blackfriday
terug
NordicTrack E5.6 Crosstrainer
Bezorging 3-5 werkdagen
999,00 € 599,00 €

NordicTrack E5.6 Crosstrainer

Nummer 2 van de meest verkochte Crosstrainers
3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 3-5 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
999,00 € 599,00 €
199,67 € incl. BTW kosteloos in 3X
NordicTrack Combineert een kwaliteitsvolle beweging met een groot display, ideaal voor dagelijks gebruik. Een technisch product, met iFit als optie voor coaching. Crosstrainers NTIVEL87015

Eigenschappen NordicTrack E5.6 Crosstrainer


De crosstrainer E5.6 combineert een kwaliteitsvolle beweging met een groot display, ideaal voor dagelijks gebruik. Een technisch product, met iFit in optie voor coaching.

· Vlotheid trapbeweging
  Vliegwiel: 18 kg.
  22 weerstandniveaus

· Interactiviteit
  24 programma's. 5 functies: tijd, afstand, snelheid, calorieën, hartslag

· Draagcomfort
  Grote voetplanken, Silent Magnetic Resistance.

· Connectiviteit
  Compatibel met MP3 Compatibel met iFit.

· Ontworpen voor
  Wie af en toe tot intensief wil trainen: meer dan 5 uur per week of tot anderhalf uur per dag.


Kenmerken 

· Afm. toestel: 168 x 60 x 170 cm
· Gewicht: 61 kg
· Max. gebruikersgewicht: 125 kg

Productvergelijking NordicTrack E5.6 Crosstrainer

Bezorgen NordicTrack E5.6 Crosstrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

nordictrack

NordicTrack heeft een indrukwekkende catalogus en historie in de fitnesswereld en biedt gebruikers de mogelijkheid thuis te trainen.

NordicTrack begon meer dan twintig jaar geleden. Het geheim van het succes ligt vooral in het design van hun producten. In de jaren negentig, breidde NordicTrack hun catalogus uit met fitnessproducten voor thuisgebruik zoals home- en crosstrainers, loopbanden en steppers, met dezelfde filosofie als waarmee zij un eerste producten verkochten: design en comfort. Op deze manier staat het merk symbool voor alle atleten die willen trainen en voorbereiden voor een groot avontuur.

Sinds 1999 is NordicTrack een filiaal van ICON Health & fitness, een bdrijf dat reeds sinds 1977 in de fitnesswereld een hoofdrol speelt. ICON HEALTH & FITNESS heeft bijna 2.000 werknemers en vele filialen wereldwijd en is daarmee het grootste fitnessontwikkelingsbedrijf en tevens verkoper van fitness apparatuur ter wereld met hun hoofdkantoor in Logan, Utah.

nordictrack

Betaalmogelijkheden NordicTrack E5.6 Crosstrainer

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over NordicTrack E5.6 Crosstrainer

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  5 Vragen 5 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  5 Vragen
  Is dit toestel ook geschikt voor mensen van 1m90? Wat is lengte van de 'stride'?Vraag van Tina uit BoomWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  hallo, Ja hoor, geen probleem met uw lengte. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Is deze geschikt voor mensen onder een 1m60 ? En word hij geleverd met adapter? Ik zoek een crosstrainer geschikt voor kleindere mensen ,veel stabileit en voor dagelijks gebruik, De 3 keuzes die voor mij overblijven zijn de bh ambition ,de proform 500 zle of dit model Graag hoor ik welke beste keuze is voor mij ,alvast bedankt Vraag van daisy uit diestWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Dit model is geschikt voor "kleine" mensen, geen probleem. In principe zijn alle modellen crosstrainers geschikt voor kleinere mensen. Als u een crosstrainer met lage instap zoekt kunt u kijken naar het merk BH; de laagste die zij hebben is de Athlon, deze heeft een pedaal dat slechts 15cm van de vloer is. Khronos heeft ook een lage opstap; 20 cm van de vloer, evenals Atlantic. Maar als het slechts voor gebruik is, kunt u de crosstrainer gewoon gebruiioken met uw lengte. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  Ik vind van de ifit de trainingen interessant, maar dat beeld een beetje onnodig(heb zelf ook geen tablet oid). Maar is dit wel nodig om gebruikt te kunnen maken van de ifit? Heb je de ifit live nodig om de ifit sd te kunnen doen? Het is volgens mij de ifit live die ook je trainingen registreerd, zodat je terug kunt kijken hoever, hoevaak etc je je workouts gedaan hebt, klopt dit? Vraag van Mieke Jonker uit WaalreWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Laten we beginnen met iFit Live: U moet gebruik maken van Ipad of extern scherm (Iphone, Computer...) met alle producten die een klassiek scherm hebben (zoals de T15 bijvoorbeeld) om straten via Google kaart te kunnen zien. Maar met de T25 of X 7 bijvoorbeeld, die hebben Androïde scherm, hoeft u geen verbinding te maken met een extern scherm, behalve als u een groter beeld van uw race wenst te hebben. En het verschil tussen iFit Live en iFit SD: IFIT SD zijn kleine kaarten dat u in uw machine invoert , en het geeft u meer trainingen (gebaseerd op gewichtsverlies of wellness IFIT Live is totaal verschillend. Hiermee kunt u op www.ifit.com bestaande trainingen loaden of uw eigen wedstrijden maken, en u ziet het via Google Street View op uw machine scherm (X 7 of T25) of uw externe scherm (T15 bijvoorbeeld). Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Beste, is bij dit toestel de ifit live module bijgeleverd? Op de site van Nordictrack zelf zie ik dat deze module is inbegrepen,maar ik wou gewoon even zeker zijn. Alvast bedankt voor een snelle reactie. Met vriendelijke groeten, Danny LoyensVraag van Danny Loyens uit BilzenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, iFit Live module moet apart besteld worden en kost 99 euros. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  LS, Is het mogelijk om wat meer informatie te geven over ifit live? Wat is bij welke types precies mogelijk, kan ik mijn ipad gebruiken voor google maps, wat is het verschil tussen ifit live en ifit sd enz. Bij dez trainer staaat compatible met ifit live, maar bij de beschrijving staat ifit sd, is dit niet tegenstrijdig? Op de ifit website heb ik rondgeneusd, maar daar zijn ze in het geheel niet duidelijk. Mvg, A. StoelhorstVraag van A Stoelhorst uit SpaubeekWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, U moet gebruik maken van Ipad of extern scherm (Iphone, Computer...) met alle producten die een klassiek scherm hebben (zoals de T15 bijvoorbeeld) om straten via Google kaart te kunnen zien. Maar met de T25 of X 7 bijvoorbeeld, die hebben Androïde scherm, hoeft u geen verbinding te maken met een extern scherm, behalve als u een groter beeld van uw race wenst te hebben. Wat is het verschil tussen iFit Live en iFit sd? IFIT SD zijn kleine kaarten dat u in uw machine invoert , en het geeft u meer trainingen (gebaseerd op gewichtsverlies of wellness IFIT Live is totaal verschillend. Hiermee kunt u op www.ifit.com bestaande trainingen loaden of uw eigen wedstrijden maken, en u ziet het via Google Street View op uw machine scherm (X 7 of T25) of uw externe scherm (T15 bijvoorbeeld). WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  5 Vragen

  Beoordelingen van klanten over NordicTrack E5.6 Crosstrainer

  5 Sterren
  76 %
  (13)
  4 Sterren
  17 %
  (3)
  3 Sterren
  5 %
  (1)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  17 Klantbeoordelingen
  Crosstrainer

  Nu een maand in huis. Het is een zeer degelijk apparaat, wel lomp;neemt meer ruimte in beslag dan verwacht. Het naar boven sjouwen en in elkaar zetten was wel een flinke klus. Het instapniveau vond ik (als beginnend sporter) erg hoog. Nu na een maand houd ik de lichtste programma's zo goed als vol, dus tot nu toe nog niets gehad aan die vele programma's die erop zitten. Het display is heel duidelijk en stimuleert je de doelen te behalen. Jammer dat er in de handleiding niets staat over de bediening, maar opzich wijst deze zich vanzelf. Je hartslag is goed in de gaten te houden met de bijgeleverde band. De muziek kan lekker hard met de ingebouwde speakers en mijn telefoon blijft goed op zn plek liggen. Ik ben zeer tevreden en ik sport nu met plezier. Ik had eigenlijk voor deze crosstrainer gekozen omdat deze IFIT heeft. Ik was voornamelijk geïnteresseerd in het bijhouden van mijn voortgang, maar hierover te weinig info kunnen vinden wat je precies te zien krijgt. Besloten om dit er dus niet bij te kopen. In vier weken tijd ben ik al 4% vet kwijtgeraakt, ik merk dat mijn benen al steviger worden en dat mijn conditie is verbeterd!

  • 11 van de 11 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Geweldig toestel

  Ik heb de crosstrainer nu reeds een maand in mijn bezit. Ik was gewoon op een loopband te trainen maar door een kleine blessure aan mijn enkel ging dit niet meer. Dus deze crosstrainer aangeschaft. Ik kan hierop trainen (8km) zonder enige last aan mijn enkel, dus een crosstrainer spaart echt je gewrichten. Het is wel even wennen omdat het toch iets anders is dan lopen maar na een week ben je bewegingen gewoon. Het is een heel degelijk toestel, groot en zwaar. Duidelijk scherm met verschillende mogelijkheden. Ik heb de iFit live module erbij gekocht en ben er helemaal weg van. Ik zet de ifit live trainingen op mijn smart tv en dan kan ik mijn hartslag in't oog houden op mjin crosstrainer. Zo kan ik trainen over heel de wereld. Het maakt de trainingen heel wat leuker en interessanter. Ik ben fan! En ik zou hem iedereen aanraden.

  • 4 van de 4 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  SUPER TEVREDEN

  Ben super tevreden over site , levering en toestel. Zal in vervolg zeker nog aankopen bij Fitnessdigital.

  • 3 van de 6 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  TEVREDEN

  Zeer tevreden over site,bestelling en zeker over het toestel,zal in de toekomst zeker nog kopen bij Fitness Digital. Bedankt.

  • 2 van de 5 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Toffe workout

  Een leuke crosstrainer, op een wip in elkaar gezet en je kunt beginnen. Nu nog de iFit Live en we kunnen over heel de wereld gaan trainen. voorzien van zeer goede instapprogramma's voor de beginners en al zeer zware trainingsprogramma's voor de volbloed atleet! Topproduct!

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  nordick track E9.2 crosstrianer

  degelijk toestel correcte levering

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Dat wordt zweten

  De cross-trainer was heel behoorlijk ingepakt. De nodige tools zaten gewoon mee in de verpakking. Het was een hele puzzel, maar de hele montage staat duidelijk op de handleiding. Geen enkel probleem. Na een week gebruik is het enige minpunt dat hij wat krakend geluid maakt en ik heb nog niet kunnen vinden waar dat vandaan komt. De programma's en het scherm zijn uitstekend. De mogelijkheden enorm;

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  45
  4 Sterren4 Sterren
  Fijne afhandeling

  Ik heb mijn crosstrainer op datum afgeleverd gekregen. De handleiding was duidelijk maar best eerst het boekje doorlezen alvorens te beginnen sleutelen. Voor 90% kan je de crosstrainer zelf in elkaar steken voor de andere 10% heb je een derde hand nodig. K heb al veel plezier en ben blij met de aankoop bij Fitnessdigital. Bij een volgende aankoop zal ik vast en zeker eerst de www van fitnessdigital bezoeken! Keep up the good work!!!

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Prima crosstrainer

  Het in elkaar zetten kost je even een middag, maar dan heb je een prima crosstrainer voor dagelijks gebruik. Inmiddels ben ik er een week of drie mee aan de slag en hij doet waar ie voor gemaakt is. In het begin moet je een aantal keren de bouten nog wat extra aandraaien (tegen het kraken), maar als alles goed aangedraaid zit, doet ie zijn werk geruisloos. Veel programmas voor voldoende afwisseling. Erg tevreden.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Crosstrainer

  Super ding. Levertijd perfect. Had gevraagd om te leveren op woensdag. Is ook gebeurd, montageplan gevolgd en ging perfect. Je kunt best wel met 2 zijn.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  aankoop nordic track E9.2 crostrainer

  Ik ben zeer tevreden dat ik mijn bestelling bij FitnessDigital geplaatst heb, beste prijs en een correcte afhandeling van mijn bestelling.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Excellent

  Excellent

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Prachtig degelijk toestel

  Een mooi degelijk toestel, echt professioneel! Een aanrader indien je aan jouw conditie wenst te werken. Service en bezorgtijden OK!

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  NordicTrack is OK

  Goeie kwaliteit, leuke interface, makkelijk te assembleren

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  45
  4 Sterren4 Sterren
  Prima Crosstrainer

  Goed en degelijk toestel. Zowel voor de gevorderde als de beginnende sporter. Makkelijk zelf te monteren.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  NordicTrack E5.6 Crosstrainer
  45
  4 Sterren4 Sterren
  17 Klantbeoordelingen