Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Muvit

Muvit, handelsmerk van het bedrijf Ascendeo Iberia S.L., is de leider in Spanje en Portugal in de ontwikkeling en distributie van accessoires voor mobiele apparaten.

Alles zien
Muvit

Top producten Muvit

Muvit categorieën

Waarom Muvit kopen?

Ascendeo Iberia S.L. biedt een catalogus met meer dan 3000 referenties verdeeld in licenties en eigen merken.

Aan sport doen met smartphones en mobiele apparaten is heel normaal geworden, waardoor de behoefte ontstaan is aan accessoires die zich aanpassen aan elke activiteit. Het grote aantal merken op de markt en de constante verandering van modellen en apparaten heeft ertoe geleid dat, hoewel heel wat sportmerken hun eigen accessoires ontworpen en gecreëerd hebben, alleen de specialisten in telefonie garanties kunnen bieden aan de sector.

Aangezien het om een continue veranderende markt gaat die constante innovatie en ontwikkeling vereist, garandeert de aankoop van Muvit de gebruiker dat hij/zij het beste en het meest geschikte accessoire zal vinden voor zijn/haar mobiel toestel tegen een zeer concurrerende prijs.

Muvit

Geschiedenis van Muvit

Ascendeo, opgericht in 1991, is de leider in Spanje en Portugal in de ontwikkeling en distributie van accessoires voor mobiele apparaten.

En op basis van Ascendeo is de geschiedenis van MUVIT ontstaan, dat 100% toegewijd is aan de mobiele accessoires, dat zich in 2008 begon te ontwikkelen in heel West-Europa.

MUVIT heeft zich ver buiten haar oorspronkelijke Europese roots uitgebreid en wordt nu gedistribueerd in meer dan 30 landen wereldwijd.

Muvit