terug
Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium
Binnenkort
139,99 € 129,00 €

Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium

2 x kosteloos betalen in termijnen

Gratis bezorging vanaf € 50

Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium Garmin Volg uw wellness- en fitnessactiviteiten in stijl. Activity trackers 010-01995-04 10015060

Eigenschappen Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium


Volg uw wellness- en fitnessactiviteiten in stijl
 • Slanke, smart activiteitentracker1 combineert trendy design met stijlvolle metalen accenten en een helder, eenvoudig af te lezen scherm
 • Omvat geavanceerde slaapcontrolefunctie die de REM-slaap bijhoudt en het zuurstofsaturatieniveau in het bloed gedurende de nacht kan meten met de Pulse Ox2-sensor om de pols
 • Fitness- en gezondheidsbewakingstools zijn gebaseerd op hartslagmeting aan de pols 3, het volgen van uw stressniveau gedurende de hele dag, relaxtimer voor ontspannende ademhalingsoefeningen, VO2 max, Body Battery™ energiebewaking en meer
 • Met speciale activity timers voor wandelingen, hardloopsessies, krachttraining, yoga, zwemsessies in het zwembad en andere lichamelijke activiteiten
 • U kunt bij alle meldingen via trillingen worden gewaarschuwd, met inbegrip van gesprekken, sms'jes en meer (sms-antwoorden beschikbaar voor gebruikers van Android™-toestellen)
 • De batterij kan uw tempo bijhouden: de gebruiksduur van de batterij is maximaal 7 dagen (met uitzondering van Pulse Ox slaapcontrole). De vívosmart 4 kan ook veilig worden gebruikt tijdens het zwemmen en zelfs onder de douche

Garmin-Vivosmart4-1
Accentueer uw stijl terwijl u uw conditie verbetert met onze vívosmart 4 activiteitentracker. Deze slanke, zwemvriendelijke smart activity tracker zit boordevol fitness- en wellness-functies zodat u zich optimaal kunt richten op een gezondere, actievere levensstijl. Met de Pulse Ox-sensor om de pols, kunt u de zuurstofsaturatie in uw bloed schatten terwijl u slaapt - of u kunt uw zuurstofniveau op elk moment tijdens de dag controleren. Het toestel bewaakt ook de hartfrequentie bij de pols en bevat handige tools, zoals meting van uw stressniveau gedurende de hele dag, een relaxtimer voor diepe-ademhalingsoefeningen en VO2 max-metingen. Bovendien herinnert de Body Battery energiebewakingsfunctie u eraan wanneer u het beste actief kunt zijn of wanneer u rust nodig hebt. De vívosmart 4 kan veilig worden gebruikt in het zwembad of onder de douche en de batterij gaat tot wel 7 dagen mee. Dankzij de smartphone meldingen met trillingswaarschuwingen blijft u ook onderweg verbonden (mits u aangesloten bent op een compatibele smartphone).

Stijlvol, strak ontwerp
Deze activiteitentracker is verkrijgbaar in meerdere kleuren, perfect passend bij uw eigen stijl. Het opvallende, slanke polsbandontwerp met metalen afwerking heeft een helder, eenvoudig af te lezen scherm. Het scherm staat alleen aan wanneer u het nodig hebt. En wanneer het scherm aan staat, wordt de helderheid van het scherm automatisch aan het omgevingslicht aangepast, zodat het zelfs in fel zonlicht goed zichtbaar is. Of u nu naar kantoor gaat, naar de fitnessruimte, het zwembad of onderweg bent tussen verschillende locaties, de vívosmart 4 sluit perfect aan op uw levensstijl.

Pulse Ox om uw pols
De Pulse Ox-sensor op de vívosmart 4 schat het zuurstofsaturatiegehalte in uw bloed in. Uw Pulse Ox-metingen zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw algemene gezondheid en conditie. Door het controleren van uw Pulse Ox kunt u inschatten hoe uw lichaam zuurstof absorbeert. Schakel de functie in om 's nachts uw SpO2 te meten, of gebruik deze functie om op elk gewenst moment een steekproefmeting af te nemen en zo meer te weten te komen over uw lichaam.

Geavanceerde slaapcontrole
Slaap is belangrijk voor uw algemene gezondheid, welzijn en fysieke prestaties. Om u een idee te geven van uw slaappatroon, houdt de vívosmart 4 gedurende de nacht uw lichte slaapfase, diepe slaapfase en REM-fase bij, evenals uw lichaamsbewegingen. Schakel voor nog meer inzicht de Pulse Ox-functie in om het zuurstofniveau in uw bloed tijdens de slaap te bekijken. Wanneer u wakker wordt, kunt u eenvoudig uw slaapstatistieken bekijken en vergelijken met de Garmin Connect Mobile app.

