HoMedics

HoMedics biedt een productenlijn om alle gebruikers te helpen om hun lichaam te ontspannen, hun geest te vernieuwen en hun leven te vereenvoudigen. Als leider in de innovatie van persoonlijke verzorgings-, wellness- en gezondheidsproducten, streeft ernaar om haar klanten te voorzien van de beste producten om hun welzijn te bevorderen.

Alles zien
HoMedics

Top producten HoMedics

HoMedics categorieën

Waarom HoMedics kopen?

HoMedics gaat ervan uit dat er niets belangrijker is dan de gezondheid van hun klanten.

Hun revolutionaire producten en ideeën hebben het concept van wellness en persoonlijke verzorging wereldwijd getransformeerd. Het merk blijft de laatste en meer geavanceerde technologieën onderzoeken om de beste producten te blijven verstrekken met de hoogst mogelijke kwaliteit; producten die thuis een aangename en gezonde omgeving creëren en die die het lichaam helpen ontspannen en de stress van mensen helpen tegengaan, waardoor ze zich beter gaan voelen.

HoMedics

Geschiedenis van HoMedics

HoMedics werd opgericht in 1987 door Ron Ferber (voorzitter) en Alon Kaufman (CEO) en begon als een bedrijf dat gespecialiseerd is in huishoudelijke massageapparaten.

Met de tijd, ervaring en de toevoeging van nieuwe categorieën en producten aan haar catalogus (massage, schoonheid en ontspanning), allemaal gecreëerd met het oog op het welzijn van haar klanten, is HoMedics uitgegroeid van familiebedrijf tot prestigieus internationaal erkend merk. Momenteel worden de producten in meer dan 60 landen verkocht.

HoMedics