662.698 tevreden klanten

Keiser Anti-slip aandrijving, magnetische weerstand, geluidloos. Speedbikes 005500PBB

Keiser M3 Zwart Speedbike

Professioneelinfo
2.535,00 €
845,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

Gratis! Als u het volgende koopt: Keiser M3 Black

Installatie Machines Keiser

Installatie Machines Keiser
Gratis (1 st.)
129,00 €

Eigenschappen Keiser M3 Zwart Speedbike


Performance Display
 
Door het unieke performance display kan de instructeur elke deelnemer tot het uiterste begeleiden en motiveren. De getoonde waarden op het display zijn:
 
· RPM
· Power output inWatt en in kilocalorieën
· Hartslag (Polar/Suunto compatible)
· Trainingsduur
· Versnelling (1-24 gears)
· Trainingsafstand


Foundations Training
 
Met de aankoop van de Keiser M3 heeft u toegang tot de M3 Indoor Cycling Foundations Training. Ons team van Master en National Trainers helpt u een kwalitatief en succesvol Indoor Cycling programma te implementeren binnen uw club. De belangrijkste vaardigheden die hierbij aan bod komen zijn:
 
· Interval
· Speed work
· Climbing
· Control
· Recovery


Unieke kenmerken
 
De Keiser M3 heeft een aantal kenmerken die uniek zijn binnen Indoor Cycling.
 
· Performance display
· Verstelbare Shimano Combo pedalen
· Eenvoudig te verplaatsen
· Geïntegreerde bidonhouder
· Comfortabel verstelbaar stuur voor verschillende houdingen
· Vierzijdig instelbare zadelpositie
· Verstelbare stuurhoogte
· Anti-slip aandrijving (vereist geen onderhoud)
· Magnetische weerstand
· Eenvoudig op te bergen
· Traploze weerstand
· Gebruiksvriendelijke weerstandshendel
· Comfortabel zadel
· Onvoorwaardelijke garantie
· Fluisterstil
 

 
Specificaties
 
Hoogte: 1143 mm
Breedte: 660,4 mm
Lengte: 1244,6 mm
Gewicht: 39 kg

****Dit product kan helaas niet met onder rembours betaling geleverd worden

Andere producten gerelateerd aan Keiser M3 Zwart Speedbike

Bezorgen Keiser M3 Zwart Speedbike

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 10 werkdagen

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Betaalmogelijkheden Keiser M3 Zwart Speedbike

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Bancontact

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Keiser M3 Zwart Speedbike

  Beoordelingen van klanten over Keiser M3 Zwart Speedbike

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening