Wat wilt u weten over de Body Care Step ?

  • Body Care Step

Verantwoordelijke voor de uitvoering van de AVG: FitnessBit S.L. (www.fitnessdigital.be)
Wij behandelen de informatie die je ons verstrekt met als doel je registratie als gebruiker te verwerken, om de aankoop van producten of diensten te beheren, je vragen te beantwoorden, je winkelervaring te verbeteren of commerciële informatie per post, e-mail of telefoon te verschaffen. De verstrekte gegevens worden bewaard zolang je de annulering hiervan niet aanvraagt. We zullen je gegevens alleen delen met derden die ons helpen bij de dienstverlening, zoals het bezorgen van bestellingen. Je hebt recht op informatie over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, om toegang te hebben tot de gegevens in je account, onjuiste gegevens te corrigeren of verwijdering aan te vragen van gegevens wanneer die niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor die zijn verzameld. Je kunt aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming en privacybeleid raadplegen via de volgende link

Belangrijk:

- Zorg ervoor dat het antwoord op uw vraag niet reeds is beantwoord. U kunt de vragen van andere gebruikers lezen aan het einde van de beschrijving van het product.

- Q&A is bedoeld om vragen over producten te beantwoorden, niet voor het geven van adviezen of meningen over het product of om vragen i.v.m. uw bestelling, betaling, vervoer enz. te stellen. Hiervoor hebben we andere secties in de 'Help'-sectie, of kunt u naar "Mijn account" gaan om uw bestelling te volgen.

- Als u desondanks toch nog een ander soort vraag heeft, kunt u ons altijd schrijven naar klantenservice@fitnessdigital.be

Regels

U vragen worden beantwoord door een expert of door andere gebruikers.

fitnessdigital staat niet garant voor de juistheid van de antwoorden gegegeven door gebruikers.

Uw vraag zal beantwoord worden op onze website nadat onze experts uw vraag hebben bekeken.

Links naar andere sites met als doel de promotie daarvan worden niet geaccepteerd.

fitnessdigital behoudt zich het recht voor commentaar te wissen dat zich niet aan bepaalde voorwaarden voldoet

Indien u nog een vraag hebt stuur dan een email naar klantenservice@fitnessdigital.be

Privacybeleid

Uw persoonsgegevens worden in een file bewaard, eigendom van FitnessBit SL, met nummer 500 687 660 00026, gevestigd op 62, Avenue de 8 mai 1945, 64100 Bayonne, Frankrijk en worden alleen gebruikt voor de snelle en gemakkelijke afhandeling van bestellingen en om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen het bedrijf. De gebruiker kan ten allen tijde zijn gegevens veranderen of verwijderen door contact op te nemen met klantenservice@fitnessdigital.be.