650.095 tevreden klanten

Finnlo Is geschikt voor het versterken van het cardiovasculaire systeem, gewichtsverlies en/of controle, bodytoning, hartslaggestuurd (doel) trainen en gebruikers met heup- of knieproblemen. Crosstrainers 3209

Finnlo Ellypsis SX1 Crosstrainer

1.099,00 €
366,33 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Finnlo Ellypsis SX1 Crosstrainer


De nieuwe Finnlo Ellypsis SX1 front-driven crosstrainer: door de mooie vlakke pas is het trainen op een front-driven oftewel elliptical uiterst aangenaam en vooral een juiste belasting van de spieren in plaats van uw gewrichten. Door de lange pas van 46 cm en het uitgebreide scala aan programma's kunt u serieus aan de slag met de Finnlo Ellypsis SX1 crosstrainer.

De 3209 is geschikt voor het versterken van het cardiovasculaire systeem, gewichtsverlies en/of controle, bodytoning, hartslaggestuurd (doel) trainen en gebruikers met heup- of knieproblemen.

Eigenschappen van de computer:

· Weergave van: afstand, tijd, snelheid, omwentelingen per minuut (RPM) en calorieverbruik
· Geïntegreerde ontvanger voor draadloze hartslagmeting
· Maximale hartslag instelbaar
· Minimale hartslag instelbaar
· Maximale hartslag via percentage
· Beoordeling van de training na afloop
· Voorzien van een hersteltest op basis van uw hartslag
· Trainingswaardes zijn tijdens het trainen instelbaar
· Voorzien van 12 trainingsprogramma's
· Voorzien van eenvoudig te bedienen LCD-display met blauwe achtergrondverlichting
· Voorzien van DRINK FIT optie (drink herinnering)
· 4 hartslaggestuurde programma's (HRC)
· Paslengte (stride): 46 cm

Belangrijke eigenschappen:

· Voorzien van contactsensoren voor hartslagmeting
· Weerstand is via de computer in te stellen
· Verstelbare voetplaten voor een optimale positie
· Voorzien van transportwielen
· Waterpas afstelbaar
· Alle draaipunten zijn dubbel kogelgelagerd
· Ruimte tussen beide voetplaten bedraagt slechts 12 cm voor een perfecte positie van de benen

Technische eigenschappen:

· Permanente magneetremsysteem
· Aandrijfstysteem via een V-snaar
· Transmissieverhouding van 1:9
· Vliegwiel van 20 kg.
· Weerstand is RPM-afhankelijk
· 32 verschillende weerstandniveau's
· Stroomvoorziening: 230 V, 50 Hz
· Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg.
· Afmetingen opgebouwd in cm: 148 x 58 x 158
· Kleur: wit/zilver
· EAN: 4005251320903

Specificaties product:

· Model: 3209

Andere producten gerelateerd aan Finnlo Ellypsis SX1 Crosstrainer

Bezorgen Finnlo Ellypsis SX1 Crosstrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 2 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden Finnlo Ellypsis SX1 Crosstrainer

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Bij registratie van uw product via finnlofitness.nl/registreren, ontvangt u een extra 3de jaar op alle onderdelen.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is.
  • Het product in de originele verpakking zit.
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

  Het merk

  flowfitness

  In 2005 introduceerde het bedrijf HAMMER het exclusieve merk Finnlo. Vandaag de dag is Finnlo HET innovatieve fitnessmerk in Europa. Een consequent zeer hoge eis aan kwaliteit en design is de cruciale factor voor het grote succes van het merk Finnlo.

  Alle producten van Finnlo zijn specifiek ontworpen voor de West-Europese markt. Denk onder andere aan het maximale gebruikersgewicht en de mogelijkheid voor gebruikers van iedere lengte om optimaal gebruik te maken van alle fitnessapparatuur.

  Productvergelijking Finnlo Ellypsis SX1 Crosstrainer

  Beoordelingen van klanten over Finnlo Ellypsis SX1 Crosstrainer

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Finnlo Ellypsis SX1 Crosstrainer

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  1 Vragen 1 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  1 Vragen 1
  Is dit toestel (met vliegwiel vooraan) meer een stepper dan een jogger en walker? Is dit lastiger voor een beginner (leeftijd: 55 jaar en last van artrose) dan een toestel met vliegwiel achteraan?Ik twijfel sterk tussen 1 van die 2 soorten. Alvast bedankt voor een antwoord. Gr EvelyneVraag van Evelyne Vanderghinste uit Ledegem BelgieWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Dit is een crosstrainer met lange pas van 46 cm en vliegwiel aan de voorkant, geen stepper, maar het is inderdaad zo dat voor een horizontale beweging is het beter een crosstrainer te kopen met het wiel aan de achterkant. Als het aan de voorkant zit, zijn de passen meer het idee van een "stepper". Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  1 Vragen 1