Bekijk al onze kerstaanbiedingen
terug
Me Elos Super Touch 300K White
Niet meer leverbaar
499,90 €

Me Elos Super Touch 300K White

3 x kosteloos betalen in termijnen
499,90 €
166,63 € incl. BTW kosteloos in 3X
Me Elos Super Touch 300K White Me My Elos Voor: Alle haar-en huidskleuren, ook de donkerste huidtinten. Ontharen van bovenlip, kin en wangen, naast natuurlijk oksels, benen, bikinilijn, buik, borst, rug en alle andere onderdelen van het lichaam. Ontharingsapparaten TOUCH-ME-W-300k

Aanbevolen: combineer met...

Eigenschappen Me Elos Super Touch 300K White

 
Kies voor Me Elos Super Touch 300K White en niet voor andere lasers en IPL apparaten voor permanent onharen want:

De Me Elos Super Touch 300K White is als opvolger van de Elos MeSmooth als enige IPL apparaat op de markt geschikt voor:

- Alle haar-en huidskleuren, ook de donkerste huidtinten
- Ontharen van bovenlip, kin en wangen, naast natuurlijk oksels, benen, bikinilijn, buik, borst, rug en alle andere onderdelen van het lichaam
- Zowel mannen als vrouwen

De lichtcartridge kan ontkoppeld worden en is goed voor minstens 300.000 flitsen. Maak je dus geen zorgen over de houdbaarheid van dit apparaat, want 1 persoon kan gemakkelijk met 1 lichtcartridge het gehele lichaam en het gezicht ontharen.

En Me Elos Super Touch 300K White is als enige apparaat voor definitief ontharen gegarandeerd 100% Pijnloos en toch Effectief. Door het gebruik van Radio Frequentie kan de IPL lichtsterkte laag blijven zonder effectiviteit te verliezen. 


Waarom verslaat de Me Elos Super Touch 300K White met gemak wereldwijd de concurrentie?
 
Permanent ontharen is nu voor het eerst:

· Geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en haarkleuren
· Volledig Pijnloos (een gevoel van 'speldenprikjes' en 'alsof er met een elastiek op je huid wordt geslagen' tijdens de behandeling zijn bekende bijverschijnselen van de eerste generatie lasers en IPL apparaten)
· Veilig en effectief
· Geschikt voor zowel lichaam als gezicht
· Net zo effectief als 12 professionele behandelingen in de salon

Zal je haar Echt definitief worden verwijderd?
 
Ja. Permanent ontharingsresultaat betekent dat huidige haartjes niet meer teruggroeien. Natuurlijk kan je lichaam door hormonale veranderingen haartjes gaan aanmaken die er nu niet zijn, bijvoorbeeld in de menopauze. Dan haal je gewoon je Me Elos Super Touch 300K White weer uit de kast en behandel je die haartjes zoals je gewend bent. Het mooie van de Me Elos Super Touch 300K White is dat ook eventuele grijze, rode of lichtbruine haartjes permanent kunnen worden verwijderd, dus wanneer je haarkleur verandert, is je apparaat nog steeds effectief! Probeer dat maar eens met een apparaat zonder Radio Frequentie!

Wat is de Me Elos Super Touch 300K White Elos Permanent Hair Removal?
 
Me Elos Super Touch Beauty brengt na het overweldigende succes van de Elos MeSmooth een nieuw apparaat op de markt waarmee je zelf thuis permanent je haar kunt verwijderen. Velen hebben al ontdekt dat permanent en definitief ontharen met IPL echt werkt. De Me Elos Super Touch 300K White Elos technologie is nu nog veiliger en beter geworden dankzij de combinatie van IPL en Radio Frequency.

De Me Elos Super Touch 300K White is als opvolger van de Elos MeSmooth het enige ontharingsapparaat voor thuis dat de gepatenteerde Elos technologie gebruikt. Deze technologie is klinisch bewezen en FDA goedgekeurd. Dat wil zeggen dat de Elos me Smooth veilig en effectief is voor alle huidtypen en huidskleuren. In tegenstelling tot de TRIA Hair Removal Laser en de Philips Lumea kun je de Me Elos Super Touch 300K White ook op een donkerdere huid of lichterere haartjes gebruiken, en hij is volkomen veilig voor gebruik op het gezicht.

Voor Wie is Me Elos Super Touch 300K White Elos Permanent Hair Removal?
 
Gebruik het op het gezicht en lichaam om een gladde, zijdezachte huid te ervaren. De behandeling is zacht, het ontharingsapparaat is gemakkelijk te gebruiken en het duurt slechts enkele minuten. Een behandeling met de Me Elos Super Touch 300K White is pijnloos en snel, waar andere apparaten voor definitief ontharen pijnlijk en tijdrovend zijn. Ook garandeert Me Elos Super Touch 300K White Beauty dat het pigment in je huid onveranderd blijft: dus geen risico op hyperpigmentatie en een rode, geirriteede huid. Dit is verreweg het veiligste apparaat voor het verwijderen van ongewenst haar in je eigen huis, zonder iets in te leveren op effectiviteit. Dus een gladde huid, forever!

Nu kun je de vrijheid van zijdezachte, gladde huid te ervaren zonder het gedoe van het scheren, epileren en waxen. Ouderwetse ontharingsmethoden hebben nare gevolgen: het haar groeit in stoppels terug, je bent zelden langer dan 24 uur haarvrij, scheerbultjes zijn pijnlijk en lastig te behandelen. De Me Elos Super Touch 300K White is klinisch bewezen veilig en effectief met de resultaten in slechts zeven behandelingen bij regelmatig gebruik.

De Me Elos Super Touch 300K White wordt door dermatologen en door het FreshWater Team sterk aanbevolen als de beste keus voor het verwijderen van ongewenst haar met definief resultaat.

Bestel hier dit allernieuwste en beste apparaat voor permanent en definitief ontharen, lekker thuis in je eigen comfort zone. Verwijder okselhaar, bikinilijn, haar op je bovenlip, benen, en waar dan ook!

Voor Wie is de Me Elos Super Touch 300K White?
 
Deze tool voor permanent ontharen werkt op alle haarkleuren inclusief donkerblond, bruin en rood haar.

Klinisch Bewezen
 
De Me Elos Super Touch 300K White is nu klinisch bewezen veilig en effectief voor gebruik op het gezicht. Dit maakt Elos Technologie uniek. Me Elos Super Touch 300K White Beauty (voorheen Syneron Beauty) is de eerste uitvinder van een apparaat dat een pijnloze, duurzame oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar op zowel lichaam als gezicht garandeert, geschikt voor alle huidtinten en etnische groepen.

Gevoelige Huid
 
Zelfs als je een gevoelige huid hebt kun je de Me Elos Super Touch 300K White zonder problemen gebruiken. Dit apparaat voor permanent ontharen geeft geen irritatie of roodheid na de behandeling, in tegenstelling tot lasers, waarvan bekend is dat ze de huid kunnen irriteren. De unieke combinatie van IPL en Radio Frequency zorgt ervoor dat de nadelen van andere apparaten voor definitief ontharen niet bestaan. Daarom is de Me Elos Super Touch 300K White DE Beste keus voor het permanent verwijderen van ongewenst haar.
 

Betaalmogelijkheden Me Elos Super Touch 300K White

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Me Elos Super Touch 300K White

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Me Elos Super Touch 300K White

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening