Ontdek onze KORTINGEN
terug
GoldNutrition Safe - 60 capsules
3-5 werkdagen
21,70 €

GoldNutrition Safe - 60 capsules

  21,70 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  GoldNutrition Safe - 60 capsules GoldNutrition Brengt de meest krachtige antioxidanten samen in een enkel product. Gezondheid van de gewrichten GN61090

  Aanbevolen: combineer met...

  GoldNutrition Fast Recovery - 1kg

  GoldNutrition Fast Recovery - 1kg

  29,99 €
  GoldNutrition Gold Drink - 1kg

  GoldNutrition Gold Drink - 1kg

  16,60 €

  Eigenschappen GoldNutrition Safe - 60 capsules


  GoldNutrition Safe
  brengt de meest krachtige antioxidanten samen in een enkel product.

  Safe helpt je om een uitstekende gezondheid te onderhouden, oxidatieve schade en snel verouderen te verminderen. Verwijder vrije radicalen die door sporten, metabolisme, stress, milieuverontreiniging enz. ontstaan zijn zonder enige inspanning met GoldNutrition Safe.


  Waarom is Safe de beste antioxidantenformule voor atleten?

  Sporten verhoogt het zuurstofgebruik, wat leidt tot de generatie van meer vrije radicalen in het lichaam. Deze vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor cellulaire schade en vroegtijdig verouderen en kunnen de sportieve prestaties en algemene gezondheid negatief beïnvloeden.

  GoldNutrition Safe biedt je lichaam de meest krachtige antioxidanten die er beschikbaar zijn voor algemene bescherming tegen vrije radicalen en de vernietigende gevolgen daarvan.


  Wat zit er in Safe krachtige ontgiftende formule?

  • Vitamine A: beschermt de huid tegen schade en voorkomt de oxidatie van goed cholesterol om een goede cardiovasculaire gezondheid te handhaven
  • Vitamine C en Vitamine E: voorkomt de formatie van vrije radicalen en versterkt je immuunsysteem tegen ziektes, aandoeningen en virussen.
  • Alfa Liponzuur: beschermt zowel de vocht- als de vetdelen van de cellen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en verhoogt de energie
  • Phosphatidylserine: helpt je lichaam om op de juiste manier op stress te reageren en repareert celmembranen die tijdens het sporten vernietigd worden
  • Co-enzym Q10: beschermt je celmembranen, DNA en eiwitten tegen oxidatieve stress
  • Selenium: versterkt de afweer en stimuleert de productie van afweerstoffen
  • Mangaan, Koper en Zink: deze mineralen maken deel uit van de Super Oxide Dismutase (SOD), een intercellulair enzym dat super oxide radicalen vernietigt, een van de meest agressieve vrije radicalen van het lichaam


  Gebruik

  Als voedingssupplement, neem 1 capsule per dag, bij een maaltijd. Bij een ongezond dieet, veel stress of zeer intensieve training, verhoog de dagelijkse dosis naar 2 capsules per dag.


  Inhoud en smaak

  Gold Nutrition Safe - 60 Capsules


  Ingrediënten

  L-ascorbinezuur, D-Alfa Tocoferyl acetaat, Gelatine, Zink Sulfaat, Alfa Liponzuur, Phosphatidylserine, Mangaan (II) Gluconaat, silicone dioxide, Co-enzym Q10, Koper Gluconaat, Beta Caroteen, kleurmiddel (geel), Titanium Dioxide, Magnesium Stearaat, Sodium Seleniet.


  Voedingswaarde informatie

   100 g1 capsule
  Vitamine A 630000 µg 5000 µg (625 % )
  Vitamine C 44300 mg 350 mg (438 % )
  Vitamine E 16800 mg 133 mg (1108% )
  Mangaan 440 mg 3,5 mg (175% )
  Zink 1900 mg 15 mg (150% )
  Koper 140 mg 1,1 mg (625 % )
  Selenium 10000 µg 80 µg (146% )
  Co-enzym Q10 1300 mg 10 mg
  Alfa Liponzuur 4400 mg 35 mg
  Phosphatidylserine 4200 mg 33 mg

  Productvergelijking GoldNutrition Safe - 60 capsules

  Bezorgen GoldNutrition Safe - 60 capsules

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Beschikbaarheid3-5 werkdagen
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  Bezorging 3-5 werkdagen

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • GoldNutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden GoldNutrition Safe - 60 capsules

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over GoldNutrition Safe - 60 capsules

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over GoldNutrition Safe - 60 capsules

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening