634.379 tevreden klanten

Victory Endurance Is een geavanceerd Magnesiumsupplement dat speicaal ontworpen is voor atleten wiens spieren langere tijd aanzienlijk belast worden, zoals renners, fietsers en triatleten. Gezondheid van de gewrichten WVE.114100

Victory Endurance MgB6 - 90 capsules

Nummer 3 van de meest verkochte Gezondheid van de gewrichten
Toppers
10,50 €
8,40 €

LevertijdBezorging 2 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Victory Endurance MgB6 - 90 capsules


MGB6
staat voor Magnesium B6 en is een product van Joe Weider's Victory Endurance. Dit product is een geavanceerd Magnesiumsupplement dat speicaal ontworpen is voor atleten wiens spieren langere tijd aanzienlijk belast worden, zoals renners, fietsers en triatleten.

Magnesium helpt om je spieren beter samen te trekken en te ontspannen. Hierdoor krijg je geen last van spierkramp, verminder je spierpijn en herstel je snel na een lange, veeleisende training. Eenvoudig gezegd, Magnesium helpt uithoudingsatleten snel te herstellen en beter te presteren. Behalve met Magnesium, is MGB6 ook versterkt met vitamine B6. Waarom?

Vitamine B6 is een fundamentele vitamine die essentieel is voor de juiste werking van het zenuwstelsel (wat alles in je lichaam regelt). Vitamine B6 werkt synergistisch samen met magnesium en streeft ernaar de connectie tussen geest en lichaam te verbeteren. Bovendien zal de combinatie van deze twee voedingsstoffen je prestaties verbeteren, zorgen dat je geen spierkrampen en spierpijn krijgt en een sneller herstel bevorderen. Op deze manier ben je de volgende dag op meer en meer voorbereid.

Joe Weider's MGB6 is een hoog absorbeerbare formule die het beste van magnesium en vitamine B6 samenvoegt. Het is het ideale magnesium-B6 supplement voor sneller spierherstel en verbeterde sportieve prestaties.


Aanwijzingen

Neem dagelijks 3 capsules voor het slapen gaan.


Inhoud

Victory Endurance MgB6 - 90 capsules


Ingredienten

Magnesium Citraat, Gelatine, Magnesium Citraat, Gelatine, antistollingsmiddelen: silicone dioxide en magnesium stearaat; pyridoxine HCl


Voedingswaarde
Informatie

  Per 100g Per 3 capsules
Energie 185 kJ/ 43,6 Kcal 5,4 kJ/ 1,3 Kcal
Eiwit 10,9 g < 1 g
Koolhydraten 0 g 0 g
Vet < 1 g 0 g
vezel 0 g 0 g
Sodium < 0,1 g 0 g
Vitamine B6 68,4 mg 2 mg (142,8%*)
Magnesium 10,25 g 300 mg (80%*)
*% Dagelijke Waarde

Bezorgen Victory Endurance MgB6 - 90 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden Victory Endurance MgB6 - 90 capsules

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • Weider
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Victory Endurance garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking Victory Endurance MgB6 - 90 capsules

  Beoordelingen van klanten over Victory Endurance MgB6 - 90 capsules

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Victory Endurance MgB6 - 90 capsules

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten217 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten