blackfriday
terug
Garmin Vivoactive Wit Activity Tracker
Bezorging volgende werkdag
249,00 €

Garmin Vivoactive Wit Activity Tracker

Nummer 3 van de meest verkochte Activity trackers
3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging volgende werkdagNog 1 exemplaar beschikbaar!
249,00 €
83,00 € incl. BTW kosteloos in 3X
Garmin Beter sporten, slimmer werken, gezonder leven. Het GPS-horloge voor de actieve lifestyle. Activity trackers 010-01297-01

Eigenschappen Garmin Vivoactive Wit Activity Tracker


GPS-smartwatch voor een actieve levensstijl

garmin vivoactive

· Ultradunne GPS-smartwatch met een in zonlicht afleesbaar kleurentouchscreen met hoge resolutie

· Geïntegreerde sport-apps voor hardlopen, fietsen en golfen met GPS-functies, plus zwemmen en activity-tracking, geven uw statistieken weer, zelfs wanneer u uw telefoon niet bij de hand heeft

· Dit horloge kan worden gekoppeld met uw smartphone. Het toestel trilt en toont een schermmelding als u inkomende oproepen, agendameldingen, e-mails, sms-berichten en meldingen van social media en andere mobiele apps ontvangt

· Aanpasbaar scherm met gratis wijzerplaat-designs, widgets en apps uit onze Connect IQ™ store

· Oplaadbare batterij die tot wel drie weken meegaat in de horloge/activity-tracking modus of tien uur bij gebruik van GPS

garmin vivoactive


Garmin maakt al meer dan tien jaar robuuste draagbare technologie voor betere trainingsstatistieken voor sporters; en nu introduceert het de GPS-smartwatch voor een actieve levensstijl. Maak kennis met vívoactive — de ultradunne, lichtgewicht smartwatch met geïntegreerde Garmin sport-apps dat u elke dag kunt dragen en u helpt een gezonde balans tussen werk en vrije tijd te houden.

 
Van werk naar workout:

garmin vivoactive

Beter sporten, slimmer werken, gezonder leven met vívoactive. Geïntegreerde sport-apps houden u actief terwijl u dankzij smart notifications op de hoogte blijft van urgente zaken op het werk — alles om uw leven in balans te houden. Het kleurentouchscreen met hoge resolutie blijft leesbaar in direct zonlicht, dus u kunt uw statistieken altijd zien wanneer u uw kantoor verlaat voor een rondje hardlopen. Het ultradunne profiel — 8 mm — is zo comfortabel dat u het horloge de hele dag kunt dragen, op kantoor maar ook op de golfbaan. U hoeft zich geen zorgen te maken dat vívoactive uw activiteiten niet kan bijhouden. De oplaadbare batterij gaat tot wel drie weken mee in de horloge/activity-tracking modus of tien uur bij gebruik van GPS.

 
Geïntegreerde sport-apps:
garmin vivoactive

vívoactive beschikt over geïntegreerde sport-apps die uw statistieken bijhouden — zelfs als u uw telefoon niet in de buurt hebt. Met een simpele tik op het scherm kiest u apps met GPS-functie voor hardlopen, golfen en fietsen, plus zwemmen en activity-tracking.

 
Hardlopen:

garmin vivoactive

Of u nu traint voor de 5 kilometer of voor een betere algemene conditie, de hardloop-app maakt gebruik van GPS om belangrijke hardloopgegevens zoals afstand en tempo bij te houden. Dankzij een ingebouwde versnellingsmeter en snelheids- en cadansmeters aan uw pols hebt u geen aparte voetsensor meer nodig wanneer u op een binnenbaan of trainingsband hardloopt en wanneer GPS niet beschikbaar is. U kunt waarschuwingen met trilalarmen instellen voor hartslag¹, tempo en hardloop-/wandelintervallen. Andere trainingsfuncties zijn Auto Lap® en Auto Pause®. Door automatische synchronisatie via Garmin Connect™ Mobile beschikt u na afloop over een prestatiesamenvatting, inclusief verbrande calorieën en eventuele persoonlijke records, bijvoorbeeld uw snelste of langste afstand tot nu toe.

