Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Massagestoelen Tecnovita

De massagezetels zijn elegant, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn de beste manier om de vitaliteit van het lichaam te recupereren, de bloedsomloop te verbeteren, giftige stoffen uit het systeem te krijgen, spierspanning te verminderen, stress en slapeloosheid tegen te gaan, enz. Het zijn producten van de nieuwste technologie in massagecentra die ontworpen zijn om voor de nodige rust en ontspanning te zorgen om een aangenaam gevoel van welzijn te verkrijgen in het comfort van de thuisbasis. De soorten massages en instellingsmogelijkheden hangen af van model tot model maar ook van de kenmerken en de functies.

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Zeer comfortabele stoel met Zero Gravity-systeem, 4 type massages, afstandsbediening, Spinal Adjustment Massage Theraphy en HRI ruganalyse.
  Tecnovita M650N Venice massagestoel
 • Vele soorten massages, 3D ruggengraat correctie massagetherapie, afstandbediening, ambilight, muziektherapie en nog veel meer.
  Tecnovita M1200 Scala massagestoel
 • Verstelbare rugleuning en verstelbare beenhoek. Warmte massage. Klopmassage op de schouders, rug en benen. In hoogte verstelbaar.
  Tecnovita Capri M111 Massagestoel
 • Topmassagetechnieken en 5 typen massages op een comfortabele traditionele stoel van exclusief design.
  Tecnovita M400 Prince massagestoel
 • Geniet van een relaxte masage van uw gehele lichaam.
  Tecnovita Milan M900
terug

Links over die u kunnen intereseren Massagestoelen