blackfriday
NordicTrack NTIVEX80414 Gewicht vliegwiel: 20 kg. Meten van lichamelijke activiteit, snelheid, tijd, afstand, weerstand, hartslag en calorieën.

Beoordelingen van NordicTrack GX7.0 B Speedbike

2 Klantbeoordelingen 1
Fantastische spin ervaring

Deze spinbike van NordicTrack geeft mij een fantastische spinervaring! in de sportschool volg in spinning lessen maar wilde thuis ook wat kunnen doen omdat ik nu eenmaal niet altijd de tijd heb naar de sportschool te gaan. De goede ervaring komt doordat de fiets zeer stabiel aanvoelt en prettig fietst. Het zadel en stuur zijn tot op de mm nauwkeurig af te stellen en dat is ook prettig! Het stuur is handzaam en professioneel. Ik ga van deze spinbike nog lang plezier hebben!

55
5 Sterren5 Sterren
  • 4 van de 4 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Prijs kwaliteit.

Door de vele afstel mogelijkheden kan je deze perfect instellen zoals u koersfiets of mtb. Het computertje heeft de omwentelingen terug als ook de hartslag(met optionele borstband, polar werkt) tijd bezig ook altijd handig. Andere functies zijn minder van nut. Bidonhouder is wel handig als ook de klikpedalen die zorgen dat je zowel kan trekken als duwen op hoog vermogen. Dat vermogen is makkelijk bij te regelen. Het is geen professioneel toestel maar voor thuis gebruik wel top.

45
4 Sterren4 Sterren
  • 3 van de 3 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
2 Klantbeoordelingen 1