MOOV

Merk gespecialiseerd in activiteitenmonitoren dat al het nodige biedt om de lichamelijke conditie te verbeteren, sportblessures te vermijden en een compleet nieuwe trainingservaring te bekomen.

Alles zien
MOOV

Waarom Moov kopen?

· Precisie | 3D Motion Capture: De activiteitenarmbanden van Moov werden ontworpen op basis van de laatste nieuwe technologie en hebben een uniek en innovatief ontwerp. Ze detecteren alle bewegingen met volledige precisie dankzij de drie geïntegreerde sensoren die een motion detection systeem vormen. Dankzij de synchronisatie van het accessoire met de software van Moov kan het de gerealiseerde bewegingen reconstrueren en een complete analyse verstrekken waarmee men de vooropgestelde doelstellingen kan bereiken.

· Interactiviteit | Kunstmatige intelligentie: De software is compatibel met smartphones en tablets, waardoor een interactie in real time mogelijk is. Moov stelt een database op om elke beweging te begrijpen en suggesties te bekomen over hoe men kan verbeteren en om meer intelligente metingen te bieden tijdens de trainingen.

· Effectiviteit | Sport Collection: De App van Moov geeft statistieken van vijf verschillende sporten: lopen en wandelen, fietsen, zwemmen, cardio boxen en total body. Deze activiteitenmonitor heeft 12 programma's met meer dan 200 variaties en niveaus. Bovendien voegt het voortdurend nieuwe sportprogramma's toe waarmee men steeds effectievere en leukere trainingen kan uitvoeren.

Moov Now

Geschiedenis van Moov

De oprichters van Moov (Meng Li, Nikola Hu en Tony Yuan) behoren tot de beste ingenieurs, ontwerpers en sporters. Hun persoonlijke ervaringen zijn bepalend geweest bij de creatie van het merk en het product, en voor het bereikte succes. Vandaag kan men er namelijk fier op zijn dat men deel heeft uitgemaakt van verschillende bedrijven zoals Apple, Microsoft Research, Bungie en Nokia.

Moov Now