Ontdek onze verjaardagsaanbiedingen
terug
Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap
Levering 2 - 3 werkdagen
79,99 €

Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

Nummer 4 van de meest verkochte Cardio fitness accessoires

Gratis bezorging vanaf € 50

Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap Kinomap Haal het meeste uit uw hometrainer, indoor bike, crosstrainer of loopband i.Concept by BH of de PAFERS XKIT. Cardio accessoires 3-months-prepaid 10005065

Eigenschappen Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

 
Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

Haal het meeste uit uw hometrainer, indoor bike, crosstrainer of loopband i.Concept by BH of de PAFERS XKIT. Kies een Kinomap video en begin met trainen.Het pictogram beweegt op de kaart en het profiel van de helling: uw doel is het icoon te volgen in het door de oorspronkelijke video aangegeven tempo.

Game Center multiplayer-modus is ook beschikbaar: 4 spelers kunnen gelijktijdig trainen met dezelfde video, de lijst van beste gewaardeerde videos, gebaseerd op tijd en afstand, updaten, doelstellingen bereiken of meningen delen dankzij de voice-chat.


De meest realistische indoor trainingen

· Hebt u een hometrainer, indoor bike, crosstrainer of loopband i.Concept by BH, dan zal de motor van de machine automatisch de weerstand of hellingshoek veranderen volgens het profiel van de route.
Op deze manier zal uw training worden 100% realistisch zijn in het comfort en de veiligheid van uw eigen huis.

· Hebt u een PAFERS XKIT, plaats deze dan op de drijfstang van welke fiets dan ook (hometrainer, indoor bike of racefiets geplaatst op een roller), of op het vliegwiel van een crosstrainer, ongeacht het merk, en u zult uw vooruitgang in de App zien(tijdens het rijden).
Met XKIT moet u handmatig de weerstand vervanderen, volgens het niveau weergegeven in de App (want er geen communicatie tussen de App en de weerstandsmotor van het apparaat).
Op deze manier kunt u genieten van trainingen thuis alsof het buiten is; een nieuwe, realistische, leuke en motiverende manier van trainen.

U kunt een steentje bijdragen door het toevoegen van uw eigen video's, die kunnen worden opgenomen:
· met de gratis app Kinomap Maker
· met een GPS camera
· met een date recorder en een camera (standaard)

** Zie de website van de Kinomap om meer te weten over de geolocalized specificaties voor recording en uploaden van video's


Meer details

· toegang tot alle video's voor hardlopen en fietsen, geüpload door andere gebruikers
· zoeken van populaire routes, trefwoorden, land, moeilijkheid, lengte, helling, enz.
· 5 menu's: video / kaart / hoogteprofiel / beschrijving / complete statistieken
· weergave van de momentane kracht, snelheid, helling, afstand, tijd, hartslag (alleen met een borstband met draadloze technologie Bluetooth Smart©)
· voorbereiden van de door u gekozen route in de www.kinomap.com in de computer in uw favoriete apps
· plaats belangrijke punten op de route
· control panel makkelijk te gebruiken
· geoptimaliseerd voor het gebruik van externe apparaten: hebt u Apple TV of een HDMI adapter, video, dan kunt u hoogteprofiel en stats overbrengen naar uw scherm en zo de ruimte voor de kaart maximaliseren
· sommige video's zijn beschikbaar in HD
· sommige video's laten de hartslag van de persoon die de video opgenomen heeft zien (als deze werd opgenomen met een iPhone)
· bijhouden van uw workouts, zodat u de vooruitgang kunt analyseren
· u kunt commentaar geven op uw resultaten op Facebook, Training Peaks en RunKeeper
· als u niet altijd toegang tot Internet heeft of het signaal is niet goed op de plaats van training, dan kunt u met de modus off line de video van te voren downloaden om later te gebruiken


Voordat u overgaat op de aankoop van een abonnement op BH by Kinomap, controleer even of één van de volgende gevallen op u van toepassing is:

1) Ik heb al een machine met iConcept (hometrainer, crosstrainer, indoor bike of loopband).

(1.1.) de console wordt geleverd met het dock van 30 pin ==> compatibel met iPod touch (3e generatie), iPhone 3GS, iPad 1, mini iPad en superieure versies (met iOS 5 of hoger)

(1.2.) De console heeft Bluetooth connectiviteit ==> compatibel met iPod touch (4e generatie), iPhone 3GS, iPad 2, iPad mini en superieure versies (met iOS 6 of hoger).
In 2014 zal deze worden uitgebreid met toegang tot de wereld van de Androids.

(2) Ik heb geen iConcept machine maar wel een hometrainer, indoor bike of racefiets met roller en ik wil wat ik heb veranderen in een iConcept door gebruik te maken van de Pafers XKIT.
In dit geval zijn compatibele mobiele apparaten iPod touch (5e generatie), iPhone 4S, 3, mini iPad iPad en hogere versies.


Verduidelijking van de voorwaarden voor aankoop

· Dit abonnement geeft u het recht op gebruik van de bestelde App BH by Kinomap. U kunt de app in iTunes gratis downloaden en 5 minuten lang uitproberen. Vervolgens hheft u de activeringscode voor uw abonnement nodig.

· BH van Kinomap werkt alleen met hometrainers, indoor bikes, crosstrainers of loopbanden met i.Concept door BH of met machines van dezelfde categorieën met de XKIT Appcesorio PAFERS.
Zorg eerst dat u zeker bent van compatibiliteit met uw mobiele apparaat.

· Het abonnement is geen fysiek product; het is een activatiecode die samen met uw factuur verzonden wordt en geactiveerd wordt op het moment van de betaling.
Om deze reden kan dit product niet onder rembours worden betaald ;-)

Productvergelijking Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

Belangrijkste eigenschappen
Prijs79,99 €
Prijs79,00 €
Prijs99,00 €
Prijs59,95 €
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkKinomap
MerkPafers
MerkBH
MerkPafers
Gewicht1 Kg
Gewicht0,2 Kg
Gewicht0,15 Kg
Gewicht0,2 Kg
GarantieKinomap
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar

Bezorgen Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdLevering 2 - 3 werkdagen
 • VoorraadNog 4 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Als je je bestelling vóór 14.30 uur (maandag t/m vrijdag) plaatst en op hetzelfde moment betaalt, zullen we deze dezelfde dag verzenden.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap

  5 Sterren
  100 %
  (1)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen
  Kinomap 12 maand abbo

  Kan nu gebruik maken van alle mogelijkheden van BH Kinimap. Doordat je verschillende trajecten kunt fietsen en de omgeving kunt bekijken stimuleert het mij om vaker te gaan fietsen op de fitbike. Zeer tevreden.

  • 2 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Abonnement van 12 maanden BH by Kinomap
  55
  5 Sterren5 Sterren
  1 Klantbeoordelingen