Optimaliseer de energie van uw lichaam
Body Battery energiebewaking op vívosmart 4 gebruikt een combinatie van stress-, HRV- (hartslagvariabiliteit), slaap- en activiteitsgegevens om de energiereserves van uw lichaam op ieder moment te meten, zodat u periodes van activiteit en rust op optimale momenten in uw dag kunt inbouwen. Een hoger getal geeft aan dat u klaar bent om actief te zijn, terwijl een lager getal aangeeft dat u wat moet ontspannen en rusten voordat u een workout aanpakt. Body Battery kan u ook helpen om de patronen gedurende meerdere weken te herkennen, zodat u inziet hoe de afgelopen paar dagen hebben beïnvloed hoe u zich vandaag voelt.

Doorlopende stress-tracking
U ervaart zeer waarschijnlijk stress gedurende uw dag, maar wanneer gebeurt dat precies? Uw vívosmart 4 laat u weten of u een rustige, gemiddelde of stressvolle dag hebt gehad, met alle stadia daartussenin. Door uw HRV (het tijdsinterval tussen elke hartslag) te volgen, berekent en toont de vívosmart 4 uw stressniveau. De Garmin Connect app bevat ook een optionele functie die u eraan herinnert dat u beter even kunt ontspannen. Als in de loop van de dag uw spanningsniveau hoger wordt, geeft de "Relax Reminder" een trillingsseintje op uw pols en toont een bericht ("Neemt u even een momentje de tijd om te ademen?"). Gebruik de timer voor ontspannende ademhalingsoefeningen, dan wordt u begeleid door de Fourfold (viervoudige) ademhalingstechniek. Deze heeft een bewezen kalmeringseffect op uw geest en lichaam.

Volg uw actieve leven
Uw vívosmart 4 begroet u elke dag met een op u persoonlijk aangepast stappendoel. Daarna worden uw stappen en uw voortgang gevolgd en weergegeven. Niet alleen stappen worden geteld, maar de functies voor activiteiten-tracking meten ook het aantal verdiepingen dat u per trap omhoog of omlaag loopt, de verbrande calorieën, minuten intensieve training en meer. U ziet ook een voortgangsbalk en krijgt trillingswaarschuwingen als seintje dat het tijd is om in actie te komen en te gaan bewegen.

Uw workouts bijhouden
U kunt de vooraf geladen activiteitentimers gebruiken om uw trainingstijden en nog veel meer te volgen. Zodra u een krachttraining start, registreert de vívosmart 4 uw oefeningen, herhalingen en sets in combinatie met uw werk- en rusttijden. U hoeft zelf dus niets meer bij te houden. En als u vergeet om een timer te starten, zal de Move IQ® functie op uw vívosmart 4 automatisch de oefeningen zoals wandelen, zwemmen, fietsen en elliptische training herkennen – en zelfs de timer starten voor bepaalde activiteiten. Wanneer u klaar bent, worden uw activiteiten doorgestuurd naar Garmin Connect, onze online community, waar u de activiteiten kunt bekijken, bewerken en delen met uw verbindingen en vrienden.

Dagelijkse bewaking van uw conditie en welzijn
Met behulp van Elevate™, die hartslaggegevens via uw pols meet en verzamelt, kan vívosmart 4 - met een weergave van uw geschatte VO2 max - u een beeld geven van uw huidige conditie. In het algemeen geldt dat als uw aërobe conditie stijgt, uw VO2 max eveneens stijgt. De vívosmart 4 kan uw fitnessleeftijd schatten aan de hand van uw VO2 max. U kunt deze leeftijd zelf helpen verlagen door u flink in te spannen en regelmatig te sporten. Voor extra inzicht zal de vívosmart 4 u op de hoogte brengen als uw hartslag onverwacht stijgt boven een door u ingestelde drempelwaarde. Als u langer dan 10 minuten inactief bent en uw hartslag boven de ingestelde drempel blijft, ontvangt u een waarschuwing.

Blijf verbonden
Met een vívosmart 4 activitytracker om uw pols, hoeft u niet meer te kiezen tussen verbonden blijven of actief blijven. Controleer het weer, bedien uw muziek, ontvang smartphone meldingen, zoek uw telefoon, beantwoord zelfs sms'jes met vooraf ingestelde sms-antwoorden (alleen Android) en open berichten van sociale media op het scherm van uw tracker - en dat alles terwijl uw smartphone opgeborgen blijft.

Delen en wedstrijdjes houden
U kunt uw activiteiten en prestaties eenvoudig bijhouden met de vívosmart 4. Uw activiteiten tracker synchroniseert automatisch naar onze Garmin Connect online community, waar u uw voortgang kunt bekijken, kunt meedoen aan uitdagingen, kleurrijke badges kunt verdienen en zelfs kunt delen via sociale media. Garmin Connect is gratis en beschikbaar via internet of op uw smartphone met de Garmin Connect app.

1 Eerste installatie vereist via Garmin Connect of Garmin Express™
2 Dit is geen medisch toestel en is niet bedoeld voor gebruik in de diagnose of controle van een medische aandoening; zie Garmin.com/ataccuracy Pulse Ox is niet in alle landen beschikbaar.
3 Nauwkeurigheid van activiteiten-trackers


Specificaties
 
Algemeen
 • Lenzen: Polycarbonaat
 • Sierranden: Aluminium
 • Bandmateriaal: Siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH   
 • Small/medium: 15 x 10,5 x 197 mm. Bandjes met de maat Small/medium passen om polsen met een omtrek van 122-188 mm
 • Large: 15 x 10,5 x 223 mm. Bandjes met de maat Large passen om polsen met een omtrek van 148-215 mm
 • Gewicht   
 • Klein/medium: 16,5 g
 • Large: 17,1 g
 • Waterbestendig: ja (Zwemmen)
 • Aanraakscherm   
 • Schermtype    OLED
 • Schermgrootte, BxH: 6,6 mm x 17,7 mm
 • Schermresolutie, BxH: 48 x 128 pixels
 • Gebruiksduur batterij: Maximaal 7 dagen (met uitzondering van Pulse Ox slaapcontrole)
 • Intern geheugen: 7 activiteiten met tijdmeting, 14 dagen aan activiteiten-trackinggegevens

Klokfuncties
 • Tijd/datum: Ja
 • Automatische zomertijd   
 • Wekker   
 • Timer   
 • Stopwatch   

Sensors
 • Garmin Elevate™ polshartslagmeter   
 • Barometrische hoogtemeter   
 • Versnellingsmeter   
 • Omgevingslichtsensor   
 • Acclimatisering pulse oxymeter   

Dagelijkse smart functies
 • Connectiviteit: Bluetooth® Smart en ANT+®
 • Smart notifications   
 • Text response/reject phone call with text (Android™ only)   
 • Weer   
 • Muziekbediening   
 • Vind mijn telefoon   
 • Functie Vind mijn horloge   
 • VIRB® afstandsbediening   
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android™
 • Compatibel met Garmin Connect™ Mobile   

Activiteiten-trackingfuncties
 • Stappenteller   
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul)   
 • Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe)   
 • Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij)   
 • Verbrande calorieën   
 • Verdiepingen omhoog   
 • Afgelegde afstand   
 • Minuten intensieve training   
 • TrueUp™   
 • Move IQ®   
 • Fitnessleeftijd: Ja (in app)
 • Body Battery™ energiemonitor   
 • De hele dag stress volgen   

Fitness Equipment/Gym
 • Vooraf geladen activiteitenprofielen voor de sportzaal: Krachttraining, cardiofitness, elliptische training, traptreden lopen, yoga
 • Automatische herhalingsteller   

Trainings-, plannings- en analysefuncties
 • Scherm(en) aanpasbaar   
 • Aanpasbare activiteitenprofielen   
 • Auto Lap® (start automatisch een nieuwe ronde)   
 • VO2 max.   
 • Aanpasbare waarschuwingen   

Hartslagmeetfuncties
 • HS-zones   
 • HS-waarschuwingen   
 • HS-calorieën   
 • % HS max.   
 • HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten)   

Hardloopfuncties
 • Vooraf geladen hardloopprofielen: Hardlopen

Zwemfuncties
 • Vooraf geladen zwemprofielen: Zwemmen in een zwembad (eenvoudig)

Volgfuncties voor kinderen
 • Toe-to-Toe™ uitdagingen

 
In de doos
 
 • De smart vívosmart 4 activity tracker
 • Oplaad-/gegevenskabel
 • Handleidingen

Productvergelijking Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs139,99 €129,00 €
Prijs199,95 €124,99 €
Prijs149,95 €139,00 €
Prijs199,00 €124,99 €
BezorgingBinnenkort
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkGarmin
MerkPolar
MerkFitbit
MerkPolar
Gewicht0,17 Kg
Gewicht0,2 Kg
Gewicht0,3 Kg
Gewicht0,2 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Belangrijkste gegevens
HartslagGeïntegreerd
HartslagGeïntegreerd
HartslagGeïntegreerd
HartslagGeïntegreerd
WaterbestendigOnderwater te gebruiken
WaterbestendigOnderwater te gebruiken
WaterbestendigMag niet nat worden
WaterbestendigOnderwater te gebruiken

Bezorgen Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkort
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

garmin

Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

Betaalmogelijkheden Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Garmin Vívosmart 4 Zilver met azuurblauwe band Klein/Medium

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening