Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Fitbit

Fitbit is een innovatieve marktleider. Het bedrijf combineert haar expertise op het gebied van draadloze verbindingen en haar kennis in activiteitmonitoren met comfort, design en kwaliteit om de beste producten in haar categorie te creëren: Connected Health and Fitness.

Alles zien
Fitbit

Top producten Fitbit

Fitbit categorieën

Waarom Fitbit kopen?

Fitbit bestaat uit een team van professionals die zich uitsluitend bezig houden met de gezondheid en lichaamsbeweging. Een groep mensen die producten ontwerpen en ontwikkelen die perfect passen bij de levensstijl van hun klanten en die het leven van hun klanten proberen te transformeren. Hoewel de gezondheid een ernstig thema kan zijn, vindt Fitbit dat dit niet zo hoeft te zijn. Men gaat er bij dit bedrijf van uit dat sporters meer kans hebben om hun doelstellingen te bereiken als ze gemotiveerd zijn en plezier hebben. Kortom, wanneer ze lachen en ze versterkt worden gedurende het volledige proces.

De gebruikers lopen tot 43% meer met Fitbit, wat zich vertaalt in een betere gezondheid en fysieke fitheid, een hoger energie niveau en vooral een algemene toename van het niveau van welzijn.

Fitbit

Geschiedenis van Fitbit

In 2007 stelden Eric Friedman en James Park vast dat zowel de draadloze technologie als de technologie achter sensoren zodanig vorderingen gemaakt hadden dat deze technologieën gecombineerd een ongelooflijke zouden kunnen bijdragen aan de ervaring van de workout en de gezondheid. Dit idee leidde hen tot de creatie van een draagbaar product dat de manier waarop mensen bewegen kan veranderen. Op die manier ontstond Fitbit, met een lijn van apparaten die continue de gebruikersstatistieken synchroniseren met uw computer of Smartphone. Fitbit biedt real-time toegang is tot de vooruitgang van de gebruiker en herinneringen de hele dag door, zonder dat men het apparaat hoeft te verbinden.

Fitbit