Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml
Bezorging 2-3 werkdagen
26,99 €

GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml

  Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
  26,99 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml GoldNutrition Is een zeer handige bron van hoog opneembare L-Carnitine voor al je fitness- en trainingsbehoeften. Vetmobilisatie GN61024

  Eigenschappen GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml


  L-Carnitine 3000 is een duidelijke winner als het gaat om doeltreffendheid, veiligheid, potentie en gemak! Het bestaat uit 3000 mg ultrazuivere vloeibare L-Carnitine in handige flesjes. Dit product is een zeer handige bron van hoog opneembare L-Carnitine voor al je fitness- en trainingsbehoeften.

  L-Carnitine is een aminozuur dat door het lichaam gesynthiseerd wordt en helpt bij het transport van lange ketting vetzuren naar de mitochondrie van de cellen, waar ze in energie worden omgezet. Meer energie betekent betere prestaties, betere spierdefinitie en veel sneller gewichtsverlies.

  Hieronder nog enkele factoren waar je baat bij hebt als je L-Carnitine 3000 inneemt
  • Strakker lichaam, meer gedefinieerde spieren
  • Betere abdominale definitie
  • Versneld spierherstel na training
  • Sneller gewichtsverlies
  • Bescherming tegen vrije radicalen

  Waarom zou je jezelf straffen door een paar keer per dag pillen en tabletten te slikken om vet kwijt te raken, als je gewoon een flesje L-Carnitine 3000 kunt nemen? Voordat je gaat trainen drink je gewoon een flesje L-Carnitine 3000 voor maximale energie en vetverbrandende prestaties!


  Gebruik

  Neem een flesje per dag, bij voorkeur een uur voorafgaand aan de training. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.


  Inhoud en smaak

  20 x Gold Nutrition L-Carnitine 3000mg - 10ml / Watermeloen


  Ingrediënten

  Water, Fructose, Watervrij citroenzuur, Kaliumsorbaat, Citroensmaak poeder.


  Voedingswaarde informatie

   Per 100 gPer Shot
  L-Carnitine Basis 26,39 g 3 g

  Productvergelijking GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml

  Bezorgen GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • GoldNutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over GoldNutrition L-Carnitine 3000mg - 20 x 10ml

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening