Ontdek onze KORTINGEN

Misfit

Misfit, erkend merk voor hun ontwerp en de productie van activiteitenarmbanden, biedt een uitgebreid gamma aan apparaten van de laatste technologie.

Alles zien
Misfit

Waarom Misfit kopen?

De activiteitenarmbanden van Misfit bieden alle nodige functies om een gezond leven te leiden. Ze registreren de bewegingen en de activiteitenniveaus en bieden informatie over het aantal verbrande calorieën, de afgelegde afstand en de slaap en verschillende andere functies.

Misfit baseert zich op 4 pijlers om één van de meest innovatieve en revolutionaire modellen op de markt te ontwerpen en te produceren:

· Innovatie: Men houdt rekening met het belang van het kijken naar de toekomst en daarom is één van de meest opvallende kenmerken van het merk de innovatie, die men kan waarnemen in elk van hun modellen.

· Ontwerp: Men ontwerpt met als doel om aantrekkelijke en elegante ontwerpen aan te bieden die tegelijkertijd eenvoudig zijn, wat ervoor zorgt dat ze het perfecte accessoire zijn voor de dagelijkse activiteiten zonder dat de sportactiviteiten genegeerd worden.

· Wellness: Met het oog op de verbetering van het algemeen welzijn zijn de activiteitenarmbanden van Misfit ontworpen om ervoor te zorgen dat de mensen gezonder leven. Daarom omvat het bepaalde aspecten zoals slaap, voeding en beweging. Daarom zijn hun apparaten de perfecte metgezel om een gezond leven te leiden.

· Intelligentie: Misfit is zich bewust van de veranderingen in de technologie en het belang ervan om deze correct toe te passen in hun apparaten. Om dus één van de meest erkende merken in activiteitenarmbanden te blijven, inspireert en stimuleert het merk haar aankomende innovaties op basis van nieuwe kennis.