622.154 tevreden klanten

Uitverkoop
Wellbox Dé revolutie binnen de cosmeticawereld - endermologie voor thuisgebruik! Wellbox 1015002

Wellbox

Nummer 2 van de meest verkochte Wellbox
Toppers
999,00 €
899,00 €
299,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Wellbox


Endermologie voor thuisgebruik!
Goed nieuws voor mensen met een drukke agenda. Tot voor kort kon je voor endermologie-sessie enkel in gespecialiseerde centra terecht, maar daar komt dankzij de Wellbox® verandering in.

Want LPG goot zijn gepatenteerde endermologie-roltechniek samen met een masserende en liftende techniek in 1 doos, de Wellbox®, waarmee je thuis alle kanten uitkunt.

Een mooiere teint? Een beter figuur? Een stevige huid? Minder cellulitis? Uw zware benen verlichten? Minder spierpijn? Gladdere littekens? Een ontspannen gevoel? Uzelf soepeler, mooier, jonger en beter voelen? Mooi, want daar hebt u slechts één ding voor nodig: de Wellbox®! Dit apparaat kan met behulp van verschillende verzorgingskoppen de huid liften (met zuigende lift, als een stofzuiger ) of rollen als een massage. Met een paar minuten per dag belooft het alle bovenstaande resultaten.

In het kort:


· Een exclusief ontwerp, totaal ergonomisch met een groot gebruiksgemak.
· De mooie witte kleur als symbool voor zuiverheid en helderheid.
· Een zachte en ronde vorm die de oorsprong van het leven uitdrukt.
· Zowel esthetisch als compact en mobiel: Wellbox® past in alle typen interieuren.

Het principe - Endermologie:


· Wellbox® stimuleert op mechanische wijze een van de fundamentele componenten van het menselijke lichaam: het bindweefsel. Om te vermijden dat het met de tijd verslechtert (cellulitis, gelokaliseerde vetten, rimpels, ontspanning van de huid, zware benen, spierstarheid...) moet u uw bindstof stimuleren, herstellen en draineren met de Wellbox®.

· Een echte gerichte huidgymnastiek! De Wellbox® verenigt twee gepatenteerde revolutionaire behandelingen die reeds in de gehele wereld succesvol gebruikt worden, namelijk de gemotoriseerde Betasten-Rollen Massage, die diepgaand te werk gaat om een beeldhouwend en gladstrijkend effect te verzorgen en de Lifting Massage, die de huid zichtbaar versterkt.

· Bij regelmatig gebruik is Wellbox® de ideale oplossing voor wat voor u het meest kostbaar is: uw gezondheid, uw schoonheid en het welzijn van uw lichaam.Wellbox® in cijfers:

De doelmatigheid werd getest en goedgekeurd door 36 vrouwen tussen de 35 en 55 jaar oud op het gebied van stevigheid van het aangezicht. Na een maand met een ritme van 5 behandelingen (van elk 7 1/2 minuut) per week werden de volgende resultaten geconstateerd:
· Een vlakkere en bij aanraken zachtere huid voor 73,6% van de vrouwen.
· Een stevigere en elastischere huid voor 81,9% van de vrouwen.
· Een jongere huid voor 77,8% van de vrouwen.
· Een lifting-effect voor 81,9% van de vrouwen.
· Zichtbaar verminderde gezichtstrekken: rondom de ogen voor 75% van de vrouwen en rondom de mond voor 76,4% van de vrouwen.
· Een strakker gelaatsovaal voor 80,6% van de vrouwen.
· En tenslotte: een gebruiksgemak van 100% van de vrouwen!

Na afloop van 2 maanden behandeling zijn de resultaten nog belangrijker, namelijk:
· De sinaasappelhuid is afgevlakt en duidelijk minder zichtbaar.
· De vetkussentjes zijn met 20% afgenomen.
· De dij-omtrek is volgens deze vrouwen met 3 tot 5 % afgenomen.

Bedieningspaneel:
Het bedieningspaneel van de Wellbox® is uiterst eenvoudig te gebruiken. Het bevat 8 toetsen en een LCD-display waarop de verschillende parameters (vermogen, modus, actie, duur) worden weergegeven die u kunt programmeren voordat u de behandeling begint.

Behandelkoppen:
Ontdek het stimulerend vermogen van de Wellbox® behandelkoppen. Van het ontwerp tot de productie realiseert het elegante en ergonomische design een harmonieuze affiniteit tussen vorm en bediening. Elke component is nauwgezet ontworpen en vervaardigd om de reputatie en kwaliteit van de eerste BODY-OPTIMIZER uit te stralen.

Roll-kop, 45 millimeter:
Het grootste model van de behandelkoppen op basis van de mechanische 'ROLL'-technologie. Druk een eerste maal met uw hand: u activeert een rotatie naar voren van de rollen. Druk een tweede maal: u activeert een rotatie naar achteren van de rollen. Uw huid die lokaal en zachtjes wordt vastgehouden, wordt dan in de diepte gestimuleerd om zo gedraineerd, intens gestimuleerd en versoepeld te worden. In principe te gebruiken op de bredere delen van uw lichaam: buik, dijen, billen en rug.

Roll-kop, 30 millimeter:
Het middelste model van de behandelkoppen op basis van de mechanische 'ROLL'-technologie. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing die bij de Wellbox® is meegeleverd om de stand van de knop te kiezen die het beste geschikt is voor uw doelen (continu of ritmisch programma). In principe te gebruiken op de middelgrote delen van uw lichaam: armen, voorarmen, kuiten.

Roll-kop, 15 millimeter:
Het kleinste model van de behandelkoppen op basis van de mechanische 'ROLL'-technologie. De rollen lichten uw huid zachtjes op om vervolgens in de diepte door te werken op al huidweefsel. Zij mobiliseren, draineren, vormen en ontspannen elke centimeter van uw behandelde huid. In principe te gebruiken op de smalle delen van uw lichaam: welving van de plant van de voeten, handpalmen, knieën, enkels.

Lift-Kop groot:

Het grootste model van de behandelkoppen op basis van de mechanische 'LIFT'-technologie. Op de huid gedrukt zorgen de kleine kleppen voor regelmatige mechanische microkloppingen die onophoudelijk elke behandelde millimeter stimuleren. Dit is een waarachtige herstructurerende en natuurlijke gymnastiek van uw cellen. Voor een intense stimulering en een maximaal comfortgevoel dient u de kop heel langzaam te verplaatsen. In principe te gebruiken op uw lichaamsdelen die stevigheid nodig hebben: gezicht (met uitzondering van de omtrek van de ogen), nek en decoletté.

Lift-Kop klein:
Het kleinste model op basis van de mechanische 'LIFT'-technologie. Voor de zachtste van de huidstimuleringen. Uw huid wordt een heel klein beetje opgelicht om beter te worden gestimuleerd door de onophoudelijke beweging van de kleine kleppen. Het 'LIFT'-effect verschijnt heel geleidelijk: omdat uw huid diep in zijn basisweefsels geherstructureerd wordt, wordt uw huid zichtbaar gladder en steviger. In principe te gebruiken op de fijnste en gevoeligste delen van uw lichaam: rimpels, kraaienpootjes, omtrek van de lippen.


Tenslotte: de heilzame werking van Wellbox®:

· Uw bindweefsel, een essentieel component van uw lichaam, herwint een nieuw leven omdat Wellbox® deze weefsels regenereert en stimuleert.
· Als echte doelgerichte huidgymnastiek brengt Wellbox® de weefseluitwisselingen weer op gang.
· Wellbox® draineert de microcirculatie.
· Wellbox® bestrijdt cellulitis en gelokaliseerde vetten.
· Wellbox® vervlakt rimpels.
· Wellbox® verstevigt de huid.
· Wellbox® elimineert spierspanningen, spierpijnen en circulatiepijnen.
· Wellbox® ontspant uw hele lichaam.
· In het gemak van uw thuisomgeving staat er nu een hele wereld van gezondheid, schoonheid en welzijn voor u open.
 
 
Wellbox App
 
De app voor de Wellbox voor iPhone, iPad y iPod Touch is nu beschikbaar! Dankzij deze app kunt u alle protocollen van de Wellbox ontdekken in de video:
 
- Gezichtsprotocollen, voor de Self Liftmassage™ behandelingen.
- Lichaamsprotocollen, voor de Self Lipomassage™ behandelingen.
- Protocollen voor mannen, voor buik en borst.
- De mogelijkheid om de ontwikkelingen van de resultaten te zien.
- Mag Wellbox® raadplegen.
 
In de volgende link kan de app gedownload worden.
NB. Op dit moment alleen beschikbaar in de Franse taal. 

Andere producten gerelateerd aan Wellbox

Bezorgen Wellbox

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging volgende werkdag
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Wellbox

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Wellbox

  Beoordelingen van klanten over Wellbox

  5 Sterren
  83 %
  (5)
  4 Sterren
  16 %
  (1)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  4.8 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  6 Klantbeoordelingen1
  Super apparaat

  Paar jaar geleden endermologie behandeling en gehad en daar goed van afgevallen. Ook contouren verbeterd. Nu aan de slag gegaan met wellbox en zelfde resultaten bereikt. Bonus op t geheel is het gebruik voor mn gezicht. Vochwallen onder ogen al heel stuk minder. Kortom geweldig apparaat en heerlijk ontspannen gevoel na behandeling. Drie keer per week 45 minuten

  • 7 van de 7 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Apparaat is goed

  Ik hen eerder behandeling met dezelfde Wellbox gehad en nu kan ik zonder dat de deur uit hoefde te gaan, zelf thuis doen.ik merk dat mijn huid steviger en gladder wordt. Ik ben blij met het apparaat.

  • 2 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  55
  5 Sterren5 Sterren
  wellbox

  Zeer snelle levering. De wellbox is handig in gebruik of het het nu effectief werkt zal ik waarschijnlijk pas na een tijdje weten.

  • 2 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  45
  4 Sterren4 Sterren
  zeer betrouwbare website waar je aan zeer goede prijzen kan kopen

  Mijn wellbox heb ik kunnen kopen aan de beste prijs en werd zeer snel in uitstekende staat geleverd. Ook het contact via mail verliep zeer vlot. Ik zal in volle vertrouwen nog op deze site kopen

  • 2 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Top

  Heel geode service en ook opvolging van de klantendienst bij vragen of problemen.

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Goede investering

  De Wellbox is ideaal voor thuis. Het apparaat is handig in gebruik en levert de beloofde resultaten op na voorgeschreven gebruik. Mijn huid is zachter, gladder en de cellulitis is aanzienlijk verminderd. Het kost veel geld en tijd, maar dat is het meer dan waard! Dit apparaat is het voordeligst op fitnessdigital.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  55
  5 Sterren5 Sterren
  6 Klantbeoordelingen1

  Vraag aan expert over Wellbox

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  4 Vragen 4 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  4 Vragen 1
  Ik wil de wellbox gaan gebruiken voor mijn werk als fysiotheapeut om bindweefselverklevingen en littekens los te maken. Is de zuigkracht instelbaar?Vraag van yvon van Pluuren uit Zeist Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

  Hallo, De Wellbox is geen professioneel apparaat, dat betekent dat de zuigkracht niet sterk genoeg is om bindweefselverklevingen en littekens los te maken. Het probleem is niet zo zeer om de huid los te maken, maar fibrosis behandeling, hiervoor heeft u een professioneel apparaat nodig. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  Kan u dit apparaat zelf (alleen) hanteren voor de te behandelen plaatsen? Ik denk aan billen en achterkant benen?Vraag van Anoniem uit Antwerpen Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

  Hallo, Ja hoor, geen probleem. Wellbox® stimuleert op mechanische wijze het bindweefsel. om te vermijden dat het met de tijd verslechtert (cellulitis, gelokaliseerde vetten, rimpels, ontspanning van de huid, zware benen, spierstarheid...), het is dus zeg maar “huidgymnastiek”. Het apparaat werkt met twee behandelingen; de gemotoriseerde Betasten-Rollen Massage, die diepgaand te werk gaat om een beeldhouwend en gladstrijkend effect te verzorgen en de Lifting Massage, die de huid versterkt. Bij regelmatig gebruik is Wellbox® de ideale oplossing. In de doos met de Wellbox zit alles wat u nodig heeft om met de behandeling te beginnen: - De snoer, met 100-240 v wisselstroom/60 Hz invoer - 24 VCD uitvoer. - Vier adapters waarmee de Wellbox ® overal in de wereld kan worden gebruikt.U kunt het apparaat dus gewwon mee op vakantie nemen. - De verbindingssnoer - Twee (2) stukken gereedschap voor het wisselen van de behandelkoppen - Een set van 20 vervangingsfilters - Een doos met schoonmaakdoekjes met een antiseptische, bacterie- en schimmeldodende oplossing - Gebruiksaanwijzing Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Aangezien dit apparaat behoorlijk prijzig is, wil ik graag weten hoe lang er garantie op zit? En wat is de te verwachten levensduur van dit product? Er is nog maar weinig over terug te vinden.Vraag van Sandra uit Den Bosch Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

  Hallo, Er zit 2 jaar garantie op de Wellbox. Levensduur....dat is moeilijk te zeggen, veel jaren, maar hoeveel? Tot nu toe hebben we er nog geen één gehad die "op" of "versleten" was. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  beste , ik ben er over aan het denken om zo een wellbox aan te schaffen . maar kan u mij zeggen wat ik nodig heb van produkt om dit te gebruiken , voor het lichaam ( benen armen billen buik ) (aangezicht ) . beste groeten Vraag van daniella uit beringen Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

  Hallo, In de doos met de Wellbox zit alles wat u nodig heeft om met de behandeling te beginnen: - De snoer, met 100-240 v wisselstroom/60 Hz invoer - 24 VCD uitvoer. - Vier adapters waarmee de Wellbox ® overal in de wereld kan worden gebruikt.U kunt het apparaat dus gewwon mee op vakantie nemen. - De verbindingssnoer - Twee (2) stukken gereedschap voor het wisselen van de behandelkoppen - Een set van 20 vervangingsfilters - Een doos met schoonmaakdoekjes met een antiseptische, bacterie- en schimmeldodende oplossing - Gebruiksaanwijzing WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  4 Vragen 1

  30.289 beoordelingen klanten127 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be995.487 verstuurde producten