Bekijk al onze kerstaanbiedingen
terug
Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver
Bezorging 10 werkdagen
479,00 € 389,99 €

Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver

3 x kosteloos betalen in termijnen
479,00 € 389,99 €
130,00 € incl. BTW kosteloos in 3X
Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver Garmin Roestvrijstalen EXO antenne met GPS + GLONASS ondersteuning voor snelle en nauwkeurige positiebepaling. 3-assig kompas, hoogtemeter en barometer, TracBack en Sight'n Go. Outdoorhorloges 010-01338-06

Eigenschappen Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver

Garmin Fenix 3

GPS-horloge voor multisport-training zonder compromissen

· Roestvrijstalen EXO™
antenne met GPS + GLONASS ondersteuning voor snelle en nauwkeurige positiebepaling

·
Chroma™ kleurenscherm van 1,2 inch dat ook in zonlicht afleesbaar is

·
Geavanceerde functies voor fitnesstraining zoals VO2 Max en Hersteladvies (bij gebruik in combinatie met een hartslagmeter¹)

·
Outdoor-navigatiefuncties zoals 3-assig kompas, hoogtemeter en barometer, TracBack en Sight`n Go

·
Ondersteuning voor een groot aantal sporten en activiteiten met speciale gebruikersprofielen zoals trail running, zwemmen, hiken, skiën en meer

·
Handige functies zoals Smart Notifications en Connect IQ™ compatibiliteit voor aangepaste apps, widgets, wijzerplaten en gegevensvelden

fēnix 3 is het robuuste, veelzijdige en slimme GPS-horloge voor multisport-trainingen. Met functiesets voor fitnesstraining en outdoor-navigatie is fēnix 3 paraat voor elke trainings- en wedstrijdactiviteit. Via het Connect IQ platform kunt u wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en activiteiten aanpassen. fēnix 3 is het dunne, lichte GPS-horloge voor multisport-training dat prettig draagt bij trainingen en dagelijks gebruik.
 


Een echte all-rounder

fēnix™ 3 is ontwikkeld voor sporters en buitensportenthousiasten. Het toestel ondersteunt prestatiesporten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, trail running, cross country skiën en triatlons, en recreatiesporten zoals hiken, klimmen en skiën. U kunt uw prestaties onderweg meten, activiteiten bijhouden en delen, en veilig terug naar huis navigeren in noodgevallen. En daar blijft het niet bij. De nieuwe Connect IQ app-ondersteuning van fēnix™ 3 opent nieuwe mogelijkheden voor het toevoegen van veel meer functies en zelfs zeer specifieke activiteiten in de nabije toekomst.
 

Geavanceerde fitnessinformatie

fēnix 3 zit boordevol trainingsfuncties die u alles vertellen over uw conditie en fitheid. De eerste is de VO2 max.-schatting. In combinatie met een HRM-Run hartslagmeter verwerkt fēnix 3 gegevens zoals uw hardloopsnelheid, hartslagen per minuut en hartslagwisselingen om een schatting te maken van het maximale zuurstofvolume dat u per minuut kunt opnemen. Volg veranderingen in uw VO2 max. om te zien hoe u fitter wordt en om uw conditie te vergelijken met die van anderen. Andere fitnessfuncties zijn Hersteladvies, met een Hersteltimer en Herstelcontrole, plus de functie Racevoorspelling, die uw ideale finishtijd voorspelt op basis van uw huidige VO2 max-waarde.
 

Functies voor hardloopdynamica

Het fēnix 3 hardloophorloge van Garmin geeft uitgebreide feedback over uw hardloopvorm via verschillende meetgegevens. Bij gebruik in combinatie met de HRM-Run monitor¹ rapporteert fēnix 3 uw cadans, verticale beweging en contacttijd met de grond. Deze gegevens vormen uw hardloopdynamiek en bepalen uw krachtsinspanning tijdens het hardlopen.


Garmin Fenix 3


Zwemprofiel

fēnix 3 is er niet alleen voor hardlopen; speciale functiesets helpen u ook bij uw zwem- en skitrainingen. Net als de Garmin Swim™ registreert fēnix 3 afstand, tempo, aantal slagen en meer. U geeft fēnix 3 de grootte van het zwembad op en u kunt met uw workout beginnen. In de ski-snowboardmodus beschikt u direct over gegevens zoals snelheid, afstand en hoogteverschillen en worden uw afdalingen automatisch geteld (met Auto Pause voor de skilift). U kunt uw fēnix 3 via ANT+™ zelfs gebruiken als handschoenvriendelijke afstandsbediening voor de VIRB® en VIRB Elite action camera's.
 

Complete navigatie

Het enige GPS-navigatietoestel en polshorloge met hoogtemeter, barometer en kompas dat is voorzien van onze geavanceerde GPS-technologie en gecombineerde trainingsfuncties. fēnix 3 biedt uitgebreide navigatie- en volgfuncties om u te helpen uw weg te vinden, ook buiten de gebaande paden. De ingebouwde sensoren geven informatie over koers, hoogte en weersveranderingen.
 
Tijdens uw trips wordt een GPS-spoorlog bijgehouden, een soort elektronisch kruimelspoor. U kunt ook locaties markeren, zoals een start-/eindstreep, koerscontrolepunten of een kampeerterrein, voertuig of ander nuttig punt. Met fēnix 3 kunt u parkoersen maken en volgen, maximaal 1000 locaties markeren en maximaal 10.000 spoorpunten opslaan en er naartoe navigeren.
 
Plan trips en deel avonturen met vrienden en familie via BaseCamp™. fēnix 3 is uitgerust met ANT+ en Bluetooth® Smart functionaliteit zodat u locaties, routes en geocaches draadloos kunt delen.
 

Hoogtemeter, barometer en kompas

fēnix 3 is uitgerust met diverse sensoren (hoogtemeter, barometer en kompas) die relevante real-time informatie bieden. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het 3-assige kompas vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt.
 
fēnix 3 kalibreert automatisch de sensoren met de eigen GPS-ontvanger en stelt automatisch de tijd in op basis van uw locatie. Koppel het toestel met tempe™, onze externe temperatuursensor, voor bijzonder nauwkeurige temperatuurmetingen.

Garmin Fenix 3


Stijlvol en bestand tegen de meest ruige omstandigheden

fēnix 3 is leverbaar in 3 robuuste modellen: Gray-model met sterk, kraswerend kristalglas, grijze rand en zwarte band; Silver-model met kristalglas, zilverkleurige rand en rode band; en het premium Sapphire-model met saffierglas, grijze rand en een roestvrijstalen band. Elk horloge beschikt over een roestvrijstalen basis en knoppen, en verstevigde behuizing voor extra duurzaamheid. Dankzij het in zonlicht afleesbaar Chroma scherm met hoge resolutie en LED-schermverlichting kunt u uw gegevens bij alle lichtomstandigheden lezen. fēnix 3 is waterbestendig tot 100 meter en de gebruiksduur van de batterij is tot 50 uur in UltraTrac modus, tot 16 uur in GPS-modus en tot 6 weken in horlogemodus (alle afhankelijk van de instellingen).
 

Connect IQ

fēnix 3 maakt gebruik van het ConnectIQ platform voor gespecialiseerde software waarmee u uw horloge op uw eigen wensen kunt afstemmen met aangepaste apps, widgets, gegevensvelden en unieke wijzerplaten die uw Garmin smartwatch nog slimmer maken en er nog beter uit laten zien.
 

Blijf verbonden

Met Smart Notifications kunt u e-mails, sms-berichten en meldingen direct op uw horloge ontvangen, zelfs als u onderweg bent. fēnix 3 ontvangt het draadloze signaal van een compatibele iPhone® 4s of Android™ smartphone², laat u weten dat er een bericht is en geeft de volledige tekst op het eigen scherm weer wanneer u klaar bent om die te lezen.
 
¹Hartslagmeters en HRM-run zijn apart verkrijgbaar.
²Voorbeelden van compatibele telefoons zijn: iPhone 4S en later, Android 4.3, Galaxy S3 of later, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 & 5 en later; de telefoon moet Bluetooth Smart ondersteunen. iPhone is een handelsmerk van Apple Inc. Android is een handelsmerk van Google Inc.


Specificaties

Uitvoering en prestaties
· Fysieke afmetingen: 51 x 51 x 16 mm
· Schermgrootte, BxH: 30.4 mm
· Schermresolutie, BxH: 218 x 218 pixels; transflective MIP kleurenscherm
· Kleurenscherm 
· Scherm met negatieve modus 
· Gewicht: 82 g
· Batterij: Oplaadbare lithium-ionbatterij 300 mAh
· Batterijlevensduur: Tot 50 uur in UltraTrac modus; tot 20 uur in trainingsmodus; tot 6 weken in horlogemodus
· Classificatie waterbestendigheid: 10 ATM
· Geschikt voor GPS 
· GLONASS 
· Hoogwaardige ontvanger 
· Barometrische hoogtemeter 
· Elektronisch kompas 
· Slimme meldingen (tonen e-mail-, sms- en andere meldingen na koppeling met uw compatibele telefoon) 
· Trilalarm 
· Muziekbediening 
· Vind mijn telefoon 
· VIRB® afstandsbediening 
· Horlogefuncties: Tijd van de dag (12/24 u), kalender (dag/datum), dagelijks alarm

Kaarten en geheugen
· Geïntegreerd geheugen: 32 MB; beschikbaar 26 MB
· Waypoints/favorieten/locaties: 1000
· Routes: 50
· Spoorlog: 10.000 punten, 100 opgeslagen sporen

Hardloopfuncties
· Virtual Pacer™ (vergelijkt huidige tempo met een doel) 
· Geschat V02 max 
· Hersteladvies 
· Raceprognose 
· Hardloopdynamiek 
· Versnellingsmeter (berekent afstanden voor indoor-workouts, zonder noodzaak voor een voetsensor) 
· Persoonlijke records 

Fietsfuncties
· Compatibel met Vector™ 
· Meerdere fietsprofielen
· Fietssnelheid/cadanssensor: Ja (optioneel)

Hardloop- en fietsfuncties
· Hartslagmeter: Ja (sommige versies)
· Virtual Partner® (trainen tegen een digitale persoon) 
· Virtual Racer™ (neem het op tegen andere activiteiten) 
· Automatisch pauzeren® (pauze- en hervattimer op basis van snelheid) 
· Meerdere sporten (met één druk op de knop een andere sportmodus kiezen) 
· Automatische multisport (schakelt tussen verschillende sportmodi met één druk op een knop) 
· Geavanceerde workouts (maak uw eigen workouts) 
· Tempowaarschuwing (er klinkt een alarm als u van het ingestelde tempo afwijkt) 
· Intervallen tijdens training (oefeningen en rustperiodes instellen) 
· Op hartslag gebaseerde calorieberekening 
· Berekent verbrande calorieën 
· Training Effect (meet de invloed van een activiteit op uw conditie) 

Zwemfuncties
· Swim metrics (stroke type, stroke count and pool lengths) 
· Slagherkenning 
· Zwembadbaanherkenning 
· Zwemafstand open water 

Activiteiten-trackingfuncties
· Stappenteller 
· Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe) 
· Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul) 
· Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij) 

Garmin Connect®
· Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen) 
· Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer) 

Aanvullend 
· Connect IQ™ app-ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
· EXO™ antenne (GPS/GLONASS): Ja
· Wi-Fi-connectiviteit: Ja
· ANT+™: Ja
· Bluetooth®: Ja
· Weerswaarschuwingen: Ja
· UltraTrac: Ja
· tempe™ sensorondersteuning: Ja
· TracBack: Ja


In the verpakking

Zilver-horloge
· fēnix 3 - horloge met kristalglas, zilverkleurige rand en rode band
· USB-oplaad/gegevenskabel
· Netspanningsadapter
· Productdocumentatie

Performer-bundel met Zilver-horloge
· fēnix 3 - horloge met kristalglas, zilverkleurige rand en rode band
· HRM-Run™
· USB-oplaad/gegevenskabel
· Netspanningsadapter
· Productdocumentatie

Productvergelijking Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver

Bezorgen Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

garmin

Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

Betaalmogelijkheden Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver

  5 Sterren
  100 %
  (1)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen
  Mooi instrument

  Een goed alternatief voor de opvallende apple watch, ik draag liever deze sportieve variant Klein 'in puntje het opstellen van een trainingsschema is vrij ingewikkeld

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Garmin GPS-horloge fenix 3 Zilver
  55
  5 Sterren5 Sterren
  1 Klantbeoordelingen