Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn

fitnessdigital klanten

Bestelstatus

Om de status van uw bestelling te kunnen zien kunt u inloggen via de volgende link Contact: Waar is mij bestelling?

Retourneren

Retourneren zonder problemen:

Al onze producten zijn A-merken, nieuwe producten en met bedrijfsgarantie. Wij willen u de beste service geven, dus in het geval dat u niet tevreden bent met het product, geven wij u het geld terug. Zonder vragen of problemen. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor de klant. Als u het product wilt retourneren, vragen wij u vriendelijk eerst contact op te nemen via t. 085 5605101 of e. klantenservice@fitnessdigital.nl.

Het retourneren van producten is aan de volgende voorwaarden verbonden:

AANKOPEN DECEMBERMAAND
Producten verkocht door fitnessdigital tussen 20/11/18 en 25/12/18 kunnen geruild worden tot en met 15/01/2019. Deze retouren dienen zoals gewoonlijk via de klantenservice aangemeld te worden en tevens aan de normale voorwaarden te voldoen: het product dient in perfecte staat te zijn, in dezelfde staat als waarin u die heeft ontvangen, in de originele, intacte verpakking en ongeopend. Producten kunnen bekeken worden zoals in een fysieke winkel maar in geen geval gebruikt worden. Om hygiënische redenen kunnen producten die in contact met de huid kunnen zijn geweest zoals massage- en ontharingsapparaten niet geretourneerd worden.
 1. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren: geldig vanaf het moment waarop u uw bestelling in ontvangst heeft genomen.
 2. Het door u bestelde product voldoet niet aan uw verwachtingen:
  1. U kunt zelf zorg dragen voor het terugsturen van het product. Retourzendingen in dit geval zijn voor risico van de klant. Dit houdt in dat fitnessdigital niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. De klant dient altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice om deze te verwittigen van het retourneren.
  2. Wij kunnen het product laten ophalen en in dit geval komen de kosten voor het ophalen voor uw rekening en die zijn als volgt:
   1. Voor accessoires, weegschalen, mini steppers, hartslagmeters en elektrostimulators zijn de kosten voor het ophalen 15 €.
   2. Voor alle overige producten, waaronder fitnessapparaten, die minder dan 50 kg wegen zijn de retourneerkosten 50 €.
   3. Voor alle overige producten, met een gewicht van meer dan 50 kg, worden de retourneerkosten berekend op basis van het gewicht van het product.
  3. Het product dient in perfecte staat te zijn, in dezelfde staat als waarin u die heeft ontvangen, in de originele, intacte verpakking en ongeopend. Producten van Polar, Suunto, Compex, Slendertone en Garmin die voor sportactiviteiten gebruikt zijn en tevens cavitatie, ontharings- en massageproducten die gebruikt zijn kunnen niet geretourneerd worden om hygiënische redenen. Fitnessapparaten dienen tevens weer terug verpakt te worden in de originele verpakking en kunnen niet reeds gemonteerd zijn.
  4. Wanneer het geretourneerde product in goede staat in het magazijn aankomt gaan wij over tot terugbetaling naar de door u geleverde bankrekening of creditcard. Het product dient intact te zijn, indien een onderdeel ontbreekt zal dit van het terug te storten bedrag afgetrokken worden. Tussen de datum van ontvangst van het geretourneerde product en het moment van de terugbetaling zitten op zijn hoogst 7 werkdagen.
 3. Beschadigd of kapot product: Zodra het beschadigde of kapotte product weer in het bezit is van fitnessdigital zal er een nieuw zelfde product verstuurd worden. Uw hoeft in dit geval geen verzendkosten te betalen voor het ophalen en opnieuw versturen van uw bestelling.
 4. Verkeerd product: Indien het door u bestelde product niet hetzelfde is als het door u ontvangen product. Uw hoeft in dit geval geen verzendkosten te betalen voor het ophalen en opnieuw versturen van uw bestelling.

Heeft u verder nog vragen, stuur dan een email naar klantenservice@fitnessdigital.be en binnen 24 uur (1 werkdag) krijgt u antwoord van onze klantenservice. Vermeldt in de email de volgende informatie:

 1. Naam
 2. product
 3. Factuurnummer

Garantiebepalingen

Indien er zich een probleem voordoet bij het product, kunt u een email sturen naar klantenservice@fitnessdigital.be en binnen 24 uur (1 werkdag) zal onze klantenservice contact met u opnemen. In de email vragen wij de volgende informatie

 1. product
 2. Factuurnummer