blackfriday
Garmin 010-01614-06 Biedt geavanceerde fiets-, zwem- en hardloopdynamiek1 om grondcontacttijd balans, staplengte, verticale ratio en veel meer vast te leggen.

Beoordelingen van Garmin Forerunner 735XT Zwart/Grijs

2 Klantbeoordelingen 1
perfect!

Deze forerunner heeft alle benodigde functies voor triatlon sport. Tevens tijdens het sporten berichten ontvangen en zien wanneer wordt gebeld is zeer aangenaam. Goede koppeling met de app. Geen op- of aanmerkingen over dit horloge.

55
5 Sterren5 Sterren
  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Top sporthorloge

Met een kwarttriatlon in het vooruitzicht op zoek gegaan naar een bijpassende sporthorloge. Deze is hiervoor uitermate geschikt. Nu drie weken gebruikt: horloge voelt erg licht aan, zit prettig, oogt wel een beetje fragiel: niet laten vallen dus... Prima connectie met iphone: agendameldingen, whatsapp en natuurlijk de garmin connect-app. Slaapanalyse is leuk en lijkt redelijk nauwkeurig. In het zwembad geen baantjes meer tellen en de SWOLF (slagen plus tijd per baan) maakt de trainingsprogressie makkelijk inzichtelijk. Buiten vindt ie de GPS een stuk sneller dan mijn forerunner 210. Eenmaal op de fiets en met hardlopen lijkt de polshartslag mij ook redelijk nauwkeurig. Fijn dat je voor de diverse sporten de indeling en weergave van de tijd/afstand/gemiddelden zelf kunt bepalen. Al met al ben ik er erg blij mee. Enige minpuntje is de ietwat fragiele behuizing. Mijn oude forerunner en de Suunto horloges ogen een stukje degelijker, maar zijn ook (bijna) 2x zo zwaar.

55
5 Sterren5 Sterren
  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
2 Klantbeoordelingen 1