terug
Adidas 36Zero Suspension Trainer
Bezorging 2-3 werkdagen
170,00 €

Adidas 36Zero Suspension Trainer

Nummer 2 van de meest verkochte Suspension trainers
3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 2-3 werkdagenNog 4 exemplaren beschikbaar!
170,00 €
56,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Gratis bezorging vanaf € 50

Adidas 36Zero Suspension Trainer Adidas Het perfecte fitnessapparaat om aan uw hele lichaam te werken zonder zwaar liften. Suspension trainers ADAC-12250

Eigenschappen Adidas 36Zero Suspension Trainer


Overzicht:

De Adidas 36Zero Suspension Trainer is het perfecte fitnessapparaat om aan uw hele lichaam te werken zonder zwaar liften.
U maakt namelijk gebruik van verschillende ringen, pads, ab bandjes en handvatten, waarmee u zowel uw boven-als onderlichaam kunt trainen.

De coach zegt:

"Zwevende" (suspended) lichaamsgewichtstraining is een nieuwe, radicale en innovatieve vorm van trainen, voor het verbeteren van kracht, evenwicht en lenigheid. De Adidas 36Zero bevat alles wat u nodig heeft om met uw lichaamsgewicht uw bovenlichaam, romp en gehele onderlichaam te trainen.
Het veelzijdige anker kan zowel horizontaal als verticaal vastgemaakt worden. Handgrepen en voetlussen worden snel en eenvoudig verwisseld voor snelle, effectieve spierconditioning en HIIT (High Intensity Interval Training). AB riemen voor intense gerichte abdominale oefeningen.

"To be your best":

Maak gebruik van alle bijvoegingen  om steeds een andere spiergroep te bewerken in elke training sessie. V
Versterk uw core; een belangrijke basis voor kracht in andere lichaamsdelen. Varieer met de squat, pistool squat en pikes voor een veelzijdige training.

Trainingsplan:

Met het 36Zero trainingsplan kunt u uw lichaamsgewicht gebruiken als weerstand. Zo werkt u beetje bioj beetje richting het volgende niveau. Beschikt over een reeks van progressieve workouts met eenvoudige, maar effectieve bewegingen die het lichaam mobiliteit, stabiliteit, sterkte en explosiviteit geven.
Meer informatie over deze progressieve training hieronder.

Het 36Zero opleidingsplan heeft vier fasen. Om de training veilig, effectief en leuk te maken, dient u zich aan het plan te houden in de gewenste volgorde.

Fase 1: Fase één introduceert fundamentele bewegingen die u kunt gebruiken voor de ontwikkeling van een sterke, stabiele torso — het fundament van alle beweging — ter verbetering van uw lenigheid en vermogen om  efficiënt te trainen. Dit is met name nuttig in latere fasen wanneer trainingen meer uitdagend worden.

Fase 2: Iedereen heeft een dominante kant van het lichaam. Verbetering van bewegingen zijn de uitdaging in deze fase, zowel van de rechter- als linkerkant van uw lichaam. Dit helpt beide kanten  efficiënter te trainen.

Fase 3: Het derde deel van dit plan is gebaseerd op wat u ontwikkeld heeft in de vorige fasen met diverse bewegingen die uw hele lichaam bewerken. Deze fase helpt stabiliteit en de sterkte van uw lichaam te verbeteren.

Fase 4: In de laatste fase wordt u uitgedaagd zich sneller te verplaatsen van de ene naar de andere oefening. Deze fase helpt uw spier- en cardiovasculaire uithoudingsvermogen te verbeteren.

Gebruik het miCoach 36Zero trainingsplan op //micoach.adidas.com en traint uw lichaam van top tot teen met behulp van uw lichaamsgewicht als weerstand.


Eigenschappen:

· Veelzijdig en verstelbare bijlage
· 4 individuele bijlagen
· Ringen, handbanden en voetlussen en ab riemen
· Quick release handvat

 

Productvergelijking Adidas 36Zero Suspension Trainer

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs170,00 €
Prijs280,00 €233,33 €
Prijs49,95 €34,95 €
Prijs365,00 €
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkAdidas
MerkTRX
MerkTunturi
MerkTRX
Gewicht2,64 Kg
Gewicht2,5 Kg
Gewicht1 Kg
Gewicht0,5 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar

Bezorgen Adidas 36Zero Suspension Trainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 4 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

adidas

De Adidas Groep zet zich hard in om wereldleider te zijn in sportartikelen. Adidas richt zich vooral direct op de conusment en om die reden wordt er voortdurend hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering, uiterlijk en image van hun producten om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen.

Adidas is in de sportartikelenindustrie toonaangevend op het gebied van innovatie en design met als doelstelling sporters te helpen het maximale uit hun training te halen.

adidas

Betaalmogelijkheden Adidas 36Zero Suspension Trainer

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Adidas 36Zero Suspension Trainer

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Adidas 36Zero Suspension Trainer

  5 Sterren
  100 %
  (1)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen
  Super

  Variaties en mogelijkheden zat.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Adidas 36Zero Suspension Trainer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  1 Klantbeoordelingen