 
Fietsen:
garmin vivoactive

De fiets-app met GPS-functie meet tijd, afstand, snelheid en calorieën. Compatibel met sensoren² voor snelheid, cadans en hartslag waarmee u uw vorderingen kunt bijhouden tijdens trainingsritten en wanneer u naar uw werk fietst.

 
Golfen:

garmin vivoactive

Koppel het horloge met uw smartphone³ en download baankaarten uit onze database met golfbanen — met meer dan 38.000 banen wereldwijd — om op favoriete en nieuwe banen te spelen. De golf-app houdt uw kaarten up-to-date en houdt hole-nummers en par bij. De GPS-functie meet layup- en dogleg-afstanden, en afstanden tot het begin, midden en einde van de green, voor een betere bruikbaarheid tijdens de gehele hole. Met de individuele strokeplay-scorekaart kunt u zien of u onder of boven par bent. Meet slagafstanden met één druk op de knop. De rondetimer meet uw tijd op de baan, terwijl de ingebouwde versnellingsmeter uw stappen volgt.

 
Zwemmen:

garmin vivoactive

De technologie met versnellingsmeter meet automatisch baanlengtes, totale- en intervalafstanden, verbrande calorieën, sessiegemiddelde, interval- en baantempo, aantal slagen en aantal slagen per baan, plus interval- en sessiegemiddelden. De zwem-app berekent uw efficiency met de SWOLF-score, de som van de benodigde tijd en het aantal slagen voor een baanlengte. Bekijk uw tijd en intervalafstand in een oogopslag. De intervaltelling zorgt ervoor dat u op tijd pauzeert en uw workout weer vervolgt.

Door het dunne profiel heeft het horloge nauwelijks weerstand in het water en dankzij de waterbestendigheid tot 5 ATM kunt u zorgeloos zwemmen, zweten en douchen.

 
Bewegen:

garmin vivoactive

vívoactive houdt uw vorderingen zelfs bij wanneer u niet bezig bent met een bepaalde sport. De app voor activity-tracking telt uw stappen, meet uw huidige activiteitsniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagelijks stappendoel toe. Wanneer u uw doelstellingen haalt, past het toestel uw doel voor de volgende dag aan. Als u een uur niet hebt bewogen, wordt op het scherm een rode bewegingsbalk weergegeven die steeds groter wordt als u te lang stil zit. Loop een paar minuten om de bewegingsbalk te resetten. Schakel de slaapmodus in als u naar bed gaat, dan houdt vívofit uw rust bij. Het toestel houdt ook uw verbrande calorieën bij.

 
Connected-functies:

garmin vivoactive

vívoactive geeft een trilalarm en maakt u attent op dezelfde meldingen die u ontvangt op uw compatibele telefoon met Bluetooth4. Voor inkomende oproepen ontvangt u de naam van de beller en informatie over gemiste gesprekken. Voor sms-berichten krijgt u afzender-informatie en de berichttekst te zien. Voor e-mailberichten ziet u de afzender en het onderwerp. vívoactive geeft ook meldingen van Facebook®, Twitter® en andere social media en andere mobiele apps weer, inclusief weerwaarschuwingen en temperatuur. Veeg over het scherm als u meer wilt lezen, of maak het scherm leeg met een druk op de knop.


Geavanceerde smartwatch-functies:

Met vívoactive kunt u uw muziekspeler bedienen, uw telefoon terugvinden, en uw vrienden en familie uw activiteiten in real-time laten volgen met Live Track. U kunt er ook op afstand uw VIRB® Elite action camera mee bedienen.


Aangepaste apps en wijzerplaten:

garmin vivoactive

Personaliseer uw vívoactive met gratis downloads uit onze Connect IQ store. U kunt uw wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen en apps en widgets downloaden die u in één oogopslag informatie geven.


