649.284 tevreden klanten

Hyperice Herbruikbaar, niet-toxisch alternatief van synthetisch ijs dat superieure prestaties zou moeten leveren wanneer het in combinatie met Hyperice Ice Compression-systemen. Cryotherapie 20010 000-00

Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

Nummer 2 van de meest verkochte Cryotherapie met compressie druk
Toppers
30,00 €
25,00 €

Eigenschappen Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs


Hyperice Fuel is een herbruikbaar, niet-toxisch alternatief van synthetisch ijs dat superieure prestaties zou moeten leveren wanneer het in combinatie met Hyperice Ice Compression-systemen wordt gebruikt.

hyperice

Hyperice Fuel verschilt van traditionele gelproducten door de typische vorm van de kristallen, die de vorm van echte kleine ijsblokjes imiteert. Deze synthetische ijsblokjes passen zich aan de vorm van het lichaam aan wanneer ze in combinatie met Hyperice ijscompressiesystemen worden gebruikt. Hierdoor vormen ze een plooibare ijsvorm, die een superieure bedekking biedt met het oog op een doeltreffende cryotherapiebehandeling.


Opslag

Hyperice Fuel mag voor een korte tijd bij kamertemperatuur worden bewaard. Voor langere periodes moet het product in een diepvries worden bewaard. Houd dit product uit de buurt van rechtstreeks zonlicht en blootstelling aan warmte en open lucht. Warmte, zonlicht en blootstelling aan lucht tasten de doeltreffendheid van het product in hoge mate aan. Hyperice Fuel mag niet voor een langere tijd of in een bevroren toestand worden bewaard in iets anders dan een Hyperice Fuel-cel.

Hyperice fuel


Opgelet

Hyperice Fuel is geen voedingswaar en mag niet worden ingeslikt. Als dat toch gebeurt, moet u het slachtoffer onmiddellijk doen braken en moet u zo snel mogelijk een geneesheer raadplegen. In het product werd een bittermakend middel toegevoegd, zodat weinigen in de verleiding zullen komen om het in te slikken. Warm Hyperice Fuel niet op en gebruik het ook niet voor warme therapie. Als Hyperice Fuel er verkleurd of waterig uitziet, moet u het product op een veilige manier samen met het afval verwijderen. Gooi Hyperice Fuel na gebruik niet in het toilet.


Instructies

· Plaats de Hyperice Fuel™ minstens 12 uur in de diepvries voordat u het product gebruikt.

· Verwijder de dop van de Hyperice Fuel.

· Sluit de rechtopstaande Hyperice Fuel met behulp van de draden op een lege Hyperice ijscel aan.

· Draai de Hyperice Fuel voorzichtig ondersteboven terwijl de draden goed aangesloten zijn, zodat het synthetische ijs in het Hyperice ijscel kan vloeien. Druk op het ontluchtingsventiel om de doorstroming te vergemakkelijken.

· Draai de dop op de Hyperice ijscel opnieuw dicht en gebruik de ’gevulde’ ijscel op dezelfde manier als conventioneel ijs.

Hyperice

Omkeerinstructies

· Sluit de rechtopstaande Hyperice ijscel op de lege Hyperice Fuel™-cel aan.

· Draai hem voorzichtig om, zodat het synthetische ijs naar de Hyperice Fuel™ cel kan terugvloeien. Controleer of alle ‘brandstof’ uit de ijscel werd verwijderd.

· Reinig de binnenkant van de ijscel grondig met water en hang hem uit om te drogen.

Bezorgen Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Beschikbaarheid1e Week van MeiBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 1e Week van Mei binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

1e Week van Mei

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 1e Week van Mei binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Betaalmogelijkheden Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

  Beoordelingen van klanten over Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.