655.771 tevreden klanten

10 Anniversary (3)
Isostar Aanbevolen voor work-outs die katabole processen of metabole stress veroorzaken. Vertakte keten aminozuren 187754

Isostar Glutamine - 80 tabletten

Aanbieding
30,46 €
23,30 €

Eigenschappen Isostar Glutamine - 80 tabletten


 • L-aminozuren: de dagelijkse dosis (8 tabletten van 0,5 g) zorgt voor 2,54 g vertakte aminozuren (BCCA) en 0,64 g L-glutamine.
 • Vertakte aminozuren: 2,54 g/dag in een evenwichtige verhouding van L-leucine (42% van de BCCA), L-isoleucine (31%) en L-valine (27%). De vertakte aminozuren (BCCA) hebben niet alleen een anti-katabool effect waarbij de spierschade, veroorzaakt door de work-out, verminderd wordt, maar ze hebben ook een anabool effect waarbij de eiwitsynthese wordt bevorderd. Het Wetenschappelijke Comité van de AESAN heeft de maximale dagelijkse dosissen BCAA aanvaard in voedingssupplementen, nl: isoleucine (1,5 g) + leucine (3 g) + valine (1,95 g) = 6,45 g in totaal.
 • L-glutamine 0,64 g/dag. De toediening van glutamine werd voorgesteld om vermoeidheid te voorkomen, om het herstel van de spiervezels te bevorderen, om de katabole processen te voorkomen in situaties met metabole stress, en zo het optreden van infecties te verminderen. De hoeveelheid in dit product bevindt zich ruim onder de maximale dagelijkse hoeveelheid van 5 g die aanvaard werd door het Comité
 • Wetenschapper van de AESAN.
 • Veiligheid: hoewel de voorgestelde maximale dagelijkse dosis voor dit product 8 tabletten is, zou men vanuit het oogpunt van de veiligheid deze hoeveelheid kunnen verdubbelen. Het gebruik ervan wordt niet aangeraden voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.


Aanbevolen voor

 • Work-outs die katabole processen of metabole stress veroorzaken.


Gebruiksaanwijzing

4 tabletten (2 g) innemen vóór de inspanning en 4 tabletten na de inspanning.

Dagelijkse dosis: 8 tabletten (4 g). Er wordt aangeraden om het minimum gedurende 10 dagen te gebruiken.

Voedingssuplement. Niet meer innemen dan de aanbevolen dagelijkse dosis.


Inhoud en smaak

Isostar BCAA + Glutamine - 80 tabletten

Ideaal voor de dagelijkse consumptie.


Ingrediënten

L-leucine, L-isoleucine, L-valine, L-glutamine. Capsule: hydroxypropylmethylcellulose

Geproduceerd in een fabriek die gluten, schaaldieren, weekdieren, vis, melk, soja en selderij gebruikt.


Voedingswaarde informatie

 
Portie
4 g = 8 tabletten
Vertakte keten aminozuren (BCAA)
g 2.54
L-leucine g 1.06
L-isoleucine g 0.8
L-valine g 0.68
L-glutamine g 0.64

 

Belangrijkste eigenschappen

Bezorgen Isostar Glutamine - 80 tabletten

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Beschikbaarheid3-5 werkdagenBezorging 3-5 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

3-5 werkdagen

Bezorging 3-5 werkdagen

Betaalmogelijkheden Isostar Glutamine - 80 tabletten

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • Isostar
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Isostar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking Isostar Glutamine - 80 tabletten

  Beoordelingen van klanten over Isostar Glutamine - 80 tabletten

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Isostar Glutamine - 80 tabletten

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.