Verjaardag

MIO

MIO ontwerpt eenvoudige en innovatieve producten zodat alle atleten hun hartslag kunnen controleren tijdens hun work-outs. Het zijn horloges die constante en exacte informatie kunnen weergeven over de hartslag zonder dat men een borstband hoeft te gebruiken.

Alles zien
MIO

MIO categorieën

Waarom MIO kopen?

MIO Alpha is het enige sporthorloge dat gegevens biedt over de hartslag op verschillende intensiteitniveaus zonder borstband. Dit horloge werd goed ontvangen op het moment van de lancering, en in 2013 won het de Innovation Award voor Design and Engineering toegekend door de CES.

MIO-technologie: De MIO-producten hebben een continue hartritme technologie die een 99% betrouwbaarheid heeft aangetoond. Dankzij een optimale sensor die het bloedvolume onder de huid controleert en door de toepassing van een aantal geavanceerde algoritmen voor de signaalpuls detecteert MIO op een efficiënte manier de hartslag, zelfs bij hoge snelheidstrainingen en zeer intensieve activiteiten.

Vorm en functies:

De MIO-apparaten combineren de beste prestaties met maximaal comfort.

De zachte en duurzame siliconenbandjes zorgen voor een comfortabele en aangename grip.

MIO

Geschiedenis van MIO

MIO werd opgericht in 1999 door Liz Dickinson (oprichtster en leidinggevende). Al snel zag ze in dat training gebaseerd op hartslag de meest efficiënte manier was om te trainen. Maar de markt bood alleen borstbanden aan die heel ongemakkelijk aanvoelden tijdens de work-out. Vandaar dat Liz op basis van haar ervaring in technologie en de markt MIO opgericht heeft, 's werelds eerste sporthorloge dat de hartslag mat zonder borstband.

Sindsdien is MIO uitgegroeid tot een prestigieus merk met een wereldwijde omzet en een team van professionals die de nieuwste technologie blijven bieden in de hartslagmeting.

MIO