Bekijk al onze kerstaanbiedingen
terug
iFit Live
Bezorging 2 werkdagen
149,00 € 99,95 €

iFit Live

Nummer 2 van de meest verkochte Cardio fitness accessoires
2 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 2 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
149,00 € 99,95 €
49,98 € incl. BTW kosteloos in 2X
iFit Live iFit Oefeningen op basis van Google Maps. Cardio accessoires EXIF12

Eigenschappen iFit Live

 
WELKOM BIJ DE REVOLUTIE IN FITNESS
 
 
iFit Live is een nieuwe technologie u helpt om uw fitness doelen te halen door motivatie en support te bieden op een manier die leuk en spannend is. Ren en fiets de wereld rond. Houdt wedstrijden met uw vrienden. Blijf bij de tijd. En raak in de beste conditie die u ooit heeft gehad.
 
 
Ren de wereld rond
 
Teken uw route op Google Maps en ren of fiets waar en wanneer u maar wilt. iFit live verandert uw route in een training en stuurt die meteen naar uw fitness apparaat. U kunt ook kiezen uit tientallen favoriete routes uit de hele wereld, of trainen voor en deelnemen aan virtuele wedstrijden. Ren eens 5 kilometer door de bergen, of een volledige marathon door de straten van Boston. Terwijl u rent of fietst past iFit live de snelheid en de helling of de weerstand van uw fitness apparaat aan om het terrein na te bootsen. Kijk waar u loopt op uw iPhone, iPad of computer. Dankzij Google Maps ziet u de omgeving waar u loopt en de afstand die u af legt.
 
 
Personal trainer
 
Heeft u geen zin om de wereld rond te rennen? Dan kunt u trainen met begeleiding van Jillian Michaels, Amerika's hardste personal trainer. Jillian heeft speciaal voor de iFit trainingen ontwikkeld die zowel beginners als doorgewinterde atleten flink aan het werk zetten. Wilt u kilo's van uw gewicht af lopen? Of wilt u op het niveau van een professionele atleet komen? Wat uw doel ook is, Jillian heeft een afgestemd trainingsprogramma om u daar te krijgen. Tijdens uw oefeningen hoort u Jillian's stem coachen, motiveren en helpen om uw doel te bereiken.
 
 
Draadloos
 
Al uw trainingen kunt u automatisch downloaden naar uw fitness apparatuur. En uw eigen resultaten naar uw profiel op iFit.com. Met de iFit technologie en uw eigen draadloze netwerk vindt u iedere dag nieuwe trainingen op uw fitness apparaat. 
 
 
En meer
 
Wilt u nog meer doen met uw iFit? Wat denkt u van de iPhone applicatie die u helpt om uw eetpatroon en oefeningen bij te houden? En anders heeft u nog het iFit.com dashboard. Dit programma laat uw doelen, resultaten en vooruitgang zien. Een stevig hulpmiddel om stevige resultaten te halen.
 
 
Belangrijke eigenschappen van de iFit Live:
 
· Oefeningen op basis van Google Maps.
 
· Fitnessen met personal trainer Jillian Michaels.
 
· Nieuwe dagelijkse oefeningen automatisch downloaden op uw fitness apparaat.
 
· Resultaten uploaden en bijhouden op iFit.com.
 
· Persoonlijk fitness programma.
 
· Gratis iFit iPhone applicatie.
 
 
Bevat
 
· iFit Live module.
 
· Handleiding.
 
· 1 jaar lidmaatschap van iFit.com
 
 
Vereist
 
· Computer (PC of MAC) 
 
· Internet verbinding.
 
· ProForm of NordicTrack fitness apparaat met ondersteuning voor iFit Live.
 
· Engels kunnen verstaan en lezen.
 
· iFit Live ondersteunt onbeveiligde en beveiligde verbindingen (WEP, WPA en WPA2 versleuteling). iFit Live is alleen verkrijgbaar in het Engels.
 
 
 
 
 

Productvergelijking iFit Live

Bezorgen iFit Live

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

Trainen zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn

Welkom bij een geweldige en innovatieve technologie die fysieke activiteiten, dieet en levensstijl combineert en omzet in één geïntergreerde fitnesservaring. Deze draadloze techniek die uw training op Google Maps mogelijk maakt, en hardloopwedstrijden en trainingen overal ter wereld biedt is de ultieme trainingservaring. U kunt uw persoonlijke fitnessprogramma's aanmaken, een trainingsroute verzinnen of een route kiezen op internet. Deze ongeloofelijke functie biedt nieuwe en geweldige mogelijkheden om de hele wereld rond te lopen en te trainen voor wedstrijden in de hele wereld en dat allemaal vanuit je eigen woonkamer!

Bekijk uw resulaten

De iFit Live technologie sluit aan op uw netwerk bij u thuis en is de enige connectie tussen internet en uw fitnessapparaat. Nu kunt u al uw persoonlijk aangemaakte programma's automatisch downloaden op uw fitnessapparaat en tijdens uw training worden de resultaten daarvan naar iFit.com verstuurd zodat u uw profiel aan kunt passen en uw resulaten kunt volgen.

Persoonlijke training

Intelligente training, snelle resultaten. Dankzij de veelheid aan keuzes, beschikt u over alles wat u nodig heeft om uw training op een zo intelligent mogelijke manier uit te voeren en om zo snel mogelijk resultaten te bereiken. Met de iFit monitor kunt u op een gemakkelijke manier uw doelstellingen en vorderingen bijhouden en zodanig keuzes maken dat u specifieke resultaten kunt bereiken. Tevens dankzij de hoeveelheid verschillende fysieke conditieniveaus kunt u de intensiteit verhogen om te verbeteren. iFit Live tracht problemen te verwijderen en biedt u de motivatie die u nodig heeft om het juiste conditieniveau te bereiken.

Betaalmogelijkheden iFit Live

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over iFit Live

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  8 Vragen 6 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  8 Vragen
  Ik overweeg om de iFit module aan te schaffen voor mijn NordicTrack T7.2, Deze kan een hellingshoek van 10% aan. Hoe gaat het apparaat om als ik een route maak met daarin stijging % van meer dan 10% en met dalingen? Kan ik verder ergens terecht voor demonstratie van de iFit module>?Vraag van Andy uit Den HaagWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Meer dan 10% is niet mogelijk met dit model. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Mijn loopband Nordicktrack T11.5 staat in de kelder en daar heb ik geen WIFI. Kan ik ook zonder wifi werken? Bvb op mijn pc een route uitstippelen en die dan off line in de kelder lopen. En Kan ik mijn route op het tv scherm laten zien dat ook in de kelder hangt. Thx voor uw antwoordenVraag van Peter uit elenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Nee, helaas, dat gaat niet, zonder WIFI kunt u de iFit Live niet gebruiken. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Rond een jaar geleden heb ik een Crosstrainer NordicTrack E7.0 gekocht.Nu ik wil een iFit Live kopen.Wat patroon moet ik kopen? Verenigbaar met mijn patroon van het apparaat. Dank u DanielaVraag van Mocanu Daniela uit 9900 Eeklo BelgieWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, iFit Live heeft draadloze verbinding met internet en iFit werkt ook met USB. Bedoelt u dat? WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  Ik heb dezelfde vraag als iemand hierboven. Namelijk; met hoeveel gebruikers kun je gebruik maken van de ifit live. Er staat namelijk dat je je voorgang en alles bij kan houden, maar dit geeft natuurlijk een zeer onrealistisch beeld als het van 3 gebruikers opgeteld word. Ik was niet van plan om daarvoor dus 300 euro uit te geven dus ik ben benieuwd of het mogelijk is om wel met zn 3e op een ifit te trainer en je voortgang te bepalen.Vraag van Mieke Jonker uit WaalreWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Met 1 iFit Live kunnen 4 perosnen tegelijk geregistreerd worden. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  Hoeveel gebruikers kunnen er gebruik maken van de iLive fit? Vraag van Nora uit Ronse BelgiëWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Ik begrijp uw vraag niet. Voor alle duidelijkheid; met iFit Live kunt u op www.ifit.com bestaande trainingen loaden of uw eigen wedstrijden maken, en u ziet het via Google Street View op uw machine scherm (X 7 of T25) of uw externe scherm (T15 bijvoorbeeld). Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Ik heb net de ifit live toegekregen en wil deze natuurlijk dolgraag installeren. Ik heb een i-Mac thuis en telkens ik de download applicatie van i-mac wil installeren komt er devolgende foutmelding "you can not use this version of the application install ifit live with this version of MAC OS X" Wat moet ik doen? Wil dit zeggen dat de iFit niet compatible is met mij i-mac en ik deze dus niet zal kunnen gebruiken? Bedankt voor een snelle feedbackVraag van Tamara uit MeerbeekWeet u het antwoord? Geef het hier.0 Antwoorden
  Goeiedag, Volgens bovenstaande beschrijving kan je je weg volgen op je iPhone of iPad. Als ik het goed begrijp moet je dan de applicatie "iFit for iPad" bijkopen: http://itunes.apple.com/us/app/ifit-for-ipad/id497978010?mt=8 Nu: bij de beschrijving van die app staat dat niet alle toestellen compatibel zijn met de software. Er staat een lijst met apparaten bij, maar bijvoorbeeld de ProForm PF 900 komt er niet in voor. Zijn jullie zeker dat de iPad app gaat werken op (bijvoorbeeld) de PF 900? Want in de gebruikersfeedback zie ik dat sommige gebruikers er idd niet in slaagden het aan een (iFit live) apparaat te koppelen dat niet in de (korte) lijst voorkwam. Graag uw advies. Vraag van Johan De Meulder uit KesselWeet u het antwoord? Geef het hier.0 Antwoorden
  Beste, Heeft deze toepassing, of de loopband zelf, dan ook een MAC-address? Want dat is de beveiliging van mijn wifi hier...Vraag van Erwin uit ZonhovenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, eerst moet u de I-Fit Live in een PC activeren. Daarna kunt u MAC gebruiken. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  8 Vragen

  Beoordelingen van klanten over iFit Live

  5 Sterren
  63 %
  (12)
  4 Sterren
  21 %
  (4)
  3 Sterren
  5 %
  (1)
  2 Sterren
  5 %
  (1)
  1 Sterren
  5 %
  (1)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  19 Klantbeoordelingen
  Heel leuk

  De iFit live module maakt uw trainingen heel wat leuker. Ik gebruik de live trainingen op mijn smart tv en dan kan ik heel duidelijk zien waar ik aan het 'lopen' ben. Echt leuk voor mensen die een stukje van de wereld willen zien. Duidelijke website waar je uw vorderingen mooi kan bijeenhouden. De hartslag van elke training, de snelheid, het aantal km enzovoort. Heel leuk! Ik zou niet meer zonder kunnen!

  • 4 van de 5 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Wel/niet ?

  heb enigszins getwijfels om deze optie te nemen, maar ben nu blij dat ik het toch gedaan heb. Je bepaalt je doelstellingen en in functie daarvan krijg je aangepaste workouts. Verder kan je nieuwe routes uitstippelen of je bestaande parcors inbrengen. Gewoon schitterend

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Perfecte service

  Ik heb onlangs een Proform 900 ZLT loopband aangekocht. Niet alleen is hij perfect om met verschillende gebruikers te gebruiken dankzij de ifit integratie. Ook de service en na-service was perfect met een grote dank aan Wineke. Een echte aanrader.

  fitnessdigital reageert

  Dat is prettig te horen! Wineke

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  IFIT Live

  De Module was netjes verpakt. De installatie van de software op de module was echt wel omslachtig. Ik heb dat verschillende keren moeten overdoen. De wifi antenne is eerder aan de zwakke kant. Eens alles aan de praat was ging het gebruik van de module redelijk vlot. Zou ik de module kopen als ik deze problemen op voorhand kende? Ja... Eens alles in orde is gezet is het een plezier om de mogelijkheden van de module te gebruiken.

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  35
  3 Sterren3 Sterren
  Ifit is nice

  When it works...

  fitnessdigital reageert

  Dear Claudius, Do you have a problem with your iFit? What's wrong? Thanks for letting us know. Wineke

  • 1 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  jammer dat ik de ifit live niet aan de praat krijg

  ik heb 2 jaar geleden bij jullie een nordic track T25 met ifit live programma loopband gekocht. Ik heb hem tot op heden nog niet aan de praat gekregen. Wel de loopband maar niet de ifit live. Er zou normaal een ifit live boekje bijzitten met een code bij maar dat is bij dus niet het geval. Heb toen verschillende keren contact genomen, werd jammer genoegd niet geholpen om mijn probleem opgelost te krijgen.Ik heb nog steeds geen ifit live handleiding. Ik ga het nu via deze weg nog eens proberen ;)

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  25
  2 Sterren2 Sterren
  Ifitlive extra toevoeging loopband

  De Ifitlive module is een leuke toevoeging tijdens het lopen vooral als je de programma's download, loop je ineens in amerika en een dag later in australie! Jammer dat de app maar werkt voor beperkt aantal loopbanden want dan moet je via website en ipad werken en dat is net wat minder makkelijk maar toch een echte aanrader

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  iFit Live module

  iFit live module besteld voor Pro-Form 720 ZLT. Keurig op tijd geleverd, installatie zonder problemen. Mooi toevoeging bij het hardlopen!

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  motiverend

  De iFit module maakt lopen terug iets om naar uit te kijken, de nieuwe plekjes die ontmoet of gewoon lopen met de programma's van coach Julian stimuleren je echt om er voor te gaan!

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Eerste ervaring, goedkoopste en snelle levering

  Was mijn eerste ervaring met fitness digital. Ik kwam hier uit omdat ze het goedkoopste waren. Levering bleek ook direct de volgende dag al. Kortom, zo hoort het:-)

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Gewoon perfect

  Module werkt perfect, maar de ifit live website heeft nog wat kinderziektes

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Ifit Module

  The module is probably very good on fixed internet lines but with Satellite reception it does not work

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  15
  1 Sterren1 Sterren
  Aankoop ifit live

  Product doet wat wordt belooft. Geeft zo echt een meerwaarde aan mijn proform hometrainer. Hierdoor wordt trainen leuker en ben ik gemotiveerder. Een aanrader.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  45
  4 Sterren4 Sterren
  Perfecte motivatie

  Lopen met zicht op eender waar ter wereld zet echt aan om verder te gaan. Je kan in je buurt lopen wanneer het regent buiten of je toekomstige vakantiebestemming al eens verkennen. Het is de perfecte motivatie. Ik had een beetje last om alle instellingen in orde te krijgen maar het is uiteindelijk gelukt dankzij de handleiding. Enige nadeel is het jaarlijkse abonnement.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Heel goed

  Heel tevreden

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  iFit Live
  55
  5 Sterren5 Sterren
  19 Klantbeoordelingen