terug
Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter
Bezorging volgende werkdag
129,00 € 125,00 €

Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

2 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging volgende werkdagNog 2 exemplaren beschikbaar!
129,00 € 125,00 €
62,50 € incl. BTW kosteloos in 2X
MIO Fuse Activity Band & Heart Rate Monitor - Bluetooth Smart + ANT+ Hardloop-multisport sporthorloges en hartslagmeter 59P-LRG

Eigenschappen Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter


Capteer al uw dagelijkse activiteiten & bereik uw fitnessdoelstellingen.
 
·  Biedt voortdurende hartslagmeting met de nauwkeurigheid van een ECG zonder borstriem
 
·  Houdt aantal stappen, het tempo, de snelheid, de afstand en het aantal calorieën bij voor een allesomvattend inzicht in uw dagelijkse inspanningen
 
·  Instelbaar weergavescherm
 
·  Instelbare hartslagzones met gekleurde LED's en trilalarm
 
·  Koppel aan uw favoriete fitness-apps tijdens het trainen via Bluetooth Smart 4.0
 
·  Synchroniseert hartslag met fietscomputers en GPS-horloges via ANT+
 
·  Bewaart gegevens over uw activiteiten en synchroniseert ze draadloos met de Mio GO-app
 
·  Waterbestendig tot 30 meter diep
 
·  Large: past grote pols 156 -208mm / 6.1”-8.2”

·  Small/Medium: past grote pols 149 -179mm /  5.9 "-7"
 


Monitor & evalueer uw volledige dagelijkse prestaties

mio-fuse
Mio FUSE is een slanke polsband die alle functionaliteiten van hartslagmetingstechnologie combineert met de mogelijkheden van een sporthorloge en activiteitenmonitor. Hartslaggegevens met de nauwkeurigheid van een ECG en dat zonder borstriem. Volg de intensiteit van uw trainingsinspanningen en bewegingen op doorheen de dag voor een allesomvattend inzicht in inspanningsniveaus, recuperatievermogen en algehele fitheid. Statistische gegevens die doorheen de dag verzameld worden zijn onder meer het aantal stappen, calorieën, afstand en progressie op basis van een vooropgesteld doel.
 

Verlies nooit het contact met uw favoriete apps & toestellen

mio-fuse
Gebruik de Mio GO-app om uw persoonlijke instellingen te configureren en om de statistische gegevens van uw activiteiten draadloos en automatisch te synchroniseren. U kunt uw trainingen ook opvolgen met allerlei populaire fitness-apps van externe ontwikkelaars zoals Strava, Wahoo, MapMyRun, MapMyRide en Endomondo. Mio FUSE verstuurt hartslaggegevens via Bluetooth Smart (4.0) en ANT+ naar smartphones, fietscomputers, GPS-horloges en andere compatibele toestellen. Raadpleeg de lijst van compatibele toestellen en apps.
 

MIO Continuous technology ligt u nauw aan het hart

mio-fuse
Elektro-optische cellen "voelen" het volume bloed onder de huid. Op basis van geavanceerde algoritmes en het ontvangen signaal wordt de hartslag gedetecteerd, ook tijdens topprestaties.
 

Even nauwkeurig als borstriemen

mio-fuse
Tijdens intensieve en vergelijkende hartslagmetingstests met borstriemen bleek de Mio optische hartslagtechnologie even goed of zelfs beter te presteren met een ECG-nauwkeurigheid van 99%.
 

Vernieuwende en draagbare technologie. Nooit gezien comfort.

mio-fuse
Mio FUSE is vervaardigd uit zachte silicone en voelt licht en comfortabel aan tijdens het dragen aan de pols met een weergavescherm dat voorzien is van een gebogen oppervlak waarop uw activiteiten en hartslaggegevens worden weergegeven. Mio FUSE werkt zonder borstriem en maakt het gemakkelijk om uw hartslag nauwkeurig op te volgen tijdens het trainen.

Productvergelijking Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

Bezorgen Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  100 %
  (1)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen
  Goed product, lange levertijd

  Mio fuse is prima product, gebruik hem bij hardlopen om smartphone en werkt naar behoren. Weinig features en heel basic display, niet een heel geavanceerd product, maar doet wat het belooft.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter
  45
  4 Sterren4 Sterren
  1 Klantbeoordelingen