Daag uzelf uit:

Blijf op de hoogte van uw vorderingen bij elk van de ingebouwde activiteiten via automatische synchronisatie met Garmin Connect Mobile. U kunt virtuele badges winnen voor extra motivatie, deelnemen aan online uitdagingen en contact houden, een wedstrijdje doen en uw resultaten vergelijken met vrienden en familie over de hele wereld. Bekijk uw geschiedenis en statistieken rechtstreeks op de smartwatch.


Kies voor kleur:
garmin vivoactive

vívoactive is verkrijgbaar in elegant zwart of helder wit, al naar gelang uw stijlvoorkeur. Maar u kunt ook accessoirebanden gebruiken voor een andere kleur, of een leren band in zwart of wit.

1Hartslagmeter meegeleverd met sommige modellen, apart verkrijgbaar voor andere modellen.
2Apart verkrijgbaar
3Synchroniseert wanneer u zich binnen 30 ft. (9,14 m) afstand van uw smartphone bevindt
4Compatibel met iPhone® 4S of later en de meeste Bluetooth® Smart compatibele Android™ toestellen (Android 4.3+ vereist). iPhone is een handelsmerk van Apple Inc. Android is een handelsmerk van Google Inc.


Specificaties:

Uitvoering en prestaties:
· Fysieke afmetingen: 43,8 mm x 38,5 mm x 8,0 mm
· Schermgrootte, BxH: 28,6 mm x 20,7 mm
· Schermresolutie, BxH: 205 x 148 pixels
· Aanraakscherm 
· Kleurenscherm 
· Gewicht: Zonder banden: 18,0 g Met banden: 38,0 g
· Batterij: Oplaadbare lithiumbatterij
· Batterijlevensduur: Tot 3 weken (10 uur in GPS-modus)
· Classificatie waterbestendigheid: 5 ATM
· Geschikt voor GPS 
· GLONASS 
· Slimme meldingen (tonen e-mail-, sms- en andere meldingen na koppeling met uw compatibele telefoon) 
· Trilalarm 
· Muziekbediening 
· Vind mijn telefoon 
· VIRB® afstandsbediening 

Fietsfuncties:
· Fietssnelheid/cadanssensor: Ja (optioneel)

Hardloop- en fietsfuncties:
· Hartslagmeter: Ja (optioneel)
· Tempowaarschuwing (er klinkt een alarm als u van het ingestelde tempo afwijkt) 
· Op hartslag gebaseerde calorieberekening 
· Berekent verbrande calorieën 

Zwemfuncties:
· Zwembadbaanherkenning 

Golffuncties:
· Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan) 
· Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green 
· Afstand tot layups/doglegs 

Activiteiten-trackingfuncties:
· Stappenteller 
· Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe) 
· Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul) 
· Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij) 

Garmin Connect:
· Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen) 
· Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer) 

Aanvullend:
· Dit horloge kan worden gekoppeld met uw smartphone. Het toestel trilt en toont een schermmelding als u inkomende oproepen, agendameldingen, e-mails, sms-berichten en meldingen van social media en andere mobiele apps ontvangt
· Gegevensvelden/schermen op toestel: Aantal stappen per dag, aftellen tot doel, timer voor inactiviteit, afstand, calorieën, tijd/datum, hartslag*, fietssnelheid*, VIRB® actiecamera/afstandsbediening*, bediening muziekspeler*
· Ondersteunt hartslag en hartslagzones: Ja (bij gebruik met een ANT+ hartslagmeter)

garmin vivoactive


In de verpakking:

alleen vívosmart
· vívoactive
· Laad-/gegevensclip
· Productdocumentatie

vívoactive bundel:
· vívoactive
· Hartslagmeter
· Laad-/gegevensclip
· Productdocumentatie


Productvergelijking Garmin Vivoactive Wit Activity Tracker

Bezorgen Garmin Vivoactive Wit Activity Tracker

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

garmin

Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

Betaalmogelijkheden Garmin Vivoactive Wit Activity Tracker

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Garmin Vivoactive Wit Activity Tracker

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Garmin Vivoactive Wit Activity Tracker

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening