Ontdek onze verjaardagsaanbiedingen
terug
iFit Vue Sangria Activity Tracker
Levering 2 - 3 werkdagen
129,00 € 59,00 €

iFit Vue Sangria Activity Tracker

Promo - 54%
Levering 2 - 3 werkdagenNog 3 exemplaren beschikbaar!
129,00 € 59,00 €

Gratis bezorging vanaf € 50

iFit Vue Sangria Activity Tracker iFit Met een helder OLED-display en touchscreen technologie, kun je met een aanraking van je een vinger snel je statistieken voor stappen, afstand en calorieën te bekijken. Activity trackers IFACT215 10007538

Eigenschappen iFit Vue Sangria Activity Tracker


Het leven van een betere kant

We snappen het. Fitness kan moeilijk zijn. Gelukkig zal de iFit Vue je een geheel nieuw perspectief geven. Aangezien het je prestaties viert, voel je je geïnspireerd om verder te gaan. Het zal je ogenschijnlijk kleine daden omzetten in grote mijlpalen, waardoor je een betere kijk op je eigen, unieke reis krijgt.

iFit-Vue-1


Slechts één aanraking

We hebben meer dan knipperende lampjes en opdringerige knoppen geïntegreerd in de Vue. Met een helder OLED-display en touchscreen technologie, kun je met een aanraking van je een vinger snel je statistieken voor stappen, afstand en calorieën te bekijken.


Move smart with MoveReady

MoveReady™ technologie detecteert niet alleen je specifieke soort bewegingspatronen, maar weet ook wanneer je van activiteit wisselt. Bijvoorbeeld wanneer je wandelt versus hardlopen of zwemmen versus slapen. Dit betekent dat je accurate gegevens en feedback krijgt die zinvol is voor jou.


Real-time herinneringen

De Vue stuurt je snelle en vriendelijke berichten, om je eraan te herinneren wanneer je moet verplaatsen of wanneer het tijd is om wakker te worden. Je zult een zachte vibratie voelen en met een snelle blik op je pols, zul je gemotiveerd zijn om op koers te blijven.

iFit-Vue-2


Colors je verft voor

Een beetje kleur maakt alles altijd leuker. Dus wat een betere manier om te pronken met je stijl dan met één van onze bruisende kleurrijke polsbandjes voor de Vue? Een plons van kleur hier, een beetje pop daar, en voila... het is van jou.


Een frisse blik op fitness

· Volg je bewegingen
  Bewaak je activiteit de hele dag, elke dag. Bekijk direct je stappen, afstand en verbrande calorieën.

· Sla calorieën op
  Zeg maar dag tegen het eet dagboek. Gebruik de ingebouwde calorieënteller om snel je maaltijd bij te houden wanneer je thuis of onderweg bent.

· Controleer je netto calorieën
  Je kunt je rekenmachine wegdoen— wij doen de berekeningen voor je. Zie makkelijk het verschil tussen de calorieën die erin en eruit gaan.

· Mis nooit een slag
  De Vue laat je direct op je pols je continue hartslag controleren en is compatibel met elke BLE borstband*.

  * BLE borstband is niet inbegrepen bij aankoop.

· In contact blijven
  Blijf in contact met je dierbaren door het Vue's berichten center. Je kunt ook beller-ID en tekst meldingen zien, direct op je touchscreen.

· Epische levensduur van de batterij
  Muévase ahora y cargue más tarde. La batería de ion de litio de Vue tiene una duración de hasta 7 días de uso continuo. Cargador USB incluido.


Download de app

De Vue werkt naadloos samen met de iFit app, en creëert een ervaring die de gezondheid en fitness leuk maakt. Al je statistieken en data synchroniseert direct, dus je bent in staat om voortdurend je vooruitgang bij te houden.

iFit-Link-3

· Log voeding
  Vul je maaltijden, snacks en drinken in vanuit een uitgebreide voedsel bibliotheek of gebruik de ingebouwde barcode scanner.

· Stel goals in
  Stel specifieke doelen, krijg een melding wanneer je die doelen hebt bereikt, en geniet van je succes.

· Krijg informatie
  Krijg toegang tot diepgaande informatie van de dag en bekijk eenvoudig te lezen grafieken van je activiteit.


Welkom bij de iFit familie

Het beste deel van het bezitten van een iFit product is dat het deel uitmaakt van iets groters... iets beters. Alles wat je doet met de iFit- of je nou mijlen achtereen loopt door te knallen met je iFit fitnessapparatuur of of je een power nap doet met één van onze draagbare apparaten- het is allemaal aangesloten op dezelfde cloud. Dit betekent dat het niet uitmaakt hoe je iFit gebruikt, je kunt al je statistieken vanaf elk iFit platform veilig vinden op een handige plaats.

iFit-Link-4

* Compatibel met de iPhone 4S en bovenstaande, iPod Touch 5th Gen en bovenstaande en Android 4.3 en bovenstaande.

Productvergelijking iFit Vue Sangria Activity Tracker

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs129,00 €59,00 €
Prijs79,99 €69,99 €
Prijs120,00 €59,99 €
Prijs79,99 €62,99 €
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkiFit
MerkGarmin
MerkPolar
MerkGarmin
Gewicht0,28 Kg
Gewicht0,03 Kg
Gewicht0,17 Kg
Gewicht0,17 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Belangrijkste gegevens
HartslagNee
HartslagNee
HartslagOptioneel
HartslagNee
WaterbestendigMag niet nat worden
WaterbestendigOnderwater te gebruiken
WaterbestendigNat worden wel, maar geen gebruik onder water
WaterbestendigNat worden wel, maar geen gebruik onder water

Bezorgen iFit Vue Sangria Activity Tracker

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdLevering 2 - 3 werkdagen
 • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Als je je bestelling vóór 14.30 uur (maandag t/m vrijdag) plaatst en op hetzelfde moment betaalt, zullen we deze dezelfde dag verzenden.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

Trainen zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn

Welkom bij een geweldige en innovatieve technologie die fysieke activiteiten, dieet en levensstijl combineert en omzet in één geïntergreerde fitnesservaring. Deze draadloze techniek die uw training op Google Maps mogelijk maakt, en hardloopwedstrijden en trainingen overal ter wereld biedt is de ultieme trainingservaring. U kunt uw persoonlijke fitnessprogramma's aanmaken, een trainingsroute verzinnen of een route kiezen op internet. Deze ongeloofelijke functie biedt nieuwe en geweldige mogelijkheden om de hele wereld rond te lopen en te trainen voor wedstrijden in de hele wereld en dat allemaal vanuit je eigen woonkamer!

Bekijk uw resulaten

De iFit Live technologie sluit aan op uw netwerk bij u thuis en is de enige connectie tussen internet en uw fitnessapparaat. Nu kunt u al uw persoonlijk aangemaakte programma's automatisch downloaden op uw fitnessapparaat en tijdens uw training worden de resultaten daarvan naar iFit.com verstuurd zodat u uw profiel aan kunt passen en uw resulaten kunt volgen.

Persoonlijke training

Intelligente training, snelle resultaten. Dankzij de veelheid aan keuzes, beschikt u over alles wat u nodig heeft om uw training op een zo intelligent mogelijke manier uit te voeren en om zo snel mogelijk resultaten te bereiken. Met de iFit monitor kunt u op een gemakkelijke manier uw doelstellingen en vorderingen bijhouden en zodanig keuzes maken dat u specifieke resultaten kunt bereiken. Tevens dankzij de hoeveelheid verschillende fysieke conditieniveaus kunt u de intensiteit verhogen om te verbeteren. iFit Live tracht problemen te verwijderen en biedt u de motivatie die u nodig heeft om het juiste conditieniveau te bereiken.

Betaalmogelijkheden iFit Vue Sangria Activity Tracker

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over iFit Vue Sangria Activity Tracker

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over iFit Vue Sangria Activity Tracker

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening