terug
Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband
Binnenkort
649,99 € 617,00 €

Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband

Nummer 1 van de meest verkochte Hardloop-multisport sporthorloges en hartslagmeters
3 x kosteloos betalen in termijnen
649,99 € 617,00 €
205,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Gratis bezorging vanaf € 50

Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband Garmin Premium GPS-hardloop- en triathlonhorloge met polshartslagmeting. Meet uw prestaties en evalueer uw trainingen en herstel. Hardloop-multisport sporthorloges en hartslagmeter 010-01746-06

Eigenschappen Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband


Premium GPS-hardloop- en triathlonhorloge met polshartslagmeting1

Garmin-Forerunner935-Tri
 • Comfortabel horloge met geavanceerde hardloop- en multisportfuncties van slechts 49 gram dat u de hele dag kunt dragen
 • Ingebouwde barometer voor het meten van hoogteverschillen, plus hoogtemeter en elektronisch kompas om de juiste koers aan te houden
 • Biedt allerlei functies om uw prestaties te meten, waaronder Trainingsstatus om aan te geven of u te veel of te weinig traint
 • Geavanceerde dynamica2 voor hardlopen, fietsen en zwemmen, inclusief grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer
 • Batterijlevensduur: Tot 2 weken in horlogemodus, 24 uur in GPS-modus of 60 uur in UltraTrac™ modus

Past om uw pols en bij uw gevoel voor stijl
Dankzij het lichte, comfortabele ontwerp kunt u het Forerunner 935 GPS-hardloop-/triathlonhorloge gemakkelijk de hele dag dragen. De 935 is compatibel met onze serie gemakkelijk te verwisselen QuickFit™ polsbanden. U hebt de keuze uit sportieve siliconen polsbanden, klassiek leren polsbanden en zelfs polsbanden van hoogwaardig metaal. U past het horloge aan uw persoonlijke wensen, activiteit of stijl aan.

Garmin-Forerunner935-1

Meet uw prestaties en evalueer uw trainingen en herstel
Hoe effectief is uw huidige trainingsplan eigenlijk? Met de Forerunner 935 kunt u de effectiviteit van uw trainingen en herstel meten, zodat u zich beter kunt voorbereiden op een wedstrijd of trainingscyclus. Trainingsstatus is een nieuwe prestatiemeetfunctie, die automatisch uw recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert en aangeeft of u effectief, optimaal of te intensief traint. Het nieuwe anaerobe trainingseffect geeft u onmisbare inzichten in uw trainingsprestaties aan de hand waarvan u kunt bepalen of u met uw trainingen uw prestatievermogen verbetert. U kunt ook uw algehele trainingsbelasting bekijken, die uw trainingsarbeid in de afgelopen 7 dagen meet en vergelijkt met uw optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

Analyseer uw techniek
Wij maken het u gemakkelijker om te beschikken over de gegevens die u nodig hebt om uw conditie te verbeteren. Uw Forerunner 935 voorziet u van belangrijke hardloopgegevens2 op basis waarvan u uw prestaties kunt analyseren. Biomechanische meetgegevens, zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en balans, verticale oscillatie en verticale ratio, zijn essentieel om inzicht te krijgen in uw conditie, zodat u tijdens de wedstrijddag optimaal presteert. Deze meetgegevens zijn beschikbaar door toevoeging van een compatibele hartslagband2 of de compacte hardloopdynamica-sensor die u gemakkelijk aan uw broekband kunt vastmaken. Profiteer ook van functiesets die u helpen bij uw fiets- en zelfs zwemtrainingen. In het water houdt uw Forerunner 935 onder andere afstand, tempo en aantal slagen voor u bij.

Garmin-Forerunner935-2

Ongeëvenaarde batterijlevensduur
De batterij gaat langer mee dan uw langste training. Ook tijdens een Ironman of ultramarathon kunt u op deze batterij vertrouwen. De Forerunner 935 biedt in GPS-modus een batterijlevensduur tot 24 uur en in de UltraTrac batterijbesparende stand een batterijlevensduur tot 60 uur. En bij dagelijks gebruik als smartwatch gaat de batterij na één keer opladen wel 2 weken mee.

Hardlopen, sprinten, zwemmen, fietsen, lange afstanden lopen
Uw routine is alles behalve routinematig. De Forerunner 935 heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), crosscountry skiën, peddelsporten, trailrunning, hiken, krachttraining en meer, zodat u alles gemakkelijk kunt aanpassen aan uw activiteit.

Met de automatische multisportfunctie kunt u tijdens trainingen of duatlon-/triathlonwedstrijden gemakkelijk met één druk op de knop tussen verschillende sporten schakelen. De 935 is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen - en zelfs zwemmen in het zwembad. Via de Garmin Connect™ online fitnesscommunity kunt u gratis uw eigen trainingen samenstellen en downloaden. Vervolgens kunt u op de app uw eerdere prestaties bekijken of delen met familie en vrienden om u aan te moedigen.

Garmin-Forerunner935-3

Slimmer contact
Smartphone meldingen direct op uw polstoestel ontvangen is nog maar het begin. Gekoppeld met uw compatibele smartphone3 geeft de Forerunner 935 u ook toegang tot automatische uploads naar Garmin Connect, audio-aanwijzingen, muziekbediening en meer. Laat uw familie en vrienden uw hardloop- en fietstrainingen in real-time volgen met LiveTrack — of gebruik GroupTrack om tijdens de rit uw fietsmaatjes in de gaten houden.  En via een snelle Wi-Fi® verbinding kunt u met uw 935 gemakkelijk gegevens ophalen uit en verzenden naar de cloud.

Volg uw hart
De polshartslagmeting komt goed van pas als u op de wedstrijddag eens helemaal los wilt gaan, maar de Forerunner 935 biedt u ook de mogelijkheid om met een compatibele hartslagband nog veel meer gegevens paraat te hebben. Met een hartslagband om de borst (zoals de HRM-Run™ of HRM-Tri™) beschikt u over geavanceerde functies, zoals lactaatdrempel en de HSV stresstest (hartslagvariaties).

Garmin-Forerunner935-4

Er op uit in de vrije natuur
Met de Forerunner 935 kunt u gaan en staan waar u maar wilt - GPS en GLONASS bieden in onherbergzame streken namelijk betere dekking dan alleen GPS. Bovendien voorziet de ingebouwde barometer u van real-time hoogtegegevens. Welke activiteiten kan de 935 volgen? Meer dan u voor mogelijk zou houden! De triathlonsporten zijn nog maar het begin, want het toestel biedt ook ingebouwde ondersteuning voor hiken, roeien, golfen, skiën, peddelsurfen en nog veel meer.

Aanpassen en koppelen
Het Forerunner 935 GPS-hardloop-/triathlonhorloge wordt automatisch gesynchroniseerd met Garmin Connect, onze gratis online fitnesscommunity, waar u uw vorderingen kunt bijhouden en zelfs kunt delen via sociale media. U kunt zich aanmelden bij Garmin Connect vanaf uw pc of u kunt de Garmin Connect™ Mobile app downloaden op uw compatibele smartphone. U kunt uw toestel ook aanpassen met gegevensvelden, gratis wijzerplaten van NUUN en ook met apps als Uber en Accuweather, allemaal beschikbaar via Connect IQ™.

Garmin-Forerunner935-5

Nog een paar extra’s
De Forerunner 935 werkt net als u hard, de hele dag. Dit horloge wordt uw partner voor herstel met een activity tracker¹ die uw stappen, calorieën en slaap bijhoudt. Het toestel is ook compatibel met onze serie Varia™ accessoires voor veilig fietsen, zoals de achteruitkijkradar, slimme fietslampen en de Varia Vision™ In-sight display. Onze vermogensmeters in de pedalen, de Vector™ 2 (met twee sensors) en 2S (met enkele sensor), vullen uw fietspakket perfect aan. De Vector 2 is naadloos te integreren met uw Forerunner om vermogens-, cadans-, links/rechts balans- en fietsdynamicagegevens weer te geven, zodat u kunt zien hoe en waar u kracht uitoefent.

Maak van elke dag een wedstrijd
Strava Live Segments stimuleren u om elke dag beter te presteren. Strava Premium-abonnees kunnen hardloop- en fietssegmenten synchroniseren met hun Forerunner 935 om tijdens hun activiteiten live feedback te krijgen. U ontvangt ook waarschuwingen voor de start en de finish van het segment, u kunt het klassement bekijken en u kunt uw huidige activiteit vergelijken met uw persoonlijk record.

Garmin-Forerunner935-6

Van plan naar prestaties met TrainingPeaks
Er gaat niets boven een perfect uitgevoerde workout. Met de TrainingPeaks Connect IQ app kunt u op de Forerunner 935 uw dagelijkse workoutroutine openen. Vervolgens leidt het toestel u in real-time door uw workout, compleet met intensiteitsdoelen en intervallen, direct vanuit TrainingPeaks. Na uw sessie wordt uw voltooide workout weer teruggesynchroniseerd in TrainingPeaks voor een gedetailleerde analyse van uw prestaties en om uw vorderingen ten opzichte van uw doelen te meten.

Een horloge waarop u kunt vertrouwen
Als u uw Forerunner 935 aanpast met een Road ID voorpaneel (apart verkrijgbaar), kunt u er met een gerust hart op uit. Het paneel is gemakkelijk te bevestigen aan uw bandje en kan zowel uw belangrijke medische informatie als de gegevens van in noodgevallen te waarschuwen contactpersonen bevatten, mocht u tijdens uw training onverhoopt in de problemen komen. U hebt er profijt van en uw familie en vrienden voelen zich iets geruster als u er weer op uittrekt.

Garmin-Forerunner935-7

1Nauwkeurigheid van activity trackers
2In combinatie met een hardloopdynamica-sensor (apart verkrijgbaar) of een HRM-Run of HRM-Tri monitor; Meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen.
3Bekijk Garmin.com/ble voor een lijst met compatibele smartphones
Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance.


Specificaties

Algemeen
 • Lenzen: glas
 • Sierranden: met glasvezel versterkt polymeer
 • Materiaal behuizing    met glasvezel versterkt polymeer
 • QuickFit™ horlogebandjes: ja (22 mm)
 • Bandmateriaal: siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH: 47 x 47 x 13 mm
 • Fysieke afmetingen: 46,7 x 53,9 mm; totale lengte 254 mm; dikte 13,9 mm
 • Gewicht: 49 g
 • Classificatie waterbestendigheid: 5 ATM
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Type scherm: in zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
 • Schermgrootte, BxH: 30,5 mm
 • Schermresolutie, BxH: 240 pixels diameter
 • Kleurenscherm   
 • Levensduur van batterij: Tot 24 uur in GPS-modus met optische HS; tot 2 weken in horlogemodus inclusief optische HS, activity tracker en smartphone meldingen; tot 60 uur in UltraTrac modus
 • Geheugen/geschiedenis: 64 MB

Klokfuncties
 • Tijd/datum: Inclusief datum en alarm
 • Tijdsynchronisatie via GPS   
 • Automatische zomertijd   
 • Wekker   
 • Timer   
 • Stopwatch   
 • Tijd zon op/zon onder   

Sensors
 • GPS   
 • GLONASS   
 • Garmin Elevate™ polshartslagmeter   
 • Barometrische hoogtemeter   
 • Kompas   
 • Gyroscoop   
 • Versnellingsmeter   
 • Thermometer   

Dagelijkse smart functies
 • Connectiviteit: ja
 • Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps   
 • Smart notifications   
 • Kalender   
 • Weer   
 • Muziekbediening   
 • Face It™ watch face maker   
 • Vind mijn telefoon   
 • VIRB® afstandsbediening   
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android®, Windows®
 • Compatibel met Garmin Connect™ Mobile   
 • Functie Vind mijn horloge   

Activiteiten-trackingfuncties
 • Stappenteller   
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul)   
 • Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe)   
 • Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij)   
 • Verbrande calorieën   
 • Verdiepingen omhoog   
 • Afgelegde afstand   
 • Minuten intensieve training   
 • TrueUp™   
 • Move IQ™   

Trainings-, plannings- en analysefuncties
 • Activiteitengeschiedenis op horloge   
 • Aanpasbare activiteitenprofielen   
 • Aanpasbare waarschuwingen   
 • Audiomeldingen   
 • Automatische multisportactiviteiten   
 • Koersbegeleiding   
 • Geavanceerde workouts   
 • Auto Lap®   
 • Auto Pause®   
 • Auto Scroll   
 • Aanpasbare gegevenspagina's   
 • Meerdere sporten   
 • Virtual Partner   
 • Finishtijd   
 • Group LiveTrack   
 • Fitness Age   
 • Sneltoetsen   
 • Configureerbare rondewaarschuwingen   
 • LiveTrack   
 • Vergrendeling aanraking/knop   
 • Handmatige ronde   
 • Persoonlijke records (hardlopen, fietsen, zwemmen)   
 • Segmenten (Live, Garmin)   
 • Snelheids- en afstandsmeting via GPS   
 • Trainingseffect (aeroob)   
 • Trainingseffect (anaeroob)   
 • Trainingsbelasting (combineert de hartslag met VO2 max. om de intensiteit van de training gedurende 28 dagen te beoordelen, zodat u binnen het optimale bereik bent om uw doel te halen)   
 • Downloadbare trainingsplannen   
 • Trainingsstatus (beoordeel of uw training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens)   
 • VO2 max.   
 • Trilalarm   
 • Virtual Racer™   

Hartslagmeetfuncties
 • HS-zones   
 • HS-waarschuwingen   
 • HS-calorieën   
 • % HS max.   
 • % HSR   
 • Hersteltijd   
 • Auto max. HS   
 • HSV-stresstest (meet uw hartslag terwijl u 3 minuten stilstaat en voorziet u van een geschat stressniveau; de schaal hiervoor is 1 tot 100; lage scores geven een laag stressniveau aan): Ja (met compatibel accessoire)
 • Compatibel met HS-band: ja (ANT+™ en BLE sensors)
 • Legt hartslag vast tijdens het zwemmen: ja (met HRM-Tri™ en HRM-Swim™)
 • HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten)
   
Hardloopfuncties
 • Vooraf geladen hardloopprofielen: ja
 • Afstand, duur en snelheid op basis van GPS   
 • Hardloopdynamiek   
 • Verticale oscillatie en ratio (de mate van 'staphoogte' in uw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor uw staplengte): Ja (met compatibel accessoire)
 • Grondcontacttijd en balans (toont hoe lang uw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens uw hardloopbeweging, en geeft inzicht in uw hardloopsymmetrie): Ja (met compatibel accessoire)
 • Staplengte (real-time): Ja (met compatibel accessoire)
 • Cadence (provides real-time number of steps per minute)   
 • Fysiologische metingen   
 • Prestatieconditie (na 6-20 minuten hardlopen wordt uw real-time conditie met uw gemiddelde fitnessniveau vergeleken)   
 • Lactaatdrempel (door een analyse van uw tempo en hartslag wordt ingeschat wanneer uw spieren snel vermoeid zullen raken): Ja (met compatibel accessoire)
 • Hardloopsessies   
 • Persoonlijke records (hardlopen)   
 • Raceprognose   
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor)   

Buitenrecreatiefuncties
 • Vooraf geladen buitenrecreatieprofielen: Hiking, Climbing, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Indoor Rowing, Jumpmaster, Tactical
 • Navigatie van punt naar punt   
 • Kruimelspoor in real-time   
 • Terug naar start   
 • TracBack®   
 • UltraTrac™ modus: ja
 • Hoogteprofiel   
 • Afstand tot bestemming   
 • Barometrische trendindicator   
 • Stormwaarschuwing   
 • Automatisch klimmen tijdens trailrun   
 • Verticale snelheid   
 • Totale stijging/daling   
 • Compatibel met BaseCamp™   
 • GPS-coördinaten   
 • Geprojecteerd waypoint   
 • Peil en ga   
 • Oppervlakteberekening: Ja (via Connect IQ™)
 • Jaag-/viskalender: Ja (via Connect IQ™)
 • Zon- en maangegevens: Ja (via Connect IQ™)
 • Dubbele grid-coördinaten   

Fietsfuncties
 • Vooraf geladen fietsprofielen: binnen of buiten fietsen, triatlon
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten)   
 • Fietsronde en maximaal vermogen per ronde (met vermogenssensor)   
 • Race tegen een activiteit   
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt)   
 • Intervaltraining   
 • FTP (Functional Threshold Power): Ja (met compatibel accessoire)
 • Strava functies (Group LiveTrack, Live Segments)   
 • Compatibel met Vector™   
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers)   
 • Compatibel met Varia Vision™ (head-mounted display)   
 • Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar)   
 • Compatibel met Varia™ lampen   
 • Cadans (real-time aantal stappen per minuut): ja (ANT+™ en Bluetooth® Smart)

Zwemfuncties
 • Vooraf geladen zwemprofielen: ja
 • Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën)   
 • Slagherkenning   
 • Zwembadbaanherkenning   
 • Zwemworkouts   
 • Slagefficiëntie (SWOLF)   
 • Automatische intervallen   
 • Geavanceerd zwemmen (training, rusttimer)   
 • Zwemafstand open water   
 • Heart rate (real-time during rests, interval and sessions stats during rests, and automatic heart rate download post-swim): yes (with HRM-Tri™ and HRM-Swim™)

Golffuncties
 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green   
 • Afstand tot layups/doglegs   
 • Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan)   
 • Digitale scorekaart: ja
 • Statistieken bijhouden (slagen, putts per ronde, greens en fairways hit en gemiddelde shotafstand)   
 • Locaties opslaan (nuttige baanpunten opslaan voor toekomstig gebruik)   
 • Garmin AutoShot™   
 • Handmatige positionering   
 • Hindernissen en doelen op de baan   
 • Compatibel met TruSwing™   
 • Rondetimer/kilometerteller   

Aanvullend   
 • Fysiologische meetfuncties: Ja (hersteltijd, lactaatdrempel, FTP, HSV stresstest, VO2 max. voor hardlopen en fietsen, racevoorspelling, trainingsstatus, trainingsbelasting, anaeroob trainingseffect)
 • Hardloopdynamica (met optionele accessoire)
 • Prestatieconditie
 • Interface: USB, Wi-Fi® en Bluetooth®
 • Hardlopen/wandelen: Ja
 • Een doel-/finishtijd instellen: Ja
 • Instelbare waarschuwingen: Ja
 • Aanpasbaar rondescherm
 • Connect IQ™ ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
 • Draadloze connectiviteit: Ja
 • UltraTrac: Ja


In de verpakking

 • Forerunner 935 GPS-horloge
 • 1 extra set polsbanden (zwart)
 • HRM-Tri™ monitor
 • HRM-Swim™ monitor
 • Snelsluitingspakket
 • Oplaadkabel
 • Handleidingen

Productvergelijking Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband

Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband

Belangrijkste eigenschappen
Prijs649,99 €617,00 €
Prijs649,00 €559,00 €
Prijs549,90 €
Prijs499,90 €
BezorgingBinnenkort
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkGarmin
MerkSuunto
MerkPolar
MerkPolar
Gewicht0,5 Kg
Gewicht0,15 Kg
Gewicht0,3 Kg
Gewicht0,2 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 ans
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Belangrijkste gegevens
HartslagGeïntegreerd
HartslagGeïntegreerd
HartslagGeïntegreerd
HartslagGeïntegreerd
WaterbestendigOnderwater te gebruiken
WaterbestendigOnderwater te gebruiken
WaterbestendigOnderwater te gebruiken
WaterbestendigOnderwater te gebruiken

Bezorgen Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkort
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

garmin

Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

Betaalmogelijkheden Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband

  5 Sterren
  100 %
  (2)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  2 Klantbeoordelingen
  Perfecte, snelle levering!

  Als enige van de vele sportzaken die wij benaderd hadden, had Fitnessbit dit product nog op voorraad. Binnen 2 werkdagen, geheel compleet en snel geleverd. Fitnessbit heeft met haar snelle service ervoor gezorgd dat wij op een belangrijke verjaardag niet met lege handen stonden!

  • 0 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Forerunner 935 : geweldig!

  De levering verliep erg snel. De forerunner 935 is een mooi horloge; lekker licht in gewicht. Veel instellingen wijzen zichzelf. Communicatie met de Garmin Connect app gaat zeer vloeiend. De satellieten vind hij zeer snel. De accu gaat heerlijk lang mee. Na 8 dagen continu in gehad te hebben, was de accu nog steeds 33%. Omdat ik toen een loopje had, voor de zekerheid toch maar even aan de oplader gehangen. Grote vooruitgang na mijnGarmin 310 XT! Ben er erg blij mee!

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Garmin Forerunner 935 Triathlonbundel Geel + Zwart Polsband
  55
  5 Sterren5 Sterren
  2 Klantbeoordelingen