Ontdek onze KORTINGEN
terug
GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g
Bezorging 2-3 werkdagen
35,90 €

GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g

  Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
  35,90 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g GoldNutrition Is speciaal geformuleerd om je lichaam een energieboost te geven wanneer je dat het hardst nodig hebt. Cafeïne gels GN61201

  Eigenschappen GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g


  GoldNutrition presenteert Extreme Gel Guarana, een nieuw supplement in een gel met een heerlijke fruitsmaak die makkelijk in te nemen is, voor maximale energie tijdens een lange training.

  Extreme Gel Guarana is speciaal geformuleerd om je lichaam een energieboost te geven wanneer je dat het hardst nodig hebt. Tijdens een lange workout daalt het bloedsuikergehalte van het lichaam, waardoor je energie, uithoudingsvermogen en focus verliest. De ingrediënten in Extreme Gel Guarana zorgen dat dit niet gebeurt:

  • Mineralen
   Vullen de voorraad mineralen in het lichaam aan

  • Snelle opname van suiker
   Aanvulling van het bloedsuikergehalte, waardoor je topprestaties kunt blijven leveren tijdens je training

  • Guarana & Cafeïne
   Gaat vermoeidheid tegen en helpt bij concentratie. Helpt ook opgeslagen vet te verbranden, wat een verbeterde lichaamsdefinitie als gevolg heeft.

  • Vitamine B
   Essentieel om een juiste stofwisseling aan te houden tijdens de training en het verhoogt de concentratie

  • BCAA’s
   Essentiële aminozuren die beschadigde spieren opbouwen en repareren voor een sneller herstel

  Als het om dat laatste duwtje gaat, zorg dan dat vermoeidheid niet de overhand krijgt. Extreme Gel Guarana kun je gemakkelijk tijdens het trainen innemen, dus neem een shot en beëindig je training als een kampioen!


  Gebruik

  Een sachet per uur van de training of wedstrijd. Drink altijd 250 ml water per zakje elk van Extreme Gel.


  Inhoud en smaak

  24 x Gold Nutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeina - 40g / Ananas


  Ingrediënten

  Malt dextrine, Water, Fructose, Dextrose, Branched Chain Aminozuren (BCAA's) (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine), Guarana extract, Cafeïne, Sodium Chloride, Kalium Chloride, Smaak, Kaliumsorbaat, Sodium Benzoaaat, Citroenzuur, Vitaminen (Thiamine, Riboflavine, Niacine, Vitamine B6 (Pyridoxine HCL), Vitamine C, Vitamine E).


  Voedingswaarde informatie

   Per shot (40 g)
  Energia 432,4 KJ/103,2 Kcal
  Proteina 0,16 g
  Carboidrati 25,6 g
  Zuccheri 4,8 g
  Lipidi < 0,1 g
  Guarana 100 mg
  Caffeina 45,2 mg
  L-Leucina** 80 mg
  L-Valina** 40 mg
  L-Isoleucina** 40 mg
  Sodio 35,2 mg
  Potassio 35,2 mg

  Productvergelijking GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g

  Bezorgen GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • GoldNutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over GoldNutrition Extreme Gel Guaraná-Cafeine - 24 x 40g

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening