650.395 tevreden klanten

ION Multifunctionele halterbank waarmee de schouders, biceps, quadriceps, dijbenen en borst- en buikspieren. Opvouwbaar en dus makkelijk op te bergen. Olympic benches FI502

ION Fitness halterbank

Nummer 1 van de meest verkochte Olympic benches
Toppers
399,00 €
239,00 €
79,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen ION Fitness halterbank

De ION Fitness Halterbank heeft dankzij haar 4 steunpunten een uitstekende stabiliteit tijdens het uitvoeren van uw training. Naast de verstelbare rugleuning, die u in staat stelt verschillende soorten oefeningen uit te voeren, is een van de belangrijkste kenmerken van deze halterbank de eigensschap dat hij opgevouwd kan worden. Zo kunt u na uw training de halterbank ook op een kleinere plaats makkelijk wegvouwen en opruimen. 


ION-WeightBench


Eigenschappen

 • Ontworpen voor thuisgebruik en een regelmatig gebruik.
Ontworpen voor trainingen van 3 tot 7 uur per week.

 • Meerdere instellingen mogelijk
4 posities mogelijk voor de halter (verticale spijlen).
5 instellingsmogelijkheden voor de rugleuning (van horizontaal (180º) tot verticaal (90º)).
3 instellingsmogelijkheden om de hoogte van de Scott bank aan te passsen.
1 positie voor de beensteun.

 • Versterkte staalconstructie
Degelijke ondersteuning van uw gewicht. 

 • Breed scala aan trainingsmogelijkheden
De halterbank kan worden gebruikt voor het trainen van zowel de schouders, biceps, quadriceps, dijbenen als de borst- en buikspieren. 

 • Maximale stabiliteit
Het gebruikersgewicht wordt verdeeld over 4 steunpunten. 

 • Verstekbare rugleuning
Maakt een constante ondersteuning van het lumbale gebied mogelijk.
 • Bekleed en uitgerust met grote schuim rollen
Om maximaal comfort te bieden tijdens uw training.
 • Hoogwaardige componenten gecombineerd met een aantrekkelijk design
Zodat uw trainingschema in uw dagelijkse leven kan worden ingevoerd op een comforabele en veilige manier. 

Specificaties

 • Lengte: 181 cm
 • Breedte: 145 cm
 • Hoogte: 144 cm
 • Gewicht: 49 kg
 • Max aanbevolgen gebruikersgewicht: 100 kg


Bezorgen ION Fitness halterbank

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden ION Fitness halterbank

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.  Garantie

  fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is
  • Het product in de originele verpakking zit
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

  Productvergelijking ION Fitness halterbank

  Beoordelingen van klanten over ION Fitness halterbank

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over ION Fitness halterbank

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.