Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg
Bezorging 2-3 werkdagen
44,99 €

GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg

  Bezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
  44,99 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg GoldNutrition Biedt je een uitgebreide formule van anabole voedingsstoffen om snel droge spieren op te bouwen. Spieropbouw GN61153

  Eigenschappen GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg


  Gold Nutrition Pure Mass is meer dan een gainer – het is een alles-in-een formule om spieren te winnen!

  • Pure Mass biedt je een uitgebreide formule van anabole voedingsstoffen om snel droge spieren op te bouwen!

  • Pure Mass inizia fornendoti una quantità incredibile pari a 59.4g di Isolato e Idrolizzato delle Proteine del Siero del Latte. Queste proteine ricche di BCAA sono digerite con facilità dal corpo e iniziano ad agire immediatamente per dare inizio al processo di costruzione dei muscoli. Combinata con Glutammina e carboidrati ad assorbimento veloce, Pure Mass prepara il terreno per massimizzare l’ipertrofia muscolare, ripristinare più velocemente il glicogeno e aumentare la forza fisica.

  • Pure Mass laat je stikstofmonoxide stijgen met GlycoCarn en AAKG (Arginine Alfa-Ketoglutaraat). Stikstofmonoxide is verantwoordelijk voor het ontspannen van je bloedvaten en zorgt voor een grotere toestroom van voedingsstoffen en zuurstof naar je spieren om je spierontwikkeling, pump en uithoudingsvermogen te optimaliseren.

  • Als je aan een hoog niveau van lichamelijke stress en verhoogde eiwitsynthese binnen het lichaam blootstaat, veroorzaakt dit een grotere ophoping van giftige componenten zoals ammonia en ureum. Pure Mass bevat Taurine en Glucuronolactone om deze afvalstoffen te helpen verwijderen en te zorgen dat het proces van spieren opbouwen soepel verloopt.

  • Pure Mass bevat digestieve enzymen en antioxidanten om de opname van je lichaam door voedingsstoffen te verbeteren en vrije radicalen die verwoesting en vernietiging in je lichaam veroorzaken (schade aan cellen, veroudering en oxidatieve stress).

  • Bovendien krijg je ook een breed spectrum van vitaminen en mineralen om er voor te zorgen dat je lichaam gezond blijft en in de beste conditie om spiermassa op te bouwen.


  Gebruik

  Neem 1 uur voor de training 1/2 dosis (2 meeteenheden) en 1/2 portie (2 lepels) onmiddellijk erna.


  Inhoud en smaak

  Gold Nutrition Pure Mass - 1.5kg / Vanille


  Ingrediënten

  Malt dextrine, Wei Eiwit Concentraat, Magere Melk, Fructose, Wei Eiwit Hydrolysaat, Taurine, L-Leucine, Creatine Monohydraat, L-Valine, L-Isoleucine, L-Glutamine, Bindmiddel (Guar Gom), HMB (B-Hidroxib-Metilbutirato), Arginine AKG, Smaakmiddelen Substanties, GlycoCarn ™ (Glycine Propinyl L-Carnitine), Calcium Citraat, Alfa Liponzuur, Ascorbinezuur, Glucuronolactone, Kalium, Sucralose, Niacinamide), Mangaan Citraat, Vitamine E, Zink Glycine, Thiamine (Vitamine B1) (Als Thiamine HCL), Riboflavine (Als Riboflavine-5-Fosfaat), Pyridoxine HCL, retinyl Palmitaat, Complex Enzymen (Bromelaine, Papaïne), Phytonadione (Vitamine K1 ), Foliumzuur, Chromium Picolinaat, Sodium Zetmeel Glycolaat, Cobalamine (Vitamine B12), Cholecalciferol.

  Bevat Phenylalaline.


  Voedingswaarde informatie

   Per 100 gPer 2 shakes (150 g)
  Energie 409,25 kcal / 1712,3 kJ 617,30 kcal /2582,76 kJ
  Vet 6,15 g 9,38 g
  · waarvan verzadigd 1,48 g 2,25 g
  Koolhydraten 48,77 g 73,52 g
  · waarvan suiker 5,1 g 7,80 g
  Eiwit 39,71 g 59,72 g
  Zout 0,111 g 0 ,167 g
  Sodium 44,34 mg 66,51 mg
  Zink 3,17 mg 4,76 mg (47,545% CDR*)
  Chromium 21,0 µg 31,50 µg (78,8% CDR*)
  Selenium 8,0 µg 12 µg (21,8% CDR*)
  Mangaan 10,48 mg 15,72 mg (785,8% CDR*)
  Calcium 82,38 mg 123,57 mg (15,4% CDR*)
  Thiamine 2,45 mg 3,68 mg ( 334,1% CDR*)
  Riboflavine 2,45 mg 3,68 mg (262,5% CDR*)
  Niacine 24,50 mg 36,75 mg (229,7% CDR*)
  Foliumzuur 122 µg 183 µg (91,5% CDR*)
  Vitamine B6 2,45 mg 3,68 mg (262,5% CDR*)
  Vitamine B12 2 µg 3 µg (120% CDR*)
  Vitamine C 73,50 mg 110,24 mg (1 37,8% CDR*)
  Vitamine A 1225,0 µg 1837,5 mg (229,7% CDR*)
  Vitamine E 12,25 mg 18,37 mg (153,1% CDR*)
  Vitamine K 880 µg 1320 µg (1760% CDR*)
  Vitamine D 2 µg 3 µg (60% CDR*)
  HMB (B-Hidroxib-Metilbutirato) 1,01 g 1,52 g
  Creatine Monohydraat 3,06 g 4,59 g
  Taurine 666,67 mg 1 g
  Glucuronolactone 61,25 mg 91,87 mg
  Alfa Liponzuur 122,49 mg 183,74 mg
  Enzym Complex (Bromelain, Papaine) 122,49 mg 183,74 mg
  Leucine 3,6 g 5,40 g
  Isoleucine 1,91 g 2,85 g
  Valine 1,96 g 2,93 g

  Productvergelijking GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg

  Bezorgen GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • GoldNutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over GoldNutrition Pure Mass - 1.5kg

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening