Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
Amix ThermoCore - 90 capsules
Bezorging 2-3 werkdagen
43,66 € 35,90 €

Amix ThermoCore - 90 capsules

Nummer 5 van de meest verkochte Gewichtscontrole Thermogenics
Kerst - 18%
  Bezorging 2-3 werkdagenNog 3 exemplaren beschikbaar!
  Amix ThermoCore - 30 capsules

  Amix ThermoCore - 30 capsules
  Gratis (1 st.) 14,55 €

  43,66 € 35,90 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Amix ThermoCore - 90 capsules Amix Maar liefst 7 hoogwaardige ingrediënten. Bevordert en stimuleert de functie van gewrichten en spieren. Maximale vetverbranding. Thermogenics 703

  Eigenschappen Amix ThermoCore - 90 capsules

   
  • Maximale vetverbranding
  • Geen efedrine
  • Ondersteunt gewichtsbeheersing
  • Maar liefst 7 hoogwaardige ingrediënten
  • Bevordert en stimuleert de functie van gewrichten en spieren

  ThermoCore™ is een revolutionaire thermogene formule die de voordelen van meer dan 7 zeer krachtige ingrediënten (Coleus Forskohlii, groene koffie, Synephrine, Guarana, Salicin en Bioperine®) combineert.


  Voordelen

  • Coleus ForSkohlii ondersteunt het afvallen en de vetverbranding.
  • Salix alba (White Willow Bark Extract) bevordert en stimuleert de functie van gewrichten en spieren en in het lichaam.
  • Citrus Aurantium (Synephsine) verbetert de verbranding van vetten en ondersteunt gewichtbeheer.
  • Guarano ondersteunt de vetverbranding, gewichtsbeheer en verbetert de lichamelijke en geestelijke vitaliteit.
  • Piper nigrum (BioPerine®)draagt ​​bij aan de normale vertering en beheersing van het lichaamsgewicht.


  Gebruik

  Neem 2 capsules voor de training.


  Inhoud

  Amix ThermoCore - 90 capsules


  Ingrediënten

  Allergie Informatie: Dit kan sporen bevatten van melk, eieren, gluten, schaaldieren, noten en pinda's bevatten.


  Voedingswaarde informatie

   Quantidade por Dose
  Coleus Forskohlii 250mg
  Guggul Lipid Extract 250mg
  Guarano (Dried Extract) 200mg
  Cafeïne  Alkaloids 40mg
  Salix alba 200mg
  Caffeine Anhydrous 160mg
  Citrus Aurantium 10mg
  BioPerine® (Piper nigrum) 5mg


  Waarschuwing

  Beperk het gebruik van cafeïne bevattende medicijnen, voedsel of dranken tijdens het gebruik van dit product. Teveel cafeïne kan nervositeit, prikkelbaarheid, slapeloosheid en soms snelle hartslag kan veroorzaken. Vermijd dit product als je allergisch bent voor aspirine, last hebt van een hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, glaucoom, epileptische aanvallen, zweren, problemen met plassen, een vergrote prostaat, diabetes of een schildklier problemen, bloed, lever of eetstoornis. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Dit product niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Het product is niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van kinderen houden. Neem nooit meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering! Bewaren bij een temperatuur van maximaal 25°C in koele, droge plaats buiten het zonlicht. Het product mag niet gebruikt worden als een plaatsvervanger voor een gevarieerd voeding. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik en/of opslag.


  Productvergelijking Amix ThermoCore - 90 capsules

  Bezorgen Amix ThermoCore - 90 capsules

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Amix Advanced Nutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Amix garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Amix ThermoCore - 90 capsules

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over Amix ThermoCore - 90 capsules

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over Amix ThermoCore - 90 capsules

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening