649.284 tevreden klanten

Lichaamsanalyse weegschalen iHealth

Weegschalen of lichaamssamenstellingsmonitoren zijn elektronische apparaten die verschillende gegevens en metingen weergeven over de lichaamssamenstelling, sommige zelfs op een gesegmenteerde manier (armen, benen en romp). Deze weegschalen zijn speciaal ontworpen voor atleten en sporters die de impact van hun trainingsroutines op hun lichaamssamenstelling precies willen berekenen. De functies en de gegevens die ze weergeven, hangen af van het model. Meer informatie

In segmenten

Gegevens uit te lezen.

Vet %

Water %

Spiermassa

Botmassa

BMR

Metabolische leeftijd

Visceraal vet

Elektroden

Atleetstand

BMI

DCI

Korting

Kies tot 4 producten om te vergelijken

iHealth Core HS6 Weegschaal
Aanbieding - 12%

iHealth Core HS6 Weegschaal

129,95 €
115,00 €
0 Sterren (0)

Meet gewicht, lichaamsvet, vetvrije massa, spiermassa, botmassa, lichaamswater, dagelijkse opname van cal...


Koopgids voor weegschalen


Bij de aankoop van de ene of de andere weegschaal doet men er goed aan om rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten zoals het feit of de weegschaal segmentaal is of niet of de beschikbare functies en metingen:

Segmentale weegschalen

Segmentale weegschalen maken gesegmenteerde metingen mogelijk, d.w.z. concrete metingen voor elk lichaamsdeel (armen, benen en romp). De gebruiker moet gewoon op de weegschaal gaan staan en zijn/haar handen op de aangeduide manier op de elektroden plaatsen om een volledige lichaamsmeting uit te voeren. Dit soort weegschalen is heel nuttig voor sporters, atleten en mensen die met meer precisie en nauwkeurigheid de metingen van hun lichaam en de impact van hun trainingsroutines willen kennen.

Mogelijke metingen

De getoonde gegevens verschillen van model tot model maar dit zijn enkele mogelijkheden: Totale percentage water en lichaamsvet, dagelijkse calorie-inname, gewicht, botmassa, viscerale massa, spiermassa, percentage basaal metabolisme, metabolische leeftijd, IMC, enz. Zeer nuttige gegevens voor elke sporter die zijn/haar lichaamssamenstelling ten allen tijde onder controle wil hebben.

Links over die u kunnen intereseren Lichaamsanalyse weegschalen