Ontdek onze KORTINGEN
terug
Cefar Femina Elektrostimulator
Bezorging 2-3 werkdagen
185,00 € 131,99 €

Cefar Femina Elektrostimulator

Nummer 7 van de meest verkochte Electrische spierstimulatie voor rehabilitatie en pijnverlichting
2 x kosteloos betalen in termijnen
Uitverkoop - 29%
  Bezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
  185,00 € 131,99 €
  66,00 € incl. BTW kosteloos in 2X

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Cefar Femina Elektrostimulator Cefar Pijnverlichting bij de bevalling. Pijnverlichting van bekken- nek-, rug- schouderpijn. Massageprogramma. Circulatieprogramma voor vermoeide en gezwollen benen. Pijn en revalidatie 1845 / CC1830

  Eigenschappen Cefar Femina Elektrostimulator


  • Pijnverlichting bij de bevalling
  • Pijnverlichting van bekken- nek-, rug- schouderpijn
  • Massageprogramma
  • Circulatieprogramma voor vermoeide en gezwollen benen
  • Spiertrainingsprogramma

  De GeboorteTens Femina is geschikt voor gebruik bij de bevalling, maar daarnaast ook voor verlichting van chronische pijn. Dit apparaat zorgt tijdens de bevalling voor het blokkeren van de pijnprikkels, maar heeft 4 extra programma’s die deze Tens ook geschikt maakt voor andere klachten als bekkeninstabiliteit, lage rugpijn en menstruatiepijn.


  Wat kan de GeboorteTENS Femina?

  Afhankelijk van het programma dat je kiest, zal het apparaatje de daarbij meest functionele vorm van elektrostimulatie toepassen.

  De verschillende programma’s van de Femina zijn:

  • P1. Voor pijnverlichting bij de bevalling.
  • P2. Voor het verlichten van de pijn bij bekkeninstabiliteit, rug- en nekklachten.
  • P3. Voor het bevorderen van de bloedcirculatie en spierontspanning.
  • P4. Speciaal voor de vermoeide en gezwollen benen.
  • P5. Voor het opbouwen van spierkracht.


  Weeënpijn verlichten

  De Femina verlicht de pijn tijdens de bevalling met behulp van de unieke handschakelaar. Deze handschakelaar gebruik je om eenvoudig om te wisselen tussen de twee niveaus van stimulatie: een hogere tijdens de weeën en een lagere tussen de weeën door. Deze vorm van stimulatie blokkeert de pijnprikkeloverdracht, waardoor je minder pijn voelt. Je stelt deze niveaus onafhankelijk van elkaar in op de voor jou meest prettige stand.

  Je brengt de Femina aan bij de eerste weeën. Dan heb je nog rustig de tijd om het apparaatje aan te sluiten en gewend te raken aan de (overigens eenvoudige) bediening. Zodra je een wee krijgt, druk je op de handschakelaar, waardoor de stimulatie omhoog gaat, naar het door jou ingestelde niveau dat jij prettig vindt tijdens een wee. Deze vorm van stimulatie blokkeert de pijnprikkeloverdracht, waardoor je minder pijn voelt. Zo af en toe zul je de stimulatie wat moeten opvoeren, naar een hoger niveau. Vooral het niveau tijdens de weeën zul je flink opvoeren. De bedoeling is dat je de stimulatie zo hoog mogelijk instelt zonder dat de stimulatie onprettig wordt. Dat geeft het beste resultaat.

  Door zo vroeg mogelijk de Femina aan te brengen en te gebruiken, heb je het meeste baat bij het apparaat.Door dat je zelf de pijn kunt verlichten, kun je beter ontspannen. Daardoor gaat de ontsluiting vaak sneller. Doordat je minder pijn hebt, ben je na de bevalling ook sneller op de been dan zonder GeboorteTENS. Minder pijn kost minder energie. Vandaar!

  Door de handschakelaar af te koppelen is de Femina geschikt voor andere pijnklachten.


  Andere pijnklachten

  De Femina heeft een aantal programma’s die voor zwangerschpsgerelateerde klachten kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld bij pijn door bekkeninstabiliteit of rug- en nekklachten. Een handig apparaatje waar je lang plezier van zult hebben.


  Chronische pijn verlichten

  De Tens methode (Transcutane Elektro Neuro Stimulatie) wordt al lange tijd succesvol gebruikt in de fysiotherapie. Ook pijnpoliklinieken in ziekenhuizen passen TENS toe om chronische pijn te behandelen en te verlichten. Klachten waarbij de GeboorteTENS Femina jouw pijn zou kunnen verlichten zijn:

  • bekkeninstabiliteit
  • ischias
  • reumatische pijn
  • lage rugpijn
  • menstruatiepijn

  Let op! Als je Tens voor bestrijding van chronische pijn wilt gaan gebruiken raden we je aan dit in samenwerking met jouw arts of fysiotherapeut te doen en in te stellen.


  Spierversteviging

  EMS (elektrische spierstimulatie) is een alternatieve vorm van TENS die op spieren werkt. Door spieren met behulp van stimulatie te laten samentrekken worden ze getraind.
  Deze functie kan gebruikt worden om bijvoorbeeld de buikspieren na de zwangerschap weer op niveau te brengen (niet te gebruiken binnen 8 weken na de bevalling!).


  Gebruikersvriendelijk

  De Femina is gebruikersvriendelijk door de eenvoudige “Plug & Play” bediening. Het heeft een grote digitale display met verlichting en is daardoor makkelijk af te lezen.

  Productvergelijking Cefar Femina Elektrostimulator

  Bezorgen Cefar Femina Elektrostimulator

  • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  Betaalmogelijkheden Cefar Femina Elektrostimulator

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over Cefar Femina Elektrostimulator

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over Cefar Femina Elektrostimulator

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening