649.106 tevreden klanten

BH 3 bewegingen in één enkele machine (orbital, oscillerend en Dual Fit) . Trilplaten YV25TM

BH YV25TM VIB 3 trilplaat

Nummer 4 van de meest verkochte Trilplaten fitness
1.449,00 €
483,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen BH YV25TM VIB 3 trilplaat


BH YV25TM VIB 3 trilplaat. Trillingen, oscilatie of vibro-oscilatie? Waarom kiezen? Laat uw lichaam beslissen wat u nodig hebt.


Functies

· 3 bewegingen in één enkele machine (orbital, oscillerend en Dual Fit)

· Vibro-oscillerende trilplaat VIB 3 is geschikt voor alle soorten gebruikers, van beginner tot de meest geavanceerde gebruiker.

· Oscillerende beweging

1.Genereert een massage-beweging en een stimulans die het mogelijk maakt de moeilijk zones van het lichaam moeiteloos te bewerken.
2 Helpt lichaamsvet verwijderen door de lipocytes te scheiden 
3.Zeer natuurlijke training(dezelfde bewegingen als bij wandelen)

· Orbitale beweging

Produceert een vloeiende elliptische beweging op horizontale niveau.
Een aanrader bij herstel en voor mensen die niet agressieve willen of kunnen trainen

· Dual Fit beweging

Orbitale bweging wordt toegevoegd aan de traditionele "schommelende" beweging van oscillerende platformen.
Dankzij de orbitale beweging werken de spieren niet alleen in de lengte, maar ook transversaal. Genereert een beweging in 3 ruimtelijke assen (triplaan), van groot belang om:
1 - De spieren volledige te bewerken
2 - Bestrijding van cellulitis (sinaasappelhuid)

· Maximale prestaties in de kortst mogelijke tijd: g

3 keer per week, sessies van 10 minuten voor de beste prestaties

· Compatibel met andere sporten

VIB3 is geen vervanging voor andere sport, gezondheid of schoonheidsbehandelingen, het zorgt voor betere, positievere resultaten.

· Geschikt voor alle doelgroepen

1. - ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie, u kunt VIB3 2 gewoon gebruiken.
2. - ideaal voor met met een sedentaire lifestyle, die geen tijd hebben voor regelmatige lichaamsbeweging


Specificaties

· Trillingen type: Orbitaal, oscillerend en Dual Fit
· Vermogen: 2 motoren. 300W en 200W. (DC)
· LED-display die snelheid, tijd en hartslag meet
· Controleknoppen op de handvaten (snelheid en tijd)
· Intensiteit: 60 snelheden
· Vibratie frequentie: oscillerende: 5-30 Hz. / Orbital: 15-40 Hz. / Dual Fit: 25-50 Hz
· Trilbreedte: Oscillerende: 10 mm. / Orbital: 1 tot 2 mm. / Dual Fit: van 1 tot 4 mm
· Voorkeurzenders 3 voorgeprogrammeerde + 6 aanpasbare programma's (USB)
· Programmering: 1-20 min
· max. gebruikersgewicht: 150Kg
· Grootte: 58 cm. x 68 x 134 cm
· Grootte van de plaat: 51 cm. x 68 cm
· Netto gewicht: 57Kg
· Materiaal: ABS versterkt met glasvezel

Andere producten gerelateerd aan BH YV25TM VIB 3 trilplaat

Bezorgen BH YV25TM VIB 3 trilplaat

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden BH YV25TM VIB 3 trilplaat

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is
  • Het product in de originele verpakking zit
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

  Het merk

  bh

  Het merk BH Fitness, biedt u een complete lijn fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Alle fitnessapparaten van BH Fitness zijn voorzien van de hoogste maatstaven in design en technologie. Zowel de cardio lijn als de complete krachtlijn wordt geproduceerd met de hoogste standaard in kwaliteit door de complete BH groep.

  De BH groep werd reeds opgezet in 1909. Met een lange traditie in de fietsindustrie, begonnen zij in 1969 met het maken van fitnessapparaten. Naar aanleiding van de enorme groei in de fitness sector besloot de BH groep een specifieke fabriek te creëren voor het produceren van fitness artikelen.

  BH is een bedrijf dat vanaf het begin gericht is geweest op de internationale markt en vandaag de dag is de groep actief in meer dan 65 landen verdeeld over vijf continenten.

  De BH groep is de enige fitnessfabrikant in de wereld die in alle segmenten van de fitnessmarkt actief is. Tevens is het één van de eerste sportbedrijven geweest die het certificaat van de ISO 9001 standaard behaald heeft.

  Een deskundig kwaliteitsteam samen met een sterk R&D team zorgen ervoor dat de groep altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en deze uiterst zorgvuldig doorvoert bij de fabricatie van de producten.

  bh

  Productvergelijking BH YV25TM VIB 3 trilplaat

  Beoordelingen van klanten over BH YV25TM VIB 3 trilplaat

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over BH YV25TM VIB 3 trilplaat

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.