Black Friday
terug
Cefar Primo Pro Elektrostimulator
Bezorging 2-3 werkdagen
252,00 € 179,10 €

Cefar Primo Pro Elektrostimulator

Nummer 7 van de meest verkochte Electrische spierstimulatie voor rehabilitatie en pijnverlichting
Professioneel
3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
252,00 € 179,10 €
59,70 € incl. BTW kosteloos in 3X

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Cefar Primo Pro Elektrostimulator Cefar Vaak voorgeschreven door fysiotherapeuten om chronische pijnklachten tegen te gaan. Stimulator/pijnstiller met een breed scala aan mogelijkheden. Pijn en revalidatie 1471-EXP

Eigenschappen Cefar Primo Pro Elektrostimulator


Met de Cefar Primo Pro presenteren we een stimulator/pijnstiller met een breed scala aan mogelijkheden. De hoge kwaliteit van Cefar en een design gericht op gebruiksgemak, maken het dagelijks gebruik van de Cefar Primo Pro eenvoudig voor zowel professionals als particuliere gebruikers.

De Cefar Primo Pro wordt vaak voorgeschreven door fysiotherapeuten voor de behandeling van chronische pijn. Dit soort spierstimulans blijft de enige en beste behandeling zonder medicatie vandaag de dag, zonder bijwerkingen, en met bewezen werkzaamheid.

Cefar Easy Touch
Automatische amplitude-instelling. Met een druk op de knop, zal de amplitude automatisch ingesteld worden en aangepast worden tijdens het eerste gedeelte van de stimulatie. Cefar Easy Touch helpt de patiënt om gemakkelijk het juiste niveau van stimulatie te vinden, dusdanig dat het therapeutische effect wordt gegarandeerd.

Cefar Flow Tens
Een voorgeprogrammeerd programma met een nieuwe comfortabele manier van stimulatie. Door beide kanalen (vier elektroden) op hetzelfde moment te gebruiken wordt een pijnverlichting gegarandeerd teglijk met een prettige massage. Geschikt voor de rug, nek, heupen en schouders.

Programmeerfunctie
Het product beschikt over heeft 3 persoonlijk instelbare programma's, wat betekent dat elke paciënt een individueel programma kan samenstellen. Met de Cefar Primo Pro kunt u gemakkelijk de gemoduleerde frequentie en pulsduur instellen. Tevens kunt u de frequentie en de duur van de stimulatie voor gemengde frequentie persoonlijk bepalen.

De Cefar Primo Pro maakt het gelijktijdige gebruik van 2 verschillende programma's mogelijk. Hiermee kan een combinatie gemaakt worden van de pijnbehandeling van 2 verschillende anatomische gebieden.

7 gespecialiseerde programma's
(+ 3 programmeerbare zones) Conventionele Tens-programma: Aanbevolen programma voor de behandeling van acute en chronische pijn, afkomstig uit de zenuwen of een ander schadelijke bron van pijn. De conventionele Tens is gebaseerd op de Gate Control theorie (poorttheorie), waarbij de theorie uitgaat van het begrip dat het centrale zenuwstelsel als het ware een poort kan open- en dichtzetten om pijn in meer of mindere mate door te laten naar het centrale zenuwstelsel.

Burst TENS-programma
Effectief voor de behandeling van uitstralende pijn in de armen en benen, wanneer de maximale tactiele gevoeligheid van de patiënt gewijzigd wordt verminderd of, bij ernstige spierpijn of als het effect van de hoge stimulatiefrequentie te kort is. Het pijnstillende effect verkregen door de lage frequentiebehandeling TENS Burst wordt gegenereerd door een spierstimulatie die de vergelijkbare componenten als endorfines afgeeft, vergelijkbaar aan morfine. 

Gemoduleerde hoge frequentie stimulatie programma
Type hoge frequentie stimulatie waarbij de pulsbreedte constant varieert. Hierdoor kan een golvend effect ontstaan wat als bijzonder aangenaam ervaart kan worden, in relatie met de constante pulsbreedte. Gebruik dit programma wanneer u een massage en pijnstillend effect wil krijgen.

Gezichtsbehandelingsprogramma
Dit programma biedt een hogere pulsbreedte dan de andere programmas. Om die reden is het speciaal geschikt voor de meer gevoelige lichaamsdelen zoals het gezicht en de bovenkant van de hals. 

Gemengde frequentie Tens-programma
Gebaseerd op HHAN (3 s op 2 Hz en 3 s op 80 Hz). De stimulatie varieert elke drie seconden tussen de verschillende frequenties. Dit type stimulatie die de lage en hoge frequenties integreert kunnen in sommige gevallen een effectievere behandeling bieden.

Misselijkheidsbehandelingsprogramma
Dit programma is ontworpen voor de behandeling van misselijkheid als gevolg van chirurgie of chemotherapie bij kankerpatiënten.

Cefar Flow Tens-programma
Gebruik altijd twee kanalen en vier elektroden in het programma 7. Hoewel een hoge frequentie stimulatie wordt bereikt, worden de kanalen afwisselend geactiveerd, waardoor een masserend effect wordt geproduceerd. Plaats de elektroden zoals bij hoge frequentie stimulatie, wanneer een masserende effect en pijnbestrijding wordt gezocht.

Backlight
De nieuwe  Cefar Primo Pro is uitgerust met achtergrondverlichting, op een verzoek van vele gebruikers. het heeft een groot scherm en de achtergrondverlichting maakt het lezen gemakkelijk, zelfs als het omgevingslicht onvoldoende is.

Gemengde frequentie
Afzonderlijke amplitude-instelling voor twee verschillende frequenties.

Self control
Om het veiligingsniveau van de gebruiker te verhogen, is de Cefar Primo Pro uitgerust met een automatische self control. Als er een probleem optreedt in de PCB verbindingen (printed circuit board), zal de stimulator worden geblokkeerd. Een error symbool zal weergegeven worden op het scherm, en het apparaat zal gerepareerd moeten worden.

Timer
Elk kanaal heeft een afzonderlijke timer die afzonderlijk van de rest tussen de 0 en 60 minuten kan worden ingesteld.

Naleving
Cefar Primo Pro heeft twee verschillende types controle op de naleving.
A) Door toezicht op het gebruik van de stimulator, in uren en minuten. Het is mogelijk om de tijd opnieuw in te stellen tussen verschillende gebruikers.
B) De totale gebruikstijd van het apparaat in uren en weken. Het is niet mogelijk om dit te resetten.

Blokkering van programma´s, knoppen, pauzeknop, programmagids. Alle noodzakelijke functies voor zowel de therapeut als de patiënt.


Eigenschappen
 
 • Onafhankelijke kanalen: 2
 • Voorgeprogrammeerde programma's: 7
 • Zelf in te stellen programma's: 3
 • Vermogen: 2 batterijen 1,5 V.
 • Digitale display met achtergrondverlichting.


Afmetingen

 • Lengte: 120 mm
 • Breedte: 50mm
 • Hoogte: 30 mm
 • Gewicht: 180 g


Inhoud product

 • Draagtas
 • 1 keykoord en een riemclip
 • 1 handleiding
 • 2 bipolaire kabels4 originele CEFAR elektroden 50 x 50 mm 


Garantie

 • 2 jaar
 

Productvergelijking Cefar Primo Pro Elektrostimulator

Bezorgen Cefar Primo Pro Elektrostimulator

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Cefar Primo Pro Elektrostimulator

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Cefar Primo Pro Elektrostimulator

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  1 Vragen 1 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  1 Vragen
  is er ook een batterijen ladder bij dit produktVraag van jean navarro uit amsterdamWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Bij dit apparaat zit geen batterijoplader.Beantwoord door fitnessdigital.com

  1 Vragen

  Beoordelingen van klanten over Cefar Primo Pro Elektrostimulator

  5 Sterren
  100 %
  (2)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  2 Klantbeoordelingen
  erg goed

  Het apparaat helpt erg goed tegen de pijn. Ik zoek alleen een belt om mijn middel om het apparaat in te doen en mee te nemen. De draden kunnen daar dan ook voor een gedeelte in.Het koord om mijn nek doet mij teveel pijn en de clip aan broekband glijdt weg. Gezien mijn minimum-inkomen mag het ook niet teveel kosten.

  • 6 van de 6 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Cefar Primo Pro Elektrostimulator
  55
  5 Sterren5 Sterren
  ja neen

  hoe weet ik of ik het juisten apraat heb gekocht heb het gebruik voor spier stiemulatie en zenuw pijpen groetjes eric eric van der vlis jonkerbos 68 2715sm zoetermeer

  • 1 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Cefar Primo Pro Elektrostimulator
  55
  5 Sterren5 Sterren
  2 Klantbeoordelingen