Tot 23/12/2019
Ontdek HIER onze kerstaanbiedingen

Care

Care Fitness (Conception, d'Appareil de Rééducation et Entrainement) is de Nr. 1 in fitness op de Franse markt. Ze hebben veel ervaring in de fitnessindustrie en met medische revalidatie. Ze bieden fitnessproducten en allerlei kwaliteitvolle fitnessaccessoires.

Alles zien
Care

Top producten Care

Care categorieën

Waarom Care Fitness kopen?

Care Fitness beschikt over een uitgebreid gamma fitnessproducten, hometrainers, crosstrainers, loopbanden, trainings- en krachtbanken en allerlei fitnessaccessoires die perfect aansluiten op de behoeften van elke klant. Deze producten zijn eenvoudig en intuïtief te gebruiken en zijn geschikt voor alle type gebruikers, van beginners tot professionele atleten.

Van productontwerp tot productveiligheid, Care Fitness garandeert een uitzonderlijke kwaliteit en een actieve aanwezigheid op zowel industriële en commerciële niveaus.

Care Fitness

Geschiedenis van Care Fitness

Care Fitness, het Nr. 1 fitnessbedrijf in Frankrijk, werd opgericht in 1966.

Dit succes is het resultaat van meer dan 40 jaar onderzoek, innovatie en expertise in het ontwerpen van fitnessapparatuur, en het handhaven van veeleisende kwaliteitsnormen.

De oprichter van het bedrijf heeft de eerste indoorbike gecreëerd in 1971, waarvan de introductie vooral gericht was op fysiotherapeuten, waardoor het een onmisbaar revalidatie instrument werd. De patiënten wilden de indoorbike echter thuis kunnen gebruiken. Vanuit medische noodzaak heeft het bedrijf zich dus verder ontwikkeld en is een passie ontstaan voor lichaamsbeweging. Vandaar dat Care Fitness veel ervaring heeft in het welzijn van de consument en industriële producten met een hoge kwaliteit levert die zijn gevalideerd door de professionele ervaring van de wereld van de geneeskunde.

Resultaat van meer dan 40 jaar onderzoek, innovatie en expertise