643.439 tevreden klanten

Electrische spierstimulatie Fitness en spierversteviging Slendertone

De elektrostimulators gericht op fitness en spierversteviging zijn technologische apparaten die ontworpen werden voor die gebruikers die niet specifiek de spieren willen ontwikkelen maar eerder de spieren willen harmoniseren. Als uw doelstelling het definiëren van uw spieren is, ze verstevigen en vormgeven of ze ontspannen na een workout is, dan is de elektrostimulator gericht op fitness en spierversteviging hetgeen waar u naar op zoek bent. Meer informatie

Korting

Kies tot 4 producten om te vergelijken

Slendertone Optimum elektrostimulator
Aanbieding - 28%

Slendertone Optimum elektrostimulator

349,00 €
250,00 €
0 Sterren (0)

Voor athletische training, en kalmeren van pijn.


Koopgids van een elektrostimulator gericht op fitness en spierversteviging


Het gamma aan elektrostimulators gericht op fitness en spierversteviging biedt een uitgebreide variatie aan programma's. We moeten het apparaat kiezen dat de programma's aanbiedt die het best gericht zijn op het bereiken van onze doelstellingen. Voor een beter inzicht kunnen we ze op de volgende manier groeperen:

· Fitnessprogramma die je zullen helpen om je doelstellingen te bereiken zoals: armen verstevigen, dijen vormgeven, buikspieren versterken, biceps ontwikkelen, de spieren van de schouders ontwikkelen, de borstspieren verbeteren.

· Esthetische programma's: Definiëren de buikspieren en zorgen voor stevigheid in gebieden zoals de billen en de dijen.

· Vasculaire programma's: Verlichten zware benen, stimuleren lymfedrainage of voorkomen krampen.

· Anti-pijnprogramma's: Gericht op de decontractatie van de spieren of het verlichten van spieraandoeningen zoals nekpijn, rugpijn, torticollis of lumbago.

· Massageprogramma's: Garanderen ontspannende, regenererende of vormgevende massages.

elektrostimulator gericht op fitness en spierversteviging

Draadloze technologie

Is een elektrostimulator beter met of zonder kabel?

Een draadloze elektrostimulator garandeert meer comfort en bewegingsvrijheid en het is aangetoond dat het trainen met deze apparaten de prestaties behoorlijk verbetert en de resultaten maximaliseert. Dus als je van plan bent om dit toestel te gebruiken tijdens de workout zal je dus meer voordelen hebben als het draadloos is. Als je de elektrostimulator daarentegen niet zult gebruiken tijdens de trainingen, dan is een toestel met kabel voldoende om aan je behoeften te voldoen.

elektrostimulator gericht op fitness en spierversteviging

Links over die u kunnen intereseren Fitness en spierversteviging