaai, waardoor de loopband over de stilste motor beschikt die vandaag de dag verkrijgbaar is.

- ReFlex ™ demping

Net als de schokbrekers van de auto, beweegt u  op een comfortabele manier.
Reflex ™ demping verhoogt het trainingscomfort, terwijl uw gewrichten beschermd zijn tegen de harde realiteit van de oefening.
De meeste dempsystemen gebruiken een enkele isolator in het midden van het loopvlak. Reflex ™ Cushioning schaft bijna de hele lengte van het loopvlak tussen twee isolatoren af — waardoor het de mogelijkheid biedt de schokken beter op te vangen, met name op de hielen.
Het unieke cushion system is uitvoerig getest met een maximale belasting voor veel uren.
Reflex ™ Cushioning biedt de ultieme effect-absorptie-technologie.

- Inclinatie 0 - 40% 1-Touch ™
Het beste verstelbare kantelsysteem. 1 Touch ™ kantelsysteem maakt het mogelijk de helling met een enkele knop te veranderen, in plaats van navigeren door het menu.

- Negatieve helling - 6-0% 1-touch ™
Dit is de nieuwe trainingsrevolutie op de loopband: wandelen terwijl het daalt.
Bergafwaarts lopen verbrandt meer calorieën dan lopen op een vlakke ondergrond, en stimuleert meer spieren voor snellere resultaten.

- IFit Live ™ Built-In
Intelligente training en snellere resultaten met het ingebouwde iFit Live ™ systeem.
Deze draadloze technologie, ontwikkeld door Google Maps ™, biedt training met Jillian Michaels en automatische controle van zowel snelheid als helling.
De trainingservaring  bij uitstek! U kunt nu uw eigen fitness-programma aanpassen, uw training automatisch downloaden en uw online profiel beheren.
Google en Google Maps zijn handelsmerken van Google Inc.

- Kleurenmonitor 7 '' (Touch-Screen Display) met webbrowser, ontwikkeld door Android
Met iFit ® Live ™, geintegreerd in het scherm.
Dit scherm toont uw training met een Google ™ kaart.
U kunt zelf uw favoriete route kiezen en uw uw work-outs hier aan toevoegen. Over een pad in een  nationaal park park lopen, de diamantroute in Hawaï doen, en nog veel meer.
U kunt referentiepunten op het scherm bekijken in kleur. Ervaar wat het is om te trainen op ander terrein met de krachtige 40% helling en -6% afdaling van de X9i Incline Trainer.

- 44 Programma's
Train op uw manier met één van de 44 geïntegreerde toepassingen. Kies tussen 20 vooraf gedefinieerde programma's die u zullen helpen calorieën te verbranden, of 10 off-road programma's om de gewenste resultaten te verkrijgen!
Navigatie is eenvoudig en zeer snel!

- Een doel vaststellen met Training Center
Behalve de voorgeprogrammeerde trainingen, helpt het apparaat om uw eigen doelstellingen vast te stellen.
Gebruik de knoppen op de console om de gewenste trainingstijd, afstand en calorieverbrandende doelen te configureren.
Het programma zal automatisch een training berekenen alleen voor u!

- Compatibel met iPod ®

Zet het geluid harder met het ingebouwde sound system! Sluit uw iPod ® *, of MP3-speler aan op de Interplay™ voor excellente geluidskwaliteit.
Ondersteun  de iPod ® op het platform van de console voor gemakkelijk gebruik. * IPod is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. iPod ® niet inbegrepen.

- Dual-Grip EKG ™ hartslagmeter Polar
Controleer uw hartslag met ingebouwde Stuursensoren.
Controleer uw hartslag met deze praktische sensoren geïntegreerd in het stuur of met behulp van de meegeleverde Polar borstband.

- Intermix Acoustics ™ 3.0
Geniet van optimale, krachtige prestaties met dit ingebouwde geluidssysteem.

- 8 "AutoBreeze Workout Fan
Geluidloos. Deze ventilator verandert de luchtstroom automatisch zodat deze overeenkomt met de snelheid van uw training.
Als u liever in een gedefinieerde omgeving traint, kunt u laag, gemiddeld of hoog kiezen. Deze innovatieve technologie zal u helpen bij het vinden van de juiste temperatuur.

- Nadenken over de planeet en "Love the World"!
Alle producten van NordicTrack hebben het certificaat "Love the World", wat betekent dat NordicTrack alle koolstofuitstoot compenseert die ontstaat door ontwikkeling, productie, vervoer en gebruik van deze machine.

- Afmetingen van de verpakking: 181 x 102 x 190 cm

- Gewicht van de verpakking: 125 Kg


Kenmerken


· Motor: 3.0 CHP DurX™ Commerciële Pro Motor (4.5 HP)

· Snelheid: 0–20 Km/uur 1-Touch™ Speed Control (Snelheid start met 2km/uur, kan worden verminderd t/m 1km/uur met stappen van 0,1km/uur)

· Inclinatie: -6 t/m +40% 1-Touch™ Incline en Decline Control

· Afmetingen van de loopband: 51 cm x 152 cm

· Display: 7” Kleuren Touch-Screen Display met Web Browser Powered by Android™

· Workouts: 44 Workouts Apps en iFit® Live* Technology inbegrepen

· Hartslagmeting: CardioGrip™ Hartslagmeter met Polar® borstband inbegrepen

· Demping: ReFlex™ demping

· Plezier: Compatibele Music Port voor iPod®**, Intermix Acoustics™ 3.0

· Ventilator: 20 cm AutoBreeze™ Workout Ventilator

· Loopoppervlak: Max. 125 kg gewicht

· Product Afmetingen: 181 x 102 x 190 cm

· Product Gewicht: 140 kg

Productvergelijking NordicTrack X9i Incline Trainer Loopband

Bezorgen NordicTrack X9i Incline Trainer Loopband

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

nordictrack

NordicTrack heeft een indrukwekkende catalogus en historie in de fitnesswereld en biedt gebruikers de mogelijkheid thuis te trainen.

NordicTrack begon meer dan twintig jaar geleden. Het geheim van het succes ligt vooral in het design van hun producten. In de jaren negentig, breidde NordicTrack hun catalogus uit met fitnessproducten voor thuisgebruik zoals home- en crosstrainers, loopbanden en steppers, met dezelfde filosofie als waarmee zij un eerste producten verkochten: design en comfort. Op deze manier staat het merk symbool voor alle atleten die willen trainen en voorbereiden voor een groot avontuur.

Sinds 1999 is NordicTrack een filiaal van ICON Health & fitness, een bdrijf dat reeds sinds 1977 in de fitnesswereld een hoofdrol speelt. ICON HEALTH & FITNESS heeft bijna 2.000 werknemers en vele filialen wereldwijd en is daarmee het grootste fitnessontwikkelingsbedrijf en tevens verkoper van fitness apparatuur ter wereld met hun hoofdkantoor in Logan, Utah.

nordictrack

Betaalmogelijkheden NordicTrack X9i Incline Trainer Loopband

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over NordicTrack X9i Incline Trainer Loopband

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  1 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  1 Vragen
  Beste, is het ook nederlandstalig of enkel engels is het enkel, miles of kilometers kan je hier ook op lopen en hardlopen hoe groot zijn de rollers en is hier ook de x 11i beschikbaar want die zou ik liever willen aangezien die een krachtigere motor heeftVraag van evy geudens uit berlareWeet u het antwoord? Geef het hier.0 Antwoorden
  1 Vragen

  Beoordelingen van klanten over NordicTrack X9i Incline Trainer Loopband

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening