649.106 tevreden klanten

Garmin Geavanceerd horloge met GPS-functionaliteit voor mensen die meerdere sporten beoefenen, langeafstandslopers en watersportliefhebbers. Hardloop-multisport sporthorloges en hartslagmeter 010-00741-20

Garmin Forerunner 910XT

359,00 €
119,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Garmin Forerunner 910XT

 
· Zwemmetingen, zoals afstand, efficiëntie, type slag en aantal slagen.
 
· Volledig waterdicht voor gebruik in een zwembad en in open water.
 
· Meet de tijd, de afstand, het tempo, de hoogte (via een barometrische hoogtemeter) en de hartslag op het land.
 
 
U zwemt. U fietst. U rent. U bent geobsedeerd door gegevens en details. Wij ook. En we hebben uw nieuwe trainingspartner geperfectioneerd. De Forerunner 910XT is het enige alles-in-een toestel met GPS-functionaliteit en gedetailleerde zwemmetingen dat tevens de afstand, het tempo, de hoogte en de hartslag¹ meet bij rennen en fietsen. Het toestel heeft een gestroomlijnd uiterlijk, is voorzien van een comfortabele polsriem en een goed leesbaar scherm.
 
Duiken maar
 
De Forerunner 910XT, die is ontwikkeld voor gebruik in zowel een zwembad als open water, is waterdicht tot 50 meter (164 ft). Het is ons eerste MultiSport-horloge met uitgebreide zwemmetingen, zoals de zwemafstand, het type slag, het aantal slagen en de lengte van het bad. Daarnaast wordt ook uw swolf-score berekend, zodat u uw zwemefficiëntie kunt vaststellen. Dankzij het robuuste ontwerp en de eenvoudige bediening is de 910XT ook uitermate geschikt voor andere watersporten, bijvoorbeeld paddle-boarding.
 
Omdat het toestel is uitgerust met GPS-functionaliteit, registreert de Forerunner 910XT ook de route die u hebt afgelegd zodat u die later kunt bekijken op onze gratis online community, Garmin Connect™. Met deze functionaliteit kunt u uw zwemprestaties in open water analyseren en uw techniek indien nodig aanpassen.
 
Razendsnel overschakelen
 
Iedere seconde telt, of u nu aan het trainen bent of deelneemt aan een wedstrijd. Met de 910XT schakelt u razendsnel over naar een andere sport. Met de functie auto-MultiSport kunt u met één druk op de knop overschakelen naar een andere sportmodus. U verspilt hier dus geen kostbare seconden mee. Met de optionele snelwisselsluiting kunt u de 910XT snel en eenvoudig van uw pols verwijderen en op uw fiets bevestigen.
 
Op het droge
 
Voor gebruik op het land beschikt de Forerunner 910XT over veel functies die u ook terugvindt op de geavanceerde fietscomputers en sporthorloges van Garmin om de tijd, de afstand, de snelheid en nog veel meer vast te leggen.
 
De 910XT is ons eerste MultiSport-toestel dat is voorzien van een barometrische hoogtemeter voor uiterst nauwkeurige hoogtegegevens, inclusief het stijgings- en dalingscijfer en de hellingshoek. Met de configureerbare gegevensvelden kunt u meerdere trainingspagina's voor iedere sport maken. Gebruik de trilfunctie om aan te geven wanneer u een tussentijd hebt bereikt of als het tijd is om iets te eten of te drinken, of als feedback voor het behalen van bepaalde doelstellingen. Dankzij deze geavanceerde functies en een levensduur van de batterij van twintig uur is de 910XT ideaal voor sporters die training voor extreem lange afstanden.
 
Een stapje hoger
 
Voor geavanceerde trainingen is de 910 compatibel met ANT+™-sensors, inclusief de optionele snelheids-/cadanssensor voor fietsen of de premium hartslagmeter (standaard meegeleverd met sommige modellen). U kunt de 910XT koppelen aan uw huidige ANT+-hartslagmeter of u kunt een ANT+-hartslagmeter als accessoire aanschaffen.
 
En voor alle sportmensen die gek zijn op gegevens is de 910XT ook compatibel met ANT+-krachtmeters, zoals Vector™, de op pedalen gebaseerde krachtmeter van Garmin.
 
Plannen, analyseren en delen
 
Haal het meeste uit iedere workout door uw gegevens te uploaden naar Garmin Connect. Hier kunt u uw activiteiten ook op een kaart bekijken en gedetailleerde metingen weergeven. U kunt Garmin Connect ook gebruiken om nieuwe routes te plannen, aangepaste workouts te maken en te plannen en de activiteiten van andere gebruikers te bekijken. Dankzij de magie van de draadloze ANT+-technologie en de minuscule USB-stick die met de 910XT wordt meegeleverd, worden uw workoutgegevens automatisch naar uw computer overgezet als u zich binnen het bereik bevindt. Compatibel met MAC en PC
 
¹De hartslagmeter kan onder water worden gedragen, maar er worden dan geen hartslaggegevens geregistreerd.
 
 
 
 
AFMETINGEN EN PRESTATIES:
 
·  Afmetingen, BxHxD: 5,4 x 6,1 x 1,5 cm (2,1 x 2,4 x 0,6 inch).
 
·  Schermgrootte, BxH: 3,3 x 2,0 cm (1,3 x 0,8 cm).
 
·  Schermresolutie, BxH: 160 x 100 pixels.
 
·  Aanraakscherm: nee.
 
·  Gewicht:72 g (2,5 oz.).
 
·  Batterij:oplaadbare lithium-ion.
 
·  Batterijlevensduur: tot 20 uur.
 
·  Waterbestendig: ja (50 m).
 
·  Geschikt voor GPS: ja.
 
·  Hoogwaardige ontvanger: ja.
 
 
KAARTEN EN GEHEUGEN:
 
·  Basiskaart: nee.
 
·  Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: nee.
 
·  Geschikt voor gegevenskaarten: nee.
 
·  Rondegeschiedenis: 1000 ronden.
 
·  Waypoints/favorieten/locaties: 100.
 
·  Routes: 0.
 
 
KENMERKEN:
 
·  Hartslagmeter: ja (sommige versies).
 
·  Fietssnelheid/cadanssensor: ja (optioneel).
 
·  Voetsensor: ja (optioneel).
 
·  Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer): ja.
 
·  Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen): ja.
 
·  Virtual Partner® (trainen tegen een digitale persoon): ja.
 
·  Virtual Racer™ (compete against other activities): ja.
 
·  Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): ja.
 
·  Automatisch pauzeren® (pauze- en hervattimer op basis van snelheid): ja.
 
·  Automatische ronde® (automatisch een nieuwe ronde starten): ja.
 
·  Automatisch scrollen (loopt tijdens een workout langs de pagina's met gegevens): ja.
 
·  Meerdere sporten (met één druk op de knop een andere sportmodus kiezen): ja.
 
·  Geavanceerde workouts (maak uw eigen workouts): ja.
 
·  Tempowaarschuwing (er klinkt een alarm als u van het ingestelde tempo afwijkt): ja (alleen voor geavanceerde workouts).
 
·  Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt): ja.
 
·  Trilalarm: (kies een geluidssignaal en/of een trilalarm): ja.
 
·  Intervallen tijdens training (oefeningen en rustperiodes instellen):ja.
 
·  Op hartslag gebaseerde calorieberekening: ja.
 
·  Swim metrics (stroke type, stroke count and pool lengths):ja.
 
·  Training Effect (measures impact of an activity on your aerobic fitness): ja.
 
·  Aanpasbare schermen: ja.
 
·  Barometrische hoogtemeter: ja.
 
·  Overdracht naar andere toestellen (draadloze gegevensoverdracht naar soortgelijke toestellen):nee.
 
·  Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): ja (gegevens worden ongeveer iedere seconde vastgelegd).
 
·  Temperatuur (geeft de temperatuur weer terwijl u rijdt): nee.
 
·  Shock Resistant: ja.
 
·  Sporthorloge: nee.
 
·  Aanvullend: Zwemmetingen (type slag, aantal slagen, lengte van het bad): ja.

· Voor zwembaden van minimum 20m.
 
 
Garmin Connect is compatibel met Windows® XP en hoger en MAC's met een PowerPC- of Intel-processor met OS 10.4 of hoger met Safari.
 
 
IN DE VERPAKKING:
 
Alleen versie weergeven
 
·  Forerunner 910XT.
 
·  USB ANT-stick™.
 
·  Oplader.
 
·  Laadclip.
 
·  Verlengingsband.
 
·  Handleiding.
 
 
 

Bezorgen Garmin Forerunner 910XT

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 10 werkdagen

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Betaalmogelijkheden Garmin Forerunner 910XT

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is.
  • Het product in de originele verpakking zit.
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

  Het merk

  garmin

  Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

  Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

  Productvergelijking Garmin Forerunner 910XT

  Beoordelingen van klanten over Garmin Forerunner 910XT

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Garmin Forerunner 910XT

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